- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.401
bence gram külçe ben ogrendıgım gunden beri öyle aldım farkı da az hemKızlar kuyumcudan gram külçe altın mı yoksa ata tam altın mı almak mantıklı ne dersiniz?
soracagım canım ama o yakınlıkta bı tanıdıgımız yok malesef. bızım yıllardır gttıgımız kuyumcu vardı baktım zaten 15 olan seyi bize size 15olur dıye dıye hep vakit gecırmıs farketmemısım sonra bı gun ındırım yapın falan dıyodum yine(ki asla cok tekrarlamadım yapacagı 3-5tl)Bence birkaç yere daha sor bozdurmadan önce, ben ev alırken bozdurdugumda kuyumcu annemin komsusuydu 1 TL fark ile bozmuştu 2 yıl önce.
Bende gramse altına sardım bu aralar gerçekten çok güzel 10 tane yapmak istiyorumGünaydınnn altıncı hatunlar
ek ders yatmış mı bi kontrol edeyim dedim bir baktım promosyonum yatmış. Onunla yarım altın alacağım. Sonra da evdekilerle birleştirip gremse yapmayı planlıyorum kısmetse, çok güzel bence.
Çok geçmiş olsun canım benim çok dikkatli olmak lazım geçenlerde eşimde ayağını burkmuştu doktor çatlak var dedi alçıya aldı eşim 2 gün sonra çıkardı sıkıldım diyeSelâm kızlar,
Büyük oğlum beden dersinde ters bir hareketle kolunun üstüne düşmüş, bileğim aciyor dedi dün akşam acile gittik röntgen çekildi ama bu sabah da ortopediye götürdük kemikte çatlak varmış.
Alçıya alindi, sol el 20 gün alçıda, çok üzüldüm ya kiyamam kuzum
2 gün raporlu haftasonu da evde, pazartesi okula bakalım.
Rabbim şifa versin herkese.
Geçmiş olsun turtisimSelâm kızlar,
Büyük oğlum beden dersinde ters bir hareketle kolunun üstüne düşmüş, bileğim aciyor dedi dün akşam acile gittik röntgen çekildi ama bu sabah da ortopediye götürdük kemikte çatlak varmış.
çok geçmiş olsun canım benim ya üzüldüm rabbim şifa versinSelâm kızlar,
turtişim cok gecmıs olsunSelâm kızlar,
Ay kiyamam, ah ana olmak..turtişim cok gecmıs olsun
ben küçükken her gün bi yerimi sarardım elim kırıldı kolum kırıldı derdim annem işten gelince beni öyle görsün bidaha gıtmesın diyeananem bakıyo onu da sarıyodum bırlıkte oldu diye kadın napsın oyalanim diye bıse demıyodu
Aman aman sukur ki kirilmamis, cok gecmis olsun...Selâm kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?