- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.621
Bereketli olsun canımKumbarama pazartesi 20 tl sini attim
Fairy de biraz koku oluyor özellikle platinum da. Ama çok memnunum ondan.Ben de fairy platinium kullanıyorum
Makinayı açınca yoