- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.441
Canım bozma moralini.Bikaç doktora daha gidip fikirmi alsan acaba.Benim yeğenlerimde 2700 civarı doğmuştu,normal doğumla,bir sıkıntı olmadı.Önemli olan senin ve bebeğinin en sağlıklı şekilde doğum olayını atlatması.Sakın kendini normal doğum,sezeryan doğum ikilemine kaptırma.Dediğim gibi kafana takıldıysa 2 doktora daha gidip fikir al ve ona göre karar ver istersen.Kizlar moralim çok bozuk bugün 39+1im bebeğimin kilosu 2630 çıktı doktor kız kardesim olsan normal dogurtturmam dedi kilosu düşük bebeklerin normal doğumda komplikasyon geçirme dayanamama riskleri daha fazlaymış ama tıbbi bir sebebim yok diyor sizce napmaliyim ben normal doğumu çok istemiştim şu an çok uzgunum ve napicami bilmiyorum
canım benim moralini bozma hiç bence de başka doktora git benim ilk kızım da da farklı söylenmişti ama başka hastaneye gittim farklı söylendi kilosu ama doğum da da 4200 olarak dünyaya geldi bende çok şaşırmıştım. O yüzde ntek doktorla kalma bazen cihaz yanlış hesaplıyo olabiliyor ne yazıkkiKizlar moralim çok bozuk bugün 39+1im bebeğimin kilosu 2630 çıktı doktor kız kardesim olsan normal dogurtturmam dedi kilosu düşük bebeklerin normal doğumda komplikasyon geçirme dayanamama riskleri daha fazlaymış ama tıbbi bir sebebim yok diyor sizce napmaliyim ben normal doğumu çok istemiştim şu an çok uzgunum ve napicami bilmiyorum
bir de bol bol ananas ye bebeğin gelişimiin de çok etkili ben 2 hamileliğim de de son ana kadar yedir büyük kızım 39+4 de 4200 kg, lüçük kızım da 37+4 te 3550 doğduKizlar moralim çok bozuk bugün 39+1im bebeğimin kilosu 2630 çıktı doktor kız kardesim olsan normal dogurtturmam dedi kilosu düşük bebeklerin normal doğumda komplikasyon geçirme dayanamama riskleri daha fazlaymış ama tıbbi bir sebebim yok diyor sizce napmaliyim ben normal doğumu çok istemiştim şu an çok uzgunum ve napicami bilmiyorum
Geçmiş olsun canımSelâm kızlar,
Büyük oğlum beden dersinde ters bir hareketle kolunun üstüne düşmüş, bileğim aciyor dedi dün akşam acile gittik röntgen çekildi ama bu sabah da ortopediye götürdük kemikte çatlak varmış.
Alçıya alindi, sol el 20 gün alçıda, çok üzüldüm ya kiyamam kuzum
2 gün raporlu haftasonu da evde, pazartesi okula bakalım.
Rabbim şifa versin herkese.
Canım hakkında hayırlısı olsunKizlar moralim çok bozuk bugün 39+1im bebeğimin kilosu 2630 çıktı doktor kız kardesim olsan normal dogurtturmam dedi kilosu düşük bebeklerin normal doğumda komplikasyon geçirme dayanamama riskleri daha fazlaymış ama tıbbi bir sebebim yok diyor sizce napmaliyim ben normal doğumu çok istemiştim şu an çok uzgunum ve napicami bilmiyorum
Canım bozma moralini.Bikaç doktora daha gidip fikirmi alsan acaba.Benim yeğenlerimde 2700 civarı doğmuştu,normal doğumla,bir sıkıntı olmadı.Önemli olan senin ve bebeğinin en sağlıklı şekilde doğum olayını atlatması.Sakın kendini normal doğum,sezeryan doğum ikilemine kaptırma.Dediğim gibi kafana takıldıysa 2 doktora daha gidip fikir al ve ona göre karar ver istersen.
