Çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzücü bir durum

Kizlar kafam kazan gibi oldu.. 8 ders nöbet buz gibi bir hava eve zor geldim..Hicbir şey yapasım yok bugun kahvalti akşamı olacak..

Ek dersler yatmış simdi gördüm yarin son hesap kitabı yapip bakacağım..
Ben de bugün ders ve ilçe zümre toplantısı derken eve geldim
Hemen peksemet yapmaya koyuldum
Bugün dediğin gibi kahvaltı sofrası olarak tasarlamıştım sabahtan

Ay telastan kisacik yazmisim ya

Evde bir sabun krizi var
Bir market eve servis yapiyor uzerinede sabun hediye ediyor
Evde su an 9 u buyuk 2l olmak uzere 13 tane sivi sabun var
Artik her gittigimiz misafire sivi sabun goturucez

Kizlarr selam nasilsinizz yaa bizde herşey yolunda ama sizin birikimleri gördükçe nasıl özeniyorum anlatamam birikim namına hiç bişey olmadığı gibi aylık idare etmekte bile zorlanır oldum ben ekstra biseyler çıkıyor sürekli eksikler bitmiyor yeme içme zaten devam herşey ateş pahası ve çocukta gelince hangi birine yetisicez valla bilmiyorum artık battı balık yan gider hesabı yaparaktan odedigimiz kredi kartindan da harcamalar yapıyorum çünkü mecburum hakkımızda hayırlısı

Merhaba
Ben birikim yapamıyorum çok fazla. Daha çok borç ödemekle meşgulüm. Ama biliyorum ki iyi birikimler yapan birçok kişi zorlu yollardan geçip buralara geldi.
Bu arada bebeğinin gelmesine günler kalmış sağlıkla bereketiyle gelsin huzur getirsin yuvanıza

For example ben

Selam kızlar
Eşimin sehirdisindan şirket merkezinden yönetici ve çalışma arkadaşları geldi, yemeğe gittiler.
Yemeğimi yiyip buzdolabını sildim. Yarın için yemeklerimi hazırladım. Sporumu yapıp duş aldım.
Trendyoldan kol cantasi, küpe ve bileklik aldım.
Dun de pentiden pijama ve çorap aldım.
Gerçekten ihtiyacım olan ve guzel indirimi olan ürünleri araştırıyorum.
Siyah deri bot ihtiyacım var şu an ilk sırada.
Çok şükür kilo veriyorum de evdeki kıyafetlerim olmaya başladı.
Bu arada hava çok soğuk

Çok teşekkür ederim amin inşallah

Kizlar moralim çok bozuk bugün 39+1im bebeğimin kilosu 2630 çıktı doktor kız kardesim olsan normal dogurtturmam dedi kilosu düşük bebeklerin normal doğumda komplikasyon geçirme dayanamama riskleri daha fazlaymış ama tıbbi bir sebebim yok diyor sizce napmaliyim ben normal doğumu çok istemiştim şu an çok uzgunum ve napicami bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…