- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.461
Afiyet olsun canim en bi sevdiğim, sadesinden..Servisi kullanan arkadas uyuya kalmış.
Ben de kahve keyfisi yapayım dedim sizlerle
şekerim,sakin ol canım.Kizlar moralim çok bozuk bugün 39+1im bebeğimin kilosu 2630 çıktı doktor kız kardesim olsan normal dogurtturmam dedi kilosu düşük bebeklerin normal doğumda komplikasyon geçirme dayanamama riskleri daha fazlaymış ama tıbbi bir sebebim yok diyor sizce napmaliyim ben normal doğumu çok istemiştim şu an çok uzgunum ve napicami bilmiyorum
Bereketli olsun canım ekledimKuyumcudan geliyorum kızlar 1960 TL tam altın aldım
Bereketli olsun canımKuyumcudan geliyorum kızlar 1960 TL tam altın aldım
Tabiki altin alkızlar bıse sorucam size çok önemli bişey degil de maksat fikir almaksımdı ben 1500 lira birikime ayırdım bu ay. gram almayı dusunuyorum. fakat oto koltuk alıcaz ıns baktık 1750 lira. pesın alırsak 1700e ınıyor, almazsak 1750 4 taksit. sizce altını mı alim, yoksa 50 tl ındırımımı yaptırım?
ıkısınden birisini yapmam gerekıyor.altını alırsam koltugu pesın alamam
kızlar bıse sorucam size çok önemli bişey degil de maksat fikir almaksımdı ben 1500 lira birikime ayırdım bu ay. gram almayı dusunuyorum. fakat oto koltuk alıcaz ıns baktık 1750 lira. pesın alırsak 1700e ınıyor, almazsak 1750 4 taksit. sizce altını mı alim, yoksa 50 tl ındırımımı yaptırım?
ıkısınden birisini yapmam gerekıyor.altını alırsam koltugu pesın alamam
Doktora güveniyorum ama neden böyle tutturduguna anlam veremedim turtis kararı bana bırakarakta en zor gorevi bana verdi kendimi normale sartlamisim ister istemez üzüldüm işte başka doktor normal olabilir derse naparim onuda düşünüyorumAfiyet olsun canim en bi sevdiğim, sadesinden..
şekerim,sakin ol canım.
Drun bebeğin kilosuna bakarak mi böyle bir yorum yaptı sadece.
Şimdiye kadar her ay gittiğin dr ise o,güvendiğin dr .
Başka bir dra da muayene ol tabiki öncelikle.
Sezeryan da bir doğum şekli üzüldüğün nokta bu işe canım. Iki evladimi da sezeryan ile doğurdum çok şükür bende.
hamileliklerimin son günlerinde hep dua etmiştim rabbime, ne şekilde olursa olsun doğsun sağlıkla gelsin diye, ikinci de sezeryan oldu ilkinden dolayı.
Ben olsam çok içime sindiyse drumu değiştirmem. Sanirim eşin gibi mi düşünüyorum
Ama mutlaka başka bir kadin doğuncaya da giderim.
Normal diye tutturma şekerim.
Sezeryanla doguranlar da ana.
Canım benim bu konularda tecrübem yok malumDoktora güveniyorum ama neden böyle tutturduguna anlam veremedim turtis kararı bana bırakarakta en zor gorevi bana verdi kendimi normale sartlamisim ister istemez üzüldüm işte başka doktor normal olabilir derse naparim onuda düşünüyorum
Tabiki altin al
Illa altin sonuna kadar altın
Koltuğu taksit yapcnm
Ben 4 taksit diyorum kesinlikle
E bebekte de indirim var
Koltuklarda bakmışsınız ama yine de yazayim dedim
ayy kızlar ben pesın al dersınız dıye dusunmustum kendimce soyle dusundum 5gram bı ayda 50tl kar ettırmez pesın al derler demıstım tsk ederim fikirleriniz içinBence de taksit yap, paran ile altın al 50 TL iyi bir indirim değilkronikuykucu
Sağol kahvemsim desteğin bile yeter tecrübeye gerek yok bizimde yok baksana arada birakiverdi drlarCanım benim bu konularda tecrübem yok malum
sadece stres yapma demeye geldim
Canim şekerim drlar gördüğünü bilgilerince tahmini söyler ama son karari hep bize birakir.Doktora güveniyorum ama neden böyle tutturduguna anlam veremedim turtis kararı bana bırakarakta en zor gorevi bana verdi kendimi normale sartlamisim ister istemez üzüldüm işte başka doktor normal olabilir derse naparim onuda düşünüyorum
ayy kızlar ben pesın al dersınız dıye dusunmustum kendimce soyle dusundum 5gram bı ayda 50tl kar ettırmez pesın al derler demıstım tsk ederim fikirleriniz için
yesa canım ındırımde o fiyata ınıyor zaten cok pahalı her sey malesef e bizde testlerden gecmıs saglam bıse olsun ıstıyoruz nasıpse ılerde kardesıne kalırız dıye dusunuyoruz
Bereketli olsun canımEşim hesabima para atmış bugün böylece birikimi de ayirdim 2.000 tl
yaa o da listemızde begendıklerımız arasındaJoei every stage canım bizimki de e bebek indirmiyle 1400 olmuş fiyatı. Dediğin gibi her şey aşırı pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?