- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.581
Canım kardeş kesin düşünüyorsan arkadaşın dediği gibi 18kiloya kadar bir model daha iyi olur. 3.5-4 yaşına kadar gider. Sonra kardeşe geçer, sen büyüğe büyük alırsın. Büyük 12 yaşa kadar kullanılabiliyor. Tabi o kadar oturmaz da gittiği yere kadar.bizim baktıgımız 1180e ınıcekmıs canım alabılırsek, nasıpse oglus bıraz buyuyunce kardes dusundugumden ıns ıkısının de kullanacagı bısey ıstıyorum umarım oyle de olur kullanslı cıkar ıns
Ay maşallah cnm yüklü alışveriş olmuş:)İyi akşamlar kızlar bugün bir sürü stokluk alışveriş yaptım,,, kuru bakliyat,,, et,,, tavuk,,, deterjan,,, kızıma bezzzz akla gelebilecek ne varsa herşeyden 5 er kilo filan aldım en az 6 ay kadar yetecek şeyler toplam harcama 1730
Evet canım geçen sene de böyle yapmıştım çok rahat olmuştu aslında bayağıdır niyetleniyorduk gitmeye alışverişe neyseki bugün gittik çok uzun bir süre rahatımAy maşallah cnm yüklü alışveriş olmuş:)
Ağız tadıyla tüketin cnm.Evet canım geçen sene de böyle yapmıştım çok rahat olmuştu aslında bayağıdır niyetleniyorduk gitmeye alışverişe neyseki bugün gittik çok uzun bir süre rahatım
Aldıklarınız bereketli olsunİyi akşamlar kızlar bugün bir sürü stokluk alışveriş yaptım,,, kuru bakliyat,,, et,,, tavuk,,, deterjan,,, kızıma bezzzz akla gelebilecek ne varsa herşeyden 5 er kilo filan aldım en az 6 ay kadar yetecek şeyler toplam harcama 1730
Ağız tadıyla tüketin cnm.
Önümüz ramazan zaten
Teşekkür ederim kızlar rabbim hepimize sağlıkla afiyetle yedirmeyi nasip ede inşallahAldıklarınız bereketli olsun
Güzel günlerde ağız tadıyla yiyin için canım
Bendede çok mantıklıBenim küçük oğlan alışverişlerle ve de haftalık pazar parasıyla geldi.
Her hafta alışveriş listesi hazırlarken bazen ne aldıracağımı şaşırıyorum
İhtiyaç olmasa da haftalık en az 150 tl nin altına düşmeyecek şekilde alışveriş yaptırtmaya çalışıyorum yoksa haftalık 50 100 tl arası bazen ise haftalık hiç alışverişe gerek olmadığını bildirmeye gerek yok
Yoksa cebinde kalan parayı fazla bulunca başlar arkadaş çevresine vs savurmaya
Ben de haftalık bahsettiğim miktarlarda alışveriş ve de 100 tl de pazar parası göndermesini istiyorum .
Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın canımKumbaraya 20 TL yi attım.
Tam günü kapatırken, internetten alışveriş yaptım.
Kendime siyah deri bot,
Eşime 2 tane kışlık mont siparişi verdim.
Modeline karar veremedim deneyince birini iade edeceğiz.
Eşime kışlık ayakkabı kaldı şu an ihtiyaç listesinde
Sezon sonu indirimlerini takipteyim, biraz bütçe ayirmistim. Begendigimiz, kaliteli birseyler olursa önümüzdeki kış için alabilirim.
Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendineSlm kızlar
Aç karına tartıldım seneler sonra 59.5 u gördüm.
ama hastalıktan iştahsızlıktan gitti kilolar. Bir halsizlik var ki sormayın valla
2.elde çok mantıklı canım, adac ı geçen birini bütçene göre tercih edebilirsin, tek tavsiyem yatabilir olsun uyuduğunda çocuk için rahat oluyorTeşekkürler canım bilgilendirdiğin için. Ben de maxi cosi axsisfixi beğendim. Bir arkadaş maxi cosi titan kullanmış, kumaşı falan terletmiyor çok iyi dedi. Titan 36kga kadar olan dönmeyen hali.
Genel olarak baktım çok pahalı. O yüzden ben temiz bulabilirsem 2. El almayı düşünüyorum, kumaşı yıkanıyor nasıl olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?