- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.421
Çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzücü bir durumSelâm kızlar,
Büyük oğlum beden dersinde ters bir hareketle kolunun üstüne düşmüş, bileğim aciyor dedi dün akşam acile gittik röntgen çekildi ama bu sabah da ortopediye götürdük kemikte çatlak varmış.
Alçıya alindi, sol el 20 gün alçıda, çok üzüldüm ya kiyamam kuzum
2 gün raporlu haftasonu da evde, pazartesi okula bakalım.
Rabbim şifa versin herkese.
Ben de bugün ders ve ilçe zümre toplantısı derken eve geldimKizlar kafam kazan gibi oldu.. 8 ders nöbet buz gibi bir hava eve zor geldim..Hicbir şey yapasım yok bugun kahvalti akşamı olacak..
Ek dersler yatmış simdi gördüm yarin son hesap kitabı yapip bakacağım..
Birazdan sayım yapacağım ben. Bakalım gremseme kaç kalmışBende gramse altına sardım bu aralar gerçekten çok güzel 10 tane yapmak istiyorum
Kizlarr selam nasilsinizz yaa bizde herşey yolunda ama sizin birikimleri gördükçe nasıl özeniyorum anlatamam birikim namına hiç bişey olmadığı gibi aylık idare etmekte bile zorlanır oldum ben ekstra biseyler çıkıyor sürekli eksikler bitmiyor yeme içme zaten devam herşey ateş pahası ve çocukta gelince hangi birine yetisicez valla bilmiyorum artık battı balık yan gider hesabı yaparaktan odedigimiz kredi kartindan da harcamalar yapıyorum çünkü mecburum hakkımızda hayırlısı
For example ben☺ Merhaba
Ben birikim yapamıyorum çok fazla. Daha çok borç ödemekle meşgulüm. Ama biliyorum ki iyi birikimler yapan birçok kişi zorlu yollardan geçip buralara geldi.
Bu arada bebeğinin gelmesine günler kalmış sağlıkla bereketiyle gelsin huzur getirsin yuvanıza
Çok teşekkür ederim amin inşallah☺ Merhaba
Ben birikim yapamıyorum çok fazla. Daha çok borç ödemekle meşgulüm. Ama biliyorum ki iyi birikimler yapan birçok kişi zorlu yollardan geçip buralara geldi.
Bu arada bebeğinin gelmesine günler kalmış sağlıkla bereketiyle gelsin huzur getirsin yuvanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?