- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.561
Canim hadi hayırlısı olsun.Günaydın kizlar
karamelli_turta ev hep aklımda ama çocuğun ana sınıfından memnunum bu yılı bitirir.. Artık yaz mevsimine duruma göre şekillenirim.. Tek dileğim faizler artmasın.. Tam gaz nasip olursa birikime devam
24 ayar karşılığı 300 tl yatarkenKizlar bir ara taksitle aldığım bikac altin falan vardi 22 ve 24 ayar bankaya gotursem hesabıma koysam diyorum.. 22 ya da 24 u nasil hesaplıyorlar bilginiz var mi
Bizi 5 ay beklettiler cnm durum ortada.Kizlar şaka maka bu virüs olayı beni korkutuyor ben de o astrologu takip ediyorum umarım öngörüleri olmazz...
K kahvemsi mutluluk patron bey icin 3 gün gec zam vermek bir şey ifade etmez ama eminim icinde ekonomik sıkıntı çekenler vardır.. Insallah beklediğine deger hepinizin
Eşim de bir zam aldı ama tatmin olmadık açıkçası. Tekrar görüş taep etti çalışanlar
Mantıken hepsinin kendi piyasa değeri ile çarpılarak hesaplanması gerekir canımKizlar bir ara taksitle aldığım bikac altin falan vardi 22 ve 24 ayar bankaya gotursem hesabıma koysam diyorum.. 22 ya da 24 u nasil hesaplıyorlar bilginiz var mi
Afiyet olsun canımKvdem dendendi sabahki kahvaltı söylemesi ayıp pizza yapmış
Çaylar gelindendi
Bizimkinden canım doğru karar :)
tesekkur ederim kızlarKuzu 36 kg kaç yaşında oluyorlar bilmiyorum ama, o yaşında oturmaz sanki, aralığı geniş olanların (0-36gibi) yandaki pedleri özelliğini yitirebiliyormuş, ya da birbirine yapışıyormuş diye duymuştum, kardeş düşünüyorsanız 9-18 alıp ilk çocuk kullandıktan sonra ikinci çocuğa o nu kullanırsınız, büyüğe de emniyet kemeri. Tabi benimki bir tavsiye, en iyisini siz bilirsiniz yine,iyi geceler
Mesela şu an bebek 39 haftalik ama ultrasonda 35 görünüyor gibiAnladım canım.Haftası geriden geliyor ne demek?Küçük olduğu için değilde o yüzden demiş olabilir.Kendini üzüp stres yapma lütfen.Dediğim gibi diğer doktorlara gidersende yada kendi doktoruna yanında aileden kararlarına güvendiğin bir kadını götür.
Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için. Ben de maxi cosi axsisfixi beğendim. Bir arkadaş maxi cosi titan kullanmış, kumaşı falan terletmiyor çok iyi dedi. Titan 36kga kadar olan dönmeyen hali.tesekkur ederim kızlar
-Pandora- canım bız de tam tamına bahsettıgın ozelliklerde arıyoduk ama fiyatları gitgıde pahalılastıgı için eledik.sımdı esıme sordum o arastırdı baya,adac tan gecıp 36 kıloya kadar dönen oto koltuga rastlamamıs genelde teste girmemıslerde varmıs dedıgın ozelliklerde
joie ı spın ve maxi cosi axiss fix i begenmıs ama 18 kıloya kadar.
biz joie every stage alcaz sanırım ı spın modeliyle 600 tl fark var
bizim baktıgımız 1180e ınıcekmıs canım alabılırsek, nasıpse oglus bıraz buyuyunce kardes dusundugumden ıns ıkısının de kullanacagı bısey ıstıyorum umarım oyle de olur kullanslı cıkar ınsTeşekkürler canım bilgilendirdiğin için. Ben de maxi cosi axsisfixi beğendim. Bir arkadaş maxi cosi titan kullanmış, kumaşı falan terletmiyor çok iyi dedi. Titan 36kga kadar olan dönmeyen hali.
Genel olarak baktım çok pahalı. O yüzden ben temiz bulabilirsem 2. El almayı düşünüyorum, kumaşı yıkanıyor nasıl olsa.
Kolay gelsin ablam..Büyük oğlum her zamanki gittiği otobüs firmasından bilet bulamamış o nedenle babasıyla gitti
Ufak oğlan da onlara takıldı
Alışveriş listemi de küçük oğlanla gönderdim .
Şimdi yarın sabah kahvaltısı için poğaça yapıyorum ,okula da götürürüm.
Dünkü yaptıklarımı büyük oğlana verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?