yaa o da listemızde begendıklerımız arasında
nası memnunmusunuz olumsuz yönü varmı

Çok iyi canım valla çevrem hep aldı. Tabii kendinizde bakın mutlaka da ofis arkadaşım aşırı aşırı araştırdı hem türk hem yabancı sitelerde direk bunu alalım dedi kendi de bunu aldı ben de onu aldım

yaa ne guzel esıme soyleyeyım.dönüşü varmı dönenler daha kullanıslı falan dedıler

Uykucu benim dr da küçüğüm için doğum kilo tahmini 3 kg i geçmeyecek demişti, 3.850 doğdu
Tutturamiyorlar.
38+0da alınmıştı.

Bacım sen dokdora bakma 39+7 de düşün doktor bana çok ufak 2500 kilo dedi tabi inanmadım başka doktora gittim
Bu çocuk 4 kiloya yakın dedi dediği gibide 3650 dogurdum hiç canını sıkma yazmadan gecemedim tosun gibiydi

sekerim00 benim kuzum da 2600 doğdu, mecburi sezeryan oldum suyum bitmişti, ama doktorum normal doğum yanlısıydı, kilosu az diye sezeryan demedi hiç
Ne bilim ya çok sacma gerçekten
Masallah bende başka doktora gidicem pazartesi günü bakalım o ne dicekk

Sonunda hafta bitti
Mudurum zaturre oldu, bir haftadir yok iyilesmeden gelme dedik
Guzel bir haftaydi biraz yorucuydu
Trendyoldan 2 gomlek aldim. Kazak baktim 1 tane begendim ama beklemedeyim. Frei öl son kutulardan aldim.
Yegenime yazlik/ buyuk beden bir kac parca kitap ve oyuncak aldim.
Elaziga cocuk bezii islak mendil sampuan boyama kavanoz mama corap bere kiyafette olusan bir paket daha gonderdim.
Esimi bekliyorum gelmek uzere.

Aldıklarını güzel günlerde keyifle kullan canım

Şirketin oradaki yerel markette çılgın indirim haftası vardı.
32li WC kağıdı, 12 li kağıt havlu, 1 kg çay anneme
12 li kağıt havlu, bitki çayları, çöp poşeti, aspirin, 4 litre perwol kendime aldım.
Maş fasulyesi, börülce, manav ve
Birkaç ufak tefek eksiği de aradan çıkardım.
Stoklarima arada ekleme yapayım

Sözde yarın çalışacağım diye akşam dinlenecektim.
Ama nerdeeee ruhum külkedisi ya
Eşim sehirdisindan misafirleri çıkarttı yine, onları otellerine bırakıp dönecek.
Ben de evi sildim,supurdum. WC banyo cifledim. Toz aldım.
Salon kaldı. Orayı da halledip duş yapacağım.
Bir makinada çamaşır yıkadım artık nerede kurutacaksam
Düğünden sonra ilk iş kurutma makinası, şart artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…