- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.521
Tatlu kiz ev alma cümlesi okudum artik iyice diline düşüyor canım hadi hayırlısıSubat ve mart ay i dondurucudan tamamen yemek işini halledersek super olacak...Kısmet olurda ev alırsam kurutma makinesi ve dondurucu almak istiyorum..Bu 2 setin hayatımı kolaylaştıracağını düşünüyorum..
Bu arada gramse nın ne olduğunu merak ettim baktim.. Hakikaten ben burdayım değerliyim al beni diyorrrr
Rabbim kabul etsin canım ne mutlu size.Bugün hepimiz plan program yapmisiz anlaşılan.
Ben de sakin kafayla yazdım, çizdim.
Eşimle ihtiyacı olan bir çocuğun okul masraflarına katkıda bulunmaya karar verdik.
Bu yıl güzel hedeflerim var Rabbim nasip ederse
İlahi adalet diyip ozetliyorum durumu.K kahvemsi mutluluk cnm patronun keyfi gelene kadar birde üstüne hasta olmuş bekle dur.
Ekstra borca girmiyoruz hiç olmazsa cnm öyle düşünelim.Zam oranı belli olsaydı, ona göre önümüze baksaydik biz de. Biraz daha birikime ayiridim belki. Bu ay market masrafim da pek olmayacak. Ben zaten diyetteyim, eşime de stoklardan gidecegim.
Bu ay 3 çeyrek ata, 4 gram aldım.
Önümüzdeki ay birikime birşey kalmaz.
Elbiseler ve kardeşime takmak icin yarım alacağım.
Herşeyi kenara birakip orani söylese yeterdi zaten hesaplayacak olan o değilİlahi adalet diyip ozetliyorum durumu.
İnsanlarin parasına el koymuş olarak görüyorum kendisini.
Pazartesi artık kurtuluşu yok.
En kotu takicam maskeyi, alicam finans müdürünü evine baskına gidicem.
Ya da ben herkese %35 yapıyorum dersem kendi ayaklanir gelir
Turtisim pazartesi 2 başka doktora gidicem ondan sonra duruma göre karar vericemsekerim00 canim naptin acaba merak ediyorum sizi
Bizim patron fazlasıyla cins, oranla yapınca kusuratlari kafasına göre düzeltiyor,Herşeyi kenara birakip orani söylese yeterdi zaten hesaplayacak olan o değil
Çok şükür canım, eşim ise başladığı için yoksa hep borç olacaktı.Herşeyi kenara birakip orani söylese yeterdi zaten hesaplayacak olan o değil
Ah ne zor canim ya böyle insanlari beklemek umarım beklediğinize değer..Bizim patron fazlasıyla cins, oranla yapınca kusuratlari kafasına göre düzeltiyor,
Mesela maaşı ya 1000 olacak ya da 1050. 1040 ya da 1060 asla olamaz.
kiminin ekstra durumları oluyor, terfi ya da performansa göre gibi.
Tam listeyi yollaması lazım yani.
Gerçi onun sağı solu belli olmaz yarın yapıp atabilir de.
Hadi hayırlısı canim bende olsam giderdim birkaç dr a.Turtisim pazartesi 2 başka doktora gidicem ondan sonra duruma göre karar vericem
Kendim normal istiyorum diye bebegimi riske atamam bakalım ne dicekler ama sezeryan olabilirim diye düşünüyorumHadi hayırlısı canim bende olsam giderdim birkaç dr a.
Hayirlisi olsun canım inşallah sağlıkla alacaksin bebeğini kucağına.Kendim normal istiyorum diye bebegimi riske atamam bakalım ne dicekler ama sezeryan olabilirim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?