- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.501
Abla ben renkli çamaşırlara sıvı deterjan kullanıyorum perwoll bingo persil omo tursil hangisi olursa sıkıntı yaşamadım şu ana kadarMutlu hafta sonlari hanimlar...
Alakasiz olacak ama, renkli camasirlar icin toz deterjan tavsiyesine ihtiyacim var. Tortu birakmayan, deterjan gozunde topaklanmayan, iyi temizleyen vs...
Ben renklilerde alo toz deterjan kullanıyorum abla memnunum.Mutlu hafta sonlari hanimlar...
Alakasiz olacak ama, renkli camasirlar icin toz deterjan tavsiyesine ihtiyacim var. Tortu birakmayan, deterjan gozunde topaklanmayan, iyi temizleyen vs...
En sevdiğimBugün evde yalnız kalınca hem çamaşırı aradan çıkardım
Bir taraftan da bu yılı 3 döneme ayırıp aşağı yukarı birikim planı yaptım
1. Dönem ocak şubat mart nisan mayıs aylarını kapsıyor( kendi günüme kadar olan zamanı baz alarak birikim planı yaptım zaten daha önceden Nisan dahil 6 cumhuriyet altını hedefi yaptım buna ek olarak mayıs hedefi de eklendi
Bu dönemde nisan mayısta doğalgaz faturalarının düşmeye başlaması bunun olumlu yansımaları ayrıca bu birikim döneminde yeni telefon alımı yapmak planlar arasında inşaallah)
2. Dönem haziran temmuz ağustos eylül (burada yaz tatiline giriş ekderslerin ağustos eylül aylarında olmaması temmuz sonu ağustos başı kurbanlık planı arabanın vizesi ,mtv si, ayrıca özellikle doğalgaz faturalarının iyice düşmesi ve buna bağlı olarak yapılacak planlar.)
3.Dönem ekim kasım aralık (yeniden ekderslerin yatırılması, eğitim öğretim ödeneğinin yatırılması, doğalgaz kullanımının başlaması ve kabarık gelen faturalar arabanın yıllık servis bakımı ve buna bağlı olarak yapılacak planlar)
Bu 3 dönemi sağ salim atlayıp 2020 yılı hedefimi gerçekleştirebilemeyi diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?