Kizlar şaka maka bu virüs olayı beni korkutuyor ben de o astrologu takip ediyorum umarım öngörüleri olmazz...

K kahvemsi mutluluk patron bey icin 3 gün gec zam vermek bir şey ifade etmez ama eminim icinde ekonomik sıkıntı çekenler vardır.. Insallah beklediğine deger hepinizin

Eşim de bir zam aldı ama tatmin olmadık açıkçası. Tekrar görüş taep etti çalışanlar

Canim hadi hayırlısı olsun.
Sen niyetine girdin artık arastirin gidin görün.
Bak biz aldik 9 ay oldu zaman geçiyor, taşınmazsınız sizde bizim gibi hemen. Faizler uygun şu an.

Kizlar bir ara taksitle aldığım bikac altin falan vardi 22 ve 24 ayar bankaya gotursem hesabıma koysam diyorum.. 22 ya da 24 u nasil hesaplıyorlar bilginiz var mi
24 ayar karşılığı 300 tl yatarken
22 ayar karşılığı 285 falan yatıyor

Ya da biri tam 1 gram olarak yatarken diğeri 0.90 mesela

Rakamlar farazi ama olay böyle

Bizi 5 ay beklettiler cnm durum ortada.
Çok şükür kendi yagimizla kavruluyoruz ama hakkimiz olanı zamaninda neden alamıyoruz.

Kizlar bir ara taksitle aldığım bikac altin falan vardi 22 ve 24 ayar bankaya gotursem hesabıma koysam diyorum.. 22 ya da 24 u nasil hesaplıyorlar bilginiz var mi
Mantıken hepsinin kendi piyasa değeri ile çarpılarak hesaplanması gerekir canım

Günaydın kızlar mutlu Pazarlar

Dün kayınvalidelere gittik giderken etimizi tavuğumuzu kömürümüzü colamızı aldık gittik eşim mangal yaptı yedik içtik güzel geçti eve geldik

Bugünde çarşıya gideceğiz deterjan ve bakliyat biraz stok yapmam lazım bakalım ne kadar harcanacak

M muhendiseylul kronikuykucu kızlar ben de oto koltuğu alayım dedim indirimdeyken. Bu dediğiniz modellerde çocuğu arabaya bindirirken dönüyor mu?
Ben ADACtan geçmiş, 360 derece dönebilen, isofixli ve tercihen 36kga kadar çıkabilen bir şey isriyorum ama bebekle araştıramadım da.

Bizimkinden canım doğru karar :)
tesekkur ederim kızlar

-Pandora- canım bız de tam tamına bahsettıgın ozelliklerde arıyoduk ama fiyatları gitgıde pahalılastıgı için eledik.sımdı esıme sordum o arastırdı baya,adac tan gecıp 36 kıloya kadar dönen oto koltuga rastlamamıs genelde teste girmemıslerde varmıs dedıgın ozelliklerde
joie ı spın ve maxi cosi axiss fix i begenmıs ama 18 kıloya kadar.
biz joie every stage alcaz sanırım ı spın modeliyle 600 tl fark var

Mesela şu an bebek 39 haftalik ama ultrasonda 35 görünüyor gibi
Annem var bı kaçtır yanımda doktor ona biraz salliyo gibi gelmiş ama :) ona kalırsa sezeryan olayım istiyo :)

Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için. Ben de maxi cosi axsisfixi beğendim. Bir arkadaş maxi cosi titan kullanmış, kumaşı falan terletmiyor çok iyi dedi. Titan 36kga kadar olan dönmeyen hali.
Genel olarak baktım çok pahalı. O yüzden ben temiz bulabilirsem 2. El almayı düşünüyorum, kumaşı yıkanıyor nasıl olsa.

bizim baktıgımız 1180e ınıcekmıs canım alabılırsek, nasıpse oglus bıraz buyuyunce kardes dusundugumden ıns ıkısının de kullanacagı bısey ıstıyorum umarım oyle de olur kullanslı cıkar ıns

Büyük oğlum her zamanki gittiği otobüs firmasından bilet bulamamış o nedenle babasıyla gitti
Ufak oğlan da onlara takıldı

Alışveriş listemi de küçük oğlanla gönderdim .
Şimdi yarın sabah kahvaltısı için poğaça yapıyorum ,okula da götürürüm.
Dünkü yaptıklarımı büyük oğlana verdim

Kolay gelsin ablam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…