canım benim moralini bozma hiç bence de başka doktora git benim ilk kızım da da farklı söylenmişti ama başka hastaneye gittim farklı söylendi kilosu ama doğum da da 4200 olarak dünyaya geldi bende çok şaşırmıştım. O yüzde ntek doktorla kalma bazen cihaz yanlış hesaplıyo olabiliyor ne yazıkki
bir de bol bol ananas ye bebeğin gelişimiin de çok etkili ben 2 hamileliğim de de son ana kadar yedir büyük kızım 39+4 de 4200 kg, lüçük kızım da 37+4 te 3550 doğdu
Ben normal doğum fikrine falan çok alışmıştım yapabileceğime inaniyodum yani bu tamamen benim kararima bırakılmış ama neyin doğru olduğu tam olarak aciklanmamis bı durum oldu benim için tıbbi gerekliliği yok ama böyle olmasını tavsiye ederim düşündükçe doktorun sacmaladigini dusunuyorum su an başka doktorada gitsem.araya hafta sonu giriyor salı gunu yine gidicem aynı doktoraCanım hakkında hayırlısı olsun
Benim büyük oğlan 42 haftalık 3700 gram doğmuştu sezaryan
Küçük oğlum 40 haftalık 3000 gram doğmuştu
Sezeryan olmak ise tamamen benim isteğimdi
Ve ben sezeryanlardan memnundum
Çünkü ben psikolojik olarak normal doğum yapamazdım
Sezeryanları da genel anestezi olarak istemiştim
sekerim seni cok ıyı anlıyorum ben de normal dogum dusuncesıne konsantre olmustum bı turlu bebıs gelmeyınce suni sancı alarak dogurmustum bılıyosunKizlar moralim çok bozuk bugün 39+1im bebeğimin kilosu 2630 çıktı doktor kız kardesim olsan normal dogurtturmam dedi kilosu düşük bebeklerin normal doğumda komplikasyon geçirme dayanamama riskleri daha fazlaymış ama tıbbi bir sebebim yok diyor sizce napmaliyim ben normal doğumu çok istemiştim şu an çok uzgunum ve napicami bilmiyorum
Şekerim ben bebeği zor bulduk diye sezeryan yaptım, herşey planlı sinir stres yok, ameliyatı oldum çıktım. Hemşire olduğumdan biliyorum, normal doğumdan kolay geçti. Artık kesi teknikleri değişmiş, benim kesi karında değil epey aşağıda, iç çamaşırından falan gözükmüyor. Karın kası kesilmediği için hareket ettikçe ağrım da olmadı.Ben normal doğum fikrine falan çok alışmıştım yapabileceğime inaniyodum yani bu tamamen benim kararima bırakılmış ama neyin doğru olduğu tam olarak aciklanmamis bı durum oldu benim için tıbbi gerekliliği yok ama böyle olmasını tavsiye ederim düşündükçe doktorun sacmaladigini dusunuyorum su an başka doktorada gitsem.araya hafta sonu giriyor salı gunu yine gidicem aynı doktora
Canım benim rabbim hayırlı doğumlar nasip eder inşallah hiç normal ve sezaryen diye düşünme kendini kötü hissetme bazen bebekleriin kilosu az ya da fazla çıkabilir bence başka bi doktora daha görün bol muz çikolatalı süt ve ceviz tüket bugünlerdeKizlar moralim çok bozuk bugün 39+1im bebeğimin kilosu 2630 çıktı doktor kız kardesim olsan normal dogurtturmam dedi kilosu düşük bebeklerin normal doğumda komplikasyon geçirme dayanamama riskleri daha fazlaymış ama tıbbi bir sebebim yok diyor sizce napmaliyim ben normal doğumu çok istemiştim şu an çok uzgunum ve napicami bilmiyorum
sekerim seni cok ıyı anlıyorum ben de normal dogum dusuncesıne konsantre olmustum bı turlu bebıs gelmeyınce suni sancı alarak dogurmustum bılıyosun
eger sunı sancıya da cevap vermeseydı sezeryan olacaktım, oyle olur dıye uzuluyordm ben de, kendini bıseye alıstırınca dedıgın gıbı uzuluyosun ama sakın oyle dusunme onemli olan bebegının saglıgı.doktoruna güvenmende cok onemli baska bi doktorunda fikrini al bence
Şekerim ben bebeği zor bulduk diye sezeryan yaptım, herşey planlı sinir stres yok, ameliyatı oldum çıktım. Hemşire olduğumdan biliyorum, normal doğumdan kolay geçti. Artık kesi teknikleri değişmiş, benim kesi karında değil epey aşağıda, iç çamaşırından falan gözükmüyor. Karın kası kesilmediği için hareket ettikçe ağrım da olmadı.
Bir de sağlıkçı olduğum için sezeryan oranlarını biliyorum. Kimse risk almıyor artık, normal doğum için saatlerce ağrı çekilip son anda acil sezeryan en zor doğum şekli. Anne 2 kez yoruluyor, o yüzden git prenses doğum yap ne güzel. Belden uyuşmalı sezeryana prenses doğum diyorlar artık.
