- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.481
yaa o da listemızde begendıklerımız arasında
nası memnunmusunuz olumsuz yönü varmı
yaa ne guzel esıme soyleyeyım.dönüşü varmı dönenler daha kullanıslı falan dedılerÇok iyi canım valla çevrem hep aldı. Tabii kendinizde bakın mutlaka da ofis arkadaşım aşırı aşırı araştırdı hem türk hem yabancı sitelerde direk bunu alalım dedi kendi de bunu aldı ben de onu aldım
Uykucu benim dr da küçüğüm için doğum kilo tahmini 3 kg i geçmeyecek demişti, 3.850 doğdubu aradasekerim00 bana doktorum 3kılo cıvarı suanda demıstı ben de azmı falan dedim hatta yok daha ıyı daha kolay dogurursun cok olmaması daha ıyı dedi kılosuna takılma yani.saglıklı olsun da dogum sekli onemli degıl,bu arada ölçtükleri de tahmini oglusa 3 kılo dedıler 3650 dogmustu
ben 41de dogurdum turtişUykucu benim dr da küçüğüm için doğum kilo tahmini 3 kg i geçmeyecek demişti, 3.850 doğdu
Tutturamiyorlar.
38+0da alınmıştı.
Bacım sen dokdora bakma 39+7 de düşün doktor bana çok ufak 2500 kilo dedi tabi inanmadım başka doktora gittimKizlar moralim çok bozuk bugün 39+1im bebeğimin kilosu 2630 çıktı doktor kız kardesim olsan normal dogurtturmam dedi kilosu düşük bebeklerin normal doğumda komplikasyon geçirme dayanamama riskleri daha fazlaymış ama tıbbi bir sebebim yok diyor sizce napmaliyim ben normal doğumu çok istemiştim şu an çok uzgunum ve napicami bilmiyorum
Ne bilim ya çok sacma gerçektensekerim00 benim kuzum da 2600 doğdu, mecburi sezeryan oldum suyum bitmişti, ama doktorum normal doğum yanlısıydı, kilosu az diye sezeryan demedi hiç
bu aradasekerim00 bana doktorum 3kılo cıvarı suanda demıstı ben de azmı falan dedim hatta yok daha ıyı daha kolay dogurursun cok olmaması daha ıyı dedi kılosuna takılma yani.saglıklı olsun da dogum sekli onemli degıl,bu arada ölçtükleri de tahmini oglusa 3 kılo dedıler 3650 dogmustu
Masallah bende başka doktora gidicem pazartesi günü bakalım o ne dicekkBacım sen dokdora bakma 39+7 de düşün doktor bana çok ufak 2500 kilo dedi tabi inanmadım başka doktora gittim
Bu çocuk 4 kiloya yakın dedi dediği gibide 3650 dogurdum hiç canını sıkma yazmadan gecemedim tosun gibiydi
Aldıklarını güzel günlerde keyifle kullan canımSonunda hafta bitti
Mudurum zaturre oldu, bir haftadir yok iyilesmeden gelme dedik
Guzel bir haftaydi biraz yorucuydu
Trendyoldan 2 gomlek aldim. Kazak baktim 1 tane begendim ama beklemedeyim. Frei öl son kutulardan aldim.
Yegenime yazlik/ buyuk beden bir kac parca kitap ve oyuncak aldim.
Elaziga cocuk bezii islak mendil sampuan boyama kavanoz mama corap bere kiyafette olusan bir paket daha gonderdim.
Esimi bekliyorum gelmek uzere.
Benim de yarın şirkete gitmem gerek, biraz daha tutsana turtiş, ben evden çıkınca gelsin
Ne zamandir bu geceyi bekliyor bu trakya K kahvemsi mutlulukBenim de yarın şirkete gitmem gerek, biraz daha tutsana turtiş, ben evden çıkınca gelsin
Arabayla geldim ya, kar olursa çıkartmam artık.
Araçla çıkma sen cnm yinede karış halka :)Arabayla geldim ya, kar olursa çıkartmam artık.
Halka karıştırım
Hep patron bey yüzünden, yarın toplantı var yeni maaşları söyleyecekAraçla çıkma sen cnm yinede karış halka :)
Haftaiçi çalışma saatleri az geldi ki cumartesi çağırıyor sizi cnm.Hep patron bey yüzünden, yarın toplantı var yeni maaşları söyleyecek
İnşallah güzel zam yapar
Yurtdisindaydi canım, akşam döndü.Haftaiçi çalışma saatleri az geldi ki cumartesi çağırıyor sizi cnm.
Hadi hayırlısı olsun inş iyi zamlar gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?