Kumbaraya atmam gereken 3 haftalık parayı şimdiden attım .
Kumrabaraya mayıs ayına kadar doğalgaz faturası için ayırdığım 4000 tl den artan parayı da koymayı düşünüyorum.
Şu ana kadar ödediğim doğalgaz faturası bedeli 1460 tl geride 2540 tl daha doğalgaz için ayırdığım bir para var .
Önümdeki 4ayda bakalım 2540 tl nin ne kadarı artıp da kumbaraya gidecek merakla bekliyorum
Ona göre bu birikimle cep telefonu almayı düşünüyorum.

Bizim burada da kar yağmış
Küçük oğlan deneme sınavı varmış özel bir okulun oraya gitti.
Erkenden kahvaltımı yaptım
Makinaya çamaşır atar
Belki poğaça filan yaparım.
Büyük oğlan dün geldi isteklerini yapmaya çalışıyorum yemek olarak kuzum yurtta kaldığı için hafta sonu olsun istediklerini yesin
İlk göz ağrım minik tosunum
186cm 93 kilocuk

Bugünün akşam yemeğini ayarlayacağım daha.

Bugün sanırım bu karda bir yere de çıkamayacağım

Mutlu hafta sonlari hanimlar...
Alakasiz olacak ama, renkli camasirlar icin toz deterjan tavsiyesine ihtiyacim var. Tortu birakmayan, deterjan gozunde topaklanmayan, iyi temizleyen vs...
Abla ben renkli çamaşırlara sıvı deterjan kullanıyorum perwoll bingo persil omo tursil hangisi olursa sıkıntı yaşamadım şu ana kadar

Sadece beyaz çamaşırları toz deterjan ile ön yıkamalı programda toz deterjanla yıkıyorum
Ağustos ayından beri Boron deterjanı kullanıyorum hiç sorun yaşamadım beyazlar bembeyaz zaten deterjanı kullanıcı yorumlarına bakarak almıştım
Ama geçen haftalarda alışveriş listesine omomatik yazdım onu aldırdım

CanTorun abla bir de banyo havlularımı diğer renkli havlularla birlikte ön yıkamalı da toz deterjanla yıkıyorum onlarda da sorun yok

Ön yıkamalı programlarda zaten sıvı deterjan kullanamayınca ön yıkama yaptırmayacağım renklileri hep sıvı deterjanla yıkıyorum

Bugün evde yalnız kalınca hem çamaşırı aradan çıkardım
Bir taraftan da bu yılı 3 döneme ayırıp aşağı yukarı birikim planı yaptım

1. Dönem ocak şubat mart nisan mayıs aylarını kapsıyor( kendi günüme kadar olan zamanı baz alarak birikim planı yaptım zaten daha önceden Nisan dahil 6 cumhuriyet altını hedefi yaptım buna ek olarak mayıs hedefi de eklendi
Bu dönemde nisan mayısta doğalgaz faturalarının düşmeye başlaması bunun olumlu yansımaları ayrıca bu birikim döneminde yeni telefon alımı yapmak planlar arasında inşaallah)
2. Dönem haziran temmuz ağustos eylül (burada yaz tatiline giriş ekderslerin ağustos eylül aylarında olmaması temmuz sonu ağustos başı kurbanlık planı arabanın vizesi ,mtv si, ayrıca özellikle doğalgaz faturalarının iyice düşmesi ve buna bağlı olarak yapılacak planlar.)
3.Dönem ekim kasım aralık (yeniden ekderslerin yatırılması, eğitim öğretim ödeneğinin yatırılması, doğalgaz kullanımının başlaması ve kabarık gelen faturalar arabanın yıllık servis bakımı ve buna bağlı olarak yapılacak planlar)

Bu 3 dönemi sağ salim atlayıp 2020 yılı hedefimi gerçekleştirebilemeyi diliyorum.

Son düzenleme:
Mutlu hafta sonlari hanimlar...
Alakasiz olacak ama, renkli camasirlar icin toz deterjan tavsiyesine ihtiyacim var. Tortu birakmayan, deterjan gozunde topaklanmayan, iyi temizleyen vs...
Ben renklilerde alo toz deterjan kullanıyorum abla memnunum.
Renkliler ve beyazlar için yazıyor üstünde bazen beyazlarda bile kullanıyorum nevresimlerde falan.

En sevdiğim
Plânlar plânlar
Hayırlı olsun canım Varyemez ablam

Subat ve mart ay i dondurucudan tamamen yemek işini halledersek super olacak...Kısmet olurda ev alırsam kurutma makinesi ve dondurucu almak istiyorum..Bu 2 setin hayatımı kolaylaştıracağını düşünüyorum..

Bu arada gramse nın ne olduğunu merak ettim baktim.. Hakikaten ben burdayım değerliyim al beni diyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…