Çok sağolun kızlar çok iyi moral oluyo yazdıklarıniz gerçekten esimede sinir oldum başka doktora görüncem demeyle hemen onda doğum yapicam saniyo halbuki onun teşvik etmesi gerekmiyomu beni başka doktorada gorunelim diye erkek olmak varmış bu dünyada yaCanım benim rabbim hayırlı doğumlar nasip eder inşallah hiç normal ve sezaryen diye düşünme kendini kötü hissetme bazen bebekleriin kilosu az ya da fazla çıkabilir bence başka bi doktora daha görün bol muz çikolatalı süt ve ceviz tüket bugünlerde
Aynen canım başka doktora görünmek de fayda var ama eşinde son zamanlar olduğu için riske atmak istemiyordur mutlakaÇok sağolun kızlar çok iyi moral oluyo yazdıklarıniz gerçekten esimede sinir oldum başka doktora görüncem demeyle hemen onda doğum yapicam saniyo halbuki onun teşvik etmesi gerekmiyomu beni başka doktorada gorunelim diye erkek olmak varmış bu dünyada ya
Bazı erkekler gerçekten çok değişikÇok sağolun kızlar çok iyi moral oluyo yazdıklarıniz gerçekten esimede sinir oldum başka doktora görüncem demeyle hemen onda doğum yapicam saniyo halbuki onun teşvik etmesi gerekmiyomu beni başka doktorada gorunelim diye erkek olmak varmış bu dünyada ya
Evet ona kalırsa doktoru dinleyelim sezeryan oliyim riske atmayalım diyo tedavisiz hamile kaldım ama 6yildir evliyiz olmuyodu bebeğimiz rabbimin mucizesi bilmiyorum napsamAynen canım başka doktora görünmek de fayda var ama eşinde son zamanlar olduğu için riske atmak istemiyordur mutlaka
Rabbim fedakarlıklarınin mukafatini burda değil insallah cennetinde versin ablacim üzme tatli canını senBazı erkekler gerçekten çok değişik
Onlardan birine ben de denk gelmiştim
Hiç nazlanmadım niyazlanmadim ama kıymet bilen de olmadı
Doğumlarımın sonunda doktorlara teşekkür babında doğum ücretlerini bile özel muayenehanelerinde ben verdim
Özel hastanelerde doğum yapmadım
İlk oğlumu ilçedeki devlet hastanesinde ikinci oğlumu da ilçedeki doğum doktorunun tayini çıktığı için il devlet hastanesinde doğum yaptım.
Aman ne günlerdi Allah'a havale ettim
Hayatta daha kötü durumları düşünüp ufak tefek şeyleri bırak büyük meseleleri bile sorun etmedikçe karşımdakiler böyle davranmamı edebimden değil görevimden bildiler ve ruhumu çok örselediler
Yapacağın en makul şey başka doktorların fikrini almak olur sıkma tatlı canını ☺Hayır eminim benim doktorumda küçük bebekleri normal bı sekilde doğurtmuştur ama bana niye böyle dedi benim kafama takılan en büyük şeyse tıbbi gerekliliginin olmayıp bana bunu tavsiye etmesi hadi suyun az desin beslenemiyo desin ama herşeyi yolunda yavrumun çok şükür
Ben sana gitmeyelim demedim diyor bişey deyincede şimdi başka doktor bakıyorum olmadı pazartesi gidicemYapacağın en makul şey başka doktorların fikrini almak olur sıkma tatlı canını ☺
Eşinin tavrını da önemseme bizim gibi düşünmelerini bekleyemeyiz, beklememek en iyisisen ısrarcı ol derim.
Canım normal doğum sağlıklı ama sezaryen de bir doğum şekildir kendini strese koyma sen gerilme ki bebeğin. De sütün de etkilenmesinEvet ona kalırsa doktoru dinleyelim sezeryan oliyim riske atmayalım diyo tedavisiz hamile kaldım ama 6yildir evliyiz olmuyodu bebeğimiz rabbimin mucizesi bilmiyorum napsam
Sezeryan kötü değil tabiki önemli olan sağlıkla bebeğime kavusmam ama kendimi normal diye sartlamisim ben sanırım ondan üzüldüm tatlum bide sanki her kilosu düşük bebeğe sezeryan mi öneriyor yazicam.doktora yasekerim00 cnm arkadaşlara katiliyorum farkli dr a da git kilo da değişiklik olabilir. Gerçekten sezeryan gerekiyorsa zamani gelince olursun zaten...Ve lütfen sezeryan kötü bir şey gibi anlatanlara kulak asma. Onemli olan sağlıklı olması...
Ben de sezeryan oldum..Normal olmadi. Bu öcü bir durum değil.. Sadece doğum sonrası zor oluyor ama geçiyor her şey.. insallah sağlıkla gelsin yavrun
iyiniyetli birimimin bereketli olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?