Kızlar evdeki gram altınlara baktım bazıları 996 yazıyor bazılarında 915 yazıyor

Sizinkilerde ne yazıyor

Bunlar ne demek

Fark var mı ki
Altında ayar farkı var. Saf altın 24 ayardir.
Bilezikler ve isciliksiz ziynetler 22 ayardir. Ayar düştükçe fiyatı azalır.
22 ayar altinda 916
24 ayar altında 995 yazar diye biliyorum

Altında ayar farkı var. Saf altın 24 ayardir.
Bilezikler ve isciliksiz ziynetler 22 ayardir. Ayar düştükçe fiyatı azalır.
22 ayar altinda 916
24 ayar altında 995 yazar diye biliyorum

Valla hediye gelmiş 2 tane gram altın var birinde 915 yazıyor diğerinde 995.

Gram altın 300 desek her ikisini de 300 diye degerlendirmeyecegim o zaman. Birine 300 diğerine 285 falan diyeceğim heralde

Birine hediye gram altın götürürken hangisini seçmeyelim ki evrenlerden 915 götürüp. 996 bana kalsın o zaman:)

Canım merhaba, besafe izi comfort x3 isofixli tavsiye ederim ben de, adac testinden geçmiş uyuduğunda falan 3 kademe yatıyor
tesekkur ederim canım besafe ıyı marka,baktım sımdı o da 1700e ınıyor fakat 9-18 kg aralıgındaymıs. kuzenim bugun soyledi kılo aralıgını daha buyuk alın bız 2. bi oto koltuk almak zorunda kaldık dedi oglu 4 yasında hala oto koltugunda oturuyor sanırım
joie every stage varmıs onu alcaz sanırım 1180e ınıcekmıs 0-36 kg ızofıx

Bizimkinden canım doğru karar :)

Kuzu 36 kg kaç yaşında oluyorlar bilmiyorum ama, o yaşında oturmaz sanki, aralığı geniş olanların (0-36gibi) yandaki pedleri özelliğini yitirebiliyormuş, ya da birbirine yapışıyormuş diye duymuştum, kardeş düşünüyorsanız 9-18 alıp ilk çocuk kullandıktan sonra ikinci çocuğa o nu kullanırsınız, büyüğe de emniyet kemeri. Tabi benimki bir tavsiye, en iyisini siz bilirsiniz yine,iyi geceler

Acaba doktoruna ulaşıp yenidenmi sorsan.Bize söylediğin gibi psikolojik olarak normal doğuma kendini hazırladığını, neden sezeryanı tavsiye ettiğini bir sor.Belki kendince düşündüğü başka bir durum vardır.Herşeyden önemlisi senin ve bebeğin sağlığı.Sezeryan gerekliyse korkma ,bak artık eskisi gibi değil,birsürü kadın var olan,hatta özellikle tercih eden.Ama önce hem doktorunla konuş,hemde başka bir doktorun daha fikrini al.Kararını ver ve kendini bu şekilde yorma.Şu an hamile olduğundan biraz daha kontrolsüz düşünüyor olabilirsin :) kardeşlerin yada annenle git doktora sonra oturup karar verin.

Bakarsın 1 günde 100 tl kar ettirir altın bu ne olacağı belli olmaz.ama 50 tl cidden iyi bir indirim değil.4 aya bölersen ayda 12.5 tl yapıyor.çok anlamlı olmaz.

Hayirlisi olsun canım inşallah sağlıkla alacaksin bebeğini kucağına.
Amin turtisimm
Söyledim hatta üzüldüğüm aşırı belli oldu doktorda ben normal çok istiyordum sezeryani hiç dusunmedim dedim sebep bebek küçük olduğu için kendini itemez kanalda sıkışır nefessiz kalır falan haftası geriden geliyor baya çünkü bunları söyledi bana sen istersen bekleriz ama bence fantaziye gerek yok dedi

Maşallah canım :) üniversiteyemi gidiyor?

Anladım canım.Haftası geriden geliyor ne demek?Küçük olduğu için değilde o yüzden demiş olabilir.Kendini üzüp stres yapma lütfen.Dediğim gibi diğer doktorlara gidersende yada kendi doktoruna yanında aileden kararlarına güvendiğin bir kadını götür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…