Kızlar kuyumcudan gram külçe altın mı yoksa ata tam altın mı almak mantıklı ne dersiniz?
bence gram külçe ben ogrendıgım gunden beri öyle aldım farkı da az hem
K kahvemsi mutluluk altını kim sevmez canımmm
ama ben de hıc dogru durust takmadım bılezıklerimi setimi falan anca dugunde dernekte seti takıyorum o da yakınsa.17 bılezıgım oldu o kadarda altıncı olmama ragmen hıc takmadm kasayı beklıyolar
spor gıyıyorum hep ısımde musaıt degıl normal zamanda da spor takıldıgım için varlıklarıyla mutlu oluyorum sadece ev alırsak bozulacaklar hepsı nasıpse
bu arada ülkemızdeki felaketler için cok üzgunum kızlar ya nedir bu üzerimizdeki kara bulutlar
askerlere o kadar üzüldümki anne olunca daha farklı üzülüyorsun derlerdi gercekten öyleymıs hemen annelerini dusundum

Bence birkaç yere daha sor bozdurmadan önce, ben ev alırken bozdurdugumda kuyumcu annemin komsusuydu 1 TL fark ile bozmuştu 2 yıl önce.
soracagım canım ama o yakınlıkta bı tanıdıgımız yok malesef. bızım yıllardır gttıgımız kuyumcu vardı baktım zaten 15 olan seyi bize size 15olur dıye dıye hep vakit gecırmıs farketmemısım sonra bı gun ındırım yapın falan dıyodum yine(ki asla cok tekrarlamadım yapacagı 3-5tl)
orda calısan cocuk bosver cingene pazarlıgı yapmayalım dedi cok sınırlendım ben de 2senedir gitmıyorum kendıleri kaybetti

Bende gramse altına sardım bu aralar gerçekten çok güzel 10 tane yapmak istiyorum

Selâm kızlar,
Büyük oğlum beden dersinde ters bir hareketle kolunun üstüne düşmüş, bileğim aciyor dedi dün akşam acile gittik röntgen çekildi ama bu sabah da ortopediye götürdük kemikte çatlak varmış.
Alçıya alindi, sol el 20 gün alçıda, çok üzüldüm ya kiyamam kuzum
2 gün raporlu haftasonu da evde, pazartesi okula bakalım.
Rabbim şifa versin herkese.

Çok geçmiş olsun canım benim çok dikkatli olmak lazım geçenlerde eşimde ayağını burkmuştu doktor çatlak var dedi alçıya aldı eşim 2 gün sonra çıkardı sıkıldım diye

Şimdi de hala ağrısı geçmedi inatla doktora gitmiyor

Geçmiş olsun turtisim

çok geçmiş olsun canım benim ya üzüldüm rabbim şifa versin

turtişim cok gecmıs olsun
ben küçükken her gün bi yerimi sarardım elim kırıldı kolum kırıldı derdim annem işten gelince beni öyle görsün bidaha gıtmesın diye ananem bakıyo onu da sarıyodum bırlıkte oldu diye kadın napsın oyalanim diye bıse demıyodu

Sağolun kızlar

Ben ki vicdansiz anne,
Sabahçı ya oğlum "sen bugün devamsızlık yapma sabahtan git okula oglum dra öğlenden sonra gideriz"dedim.
Çatlak kolla birde okula gönderecektim
Böyle düşünüp söylediğim için bile vicdan azabindayim.

Ay kiyamam, ah ana olmak..

Aman aman sukur ki kirilmamis, cok gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…