- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.601
üçü de aynı seyı soylemıs bence de sezeryanı tercıh etmen daha guzel canım bu durumdaMeraba kızlar bugün iki farklı doktora gittim biri devlet Hastanesinde bebeğin kilosunu yine düşük ölçtü bebeğin haftasına göre küçük dedi 35.haftada görünüyor karın çevresi bu gibi durumlarda bebek artık anne karnında yeterince büyümüyor disarda büyümesi onun için daha iyi olur dedi istersem beni hemen suni sancıyla dogumumu başlatacaktı suyumun az olduğunu soyledi doktorumun dediğini soyledim sezeryan önerdiğini devlette direk öyle bişey yok dedi ha olmazmi olabilir bebeğin kanalda kalması kalp atışlarının düşmesi o zamanda acil sezeryana alırlar dedi
İkinci gittiğim doktor özeldi oda bebeğin kilosunu ve haftasını küçük ölçtü bebeğin kafası aşağıda ama kendisi çok yukarda bu normal doğumda da seni çok zorlar inmez aşağıya hemen dedi küçük bebeklerinde dogumu zor oluyo doktorunu dinleyebilirsin dedi suyu bu haftaya göre normal ona yeter dedi çok güzel detaylı baktı ama bizimki aşırı inatçı ne cinsiyetini gördü ne yüzünü gosterdi yüzünü plesantaya dayamışpipisinide tutmuş eliyle saklamış gibi dedi bende dedim dünyaya bı sapik doguruyorum galiba
Bu durumda bende sezeryana yönelmeye başladım devlette olsaydı suniyle başlatacaktı sancimi
Artık aklında soru işareti kalmamıştır canım :) doktoruna güven ve devam et. Korkma inşallah en sağlıklı,rahat ve sorunsuz şekilde bebeğini alırsın kucağına.Meraba kızlar bugün iki farklı doktora gittim biri devlet Hastanesinde bebeğin kilosunu yine düşük ölçtü bebeğin haftasına göre küçük dedi 35.haftada görünüyor karın çevresi bu gibi durumlarda bebek artık anne karnında yeterince büyümüyor disarda büyümesi onun için daha iyi olur dedi istersem beni hemen suni sancıyla dogumumu başlatacaktı suyumun az olduğunu soyledi doktorumun dediğini soyledim sezeryan önerdiğini devlette direk öyle bişey yok dedi ha olmazmi olabilir bebeğin kanalda kalması kalp atışlarının düşmesi o zamanda acil sezeryana alırlar dedi
İkinci gittiğim doktor özeldi oda bebeğin kilosunu ve haftasını küçük ölçtü bebeğin kafası aşağıda ama kendisi çok yukarda bu normal doğumda da seni çok zorlar inmez aşağıya hemen dedi küçük bebeklerinde dogumu zor oluyo doktorunu dinleyebilirsin dedi suyu bu haftaya göre normal ona yeter dedi çok güzel detaylı baktı ama bizimki aşırı inatçı ne cinsiyetini gördü ne yüzünü gosterdi yüzünü plesantaya dayamışpipisinide tutmuş eliyle saklamış gibi dedi bende dedim dünyaya bı sapik doguruyorum galiba
Bu durumda bende sezeryana yönelmeye başladım devlette olsaydı suniyle başlatacaktı sancimi
Sağlıkla gelsin inş cnm Dr ne diyorsa ona uy bence de. Normal doğurunca kimse madalya takmıyorMeraba kızlar bugün iki farklı doktora gittim biri devlet Hastanesinde bebeğin kilosunu yine düşük ölçtü bebeğin haftasına göre küçük dedi 35.haftada görünüyor karın çevresi bu gibi durumlarda bebek artık anne karnında yeterince büyümüyor disarda büyümesi onun için daha iyi olur dedi istersem beni hemen suni sancıyla dogumumu başlatacaktı suyumun az olduğunu soyledi doktorumun dediğini soyledim sezeryan önerdiğini devlette direk öyle bişey yok dedi ha olmazmi olabilir bebeğin kanalda kalması kalp atışlarının düşmesi o zamanda acil sezeryana alırlar dedi
üçü de aynı seyı soylemıs bence de sezeryanı tercıh etmen daha guzel canım bu durumda
küçük bebegın daha zor dogdugunu ben de duymustum kılolu bebeklerin daha cok gücü olup daha cabuk ılerlıyomus kanalda
Artık aklında soru işareti kalmamıştır canım :) doktoruna güven ve devam et. Korkma inşallah en sağlıklı,rahat ve sorunsuz şekilde bebeğini alırsın kucağına.
Çok sağolun kizlarr inşallah hakkimizda hayırlısıSağlıkla gelsin inş cnm Dr ne diyorsa ona uy bence de. Normal doğurunca kimse madalya takmıyor
O zaman bugün yarın sezeryana gün verirler, hazır mısın şekerim, heyecan var mı ?Çok sağolun kizlarr inşallah hakkimizda hayırlısı
12sine istedim doktorla konuştum yarın haberlesicez ameliyathaneyle goruscek hala bı yavrumun olacağına inanamaz durumdayım hayal ediyorum ediyorum inşallah beceririz diyorum hakkıyla bakabiliriz rabbimin emanetineO zaman bugün yarın sezeryana gün verirler, hazır mısın şekerim, heyecan var mı ?
Canım benim içini rahat tut, çok iyi bir anne olacaksın.12sine istedim doktorla konuştum yarın haberlesicez ameliyathaneyle goruscek hala bı yavrumun olacağına inanamaz durumdayım hayal ediyorum ediyorum inşallah beceririz diyorum hakkıyla bakabiliriz rabbimin emanetine
Bide sanki normal doğum sancıları geliyor gibi bile hissediyorum bugün aşırı bı degisiklik var ağrılarda
Sezeryandanda korkmuyo değilim valla
Sağlıcakla gelsin küçük adam12sine istedim doktorla konuştum yarın haberlesicez ameliyathaneyle goruscek hala bı yavrumun olacağına inanamaz durumdayım hayal ediyorum ediyorum inşallah beceririz diyorum hakkıyla bakabiliriz rabbimin emanetine
Bide sanki normal doğum sancıları geliyor gibi bile hissediyorum bugün aşırı bı degisiklik var ağrılarda
Allah kurtarsın hayırlı zamanda kavuştursun birbirinizeMeraba kızlar bugün iki farklı doktora gittim biri devlet Hastanesinde bebeğin kilosunu yine düşük ölçtü bebeğin haftasına göre küçük dedi 35.haftada görünüyor karın çevresi bu gibi durumlarda bebek artık anne karnında yeterince büyümüyor disarda büyümesi onun için daha iyi olur dedi istersem beni hemen suni sancıyla dogumumu başlatacaktı suyumun az olduğunu soyledi doktorumun dediğini soyledim sezeryan önerdiğini devlette direk öyle bişey yok dedi ha olmazmi olabilir bebeğin kanalda kalması kalp atışlarının düşmesi o zamanda acil sezeryana alırlar dedi
Ya valla çok isterdim kahvemsim ama 40.haftamdayim şu an o zamana kadar bekleyemeyiz sanirim
İnşallah inşallah çok aminCanım benim içini rahat tut, çok iyi bir anne olacaksın.
Hemencecik olup bitsin, sağlıkla kucağına al dilerim
Sonraki süreç beni korkutan aslında inşallah çabuk toparlanirim ayy cok heyecanlı hakketten normal doğum çok zor gerçekten icimdemi kalacak neSağlıcakla gelsin küçük adamdoğumun hangi hastanede olacak. Sezeryan gerçekten zor değil, hatta ben normal doğumu zor buluyorum
İnşallah çok teşekkür ederiz teyzesiiiAllah kurtarsın hayırlı zamanda kavuştursun birbirinize
Ya Allah Bismillah de gir doğuma canım
Geçmiş olsun, beklenti yükseltmek değil amacım ama içimden bir ses bebek olabilirmi acaba diyor. İnşallah öyle olur.Slm kızlar
Aç karına tartıldım seneler sonra 59.5 u gördüm.
ama hastalıktan iştahsızlıktan gitti kilolar. Bir halsizlik var ki sormayın valla
12 şubat esımle benim ilişki yıldönümümüz sekerimm oglusunun dogum gununu unutmam oyle olursa12sine istedim doktorla konuştum yarın haberlesicez ameliyathaneyle goruscek hala bı yavrumun olacağına inanamaz durumdayım hayal ediyorum ediyorum inşallah beceririz diyorum hakkıyla bakabiliriz rabbimin emanetine
Şekerim 3 dr üçüde ayni şeyleri söylemiş dru dinle derim.Meraba kızlar bugün iki farklı doktora gittim biri devlet Hastanesinde bebeğin kilosunu yine düşük ölçtü bebeğin haftasına göre küçük dedi 35.haftada görünüyor karın çevresi bu gibi durumlarda bebek artık anne karnında yeterince büyümüyor disarda büyümesi onun için daha iyi olur dedi istersem beni hemen suni sancıyla dogumumu başlatacaktı suyumun az olduğunu soyledi doktorumun dediğini soyledim sezeryan önerdiğini devlette direk öyle bişey yok dedi ha olmazmi olabilir bebeğin kanalda kalması kalp atışlarının düşmesi o zamanda acil sezeryana alırlar dedi
Tablette fairy planitium,fairy hepsi bir arada,finish hepsi bir arada bu üçünden de memnunum şimdilik ben.Kızlar hangi bulaşık deterjanını kullanıyorsunuz,memnunsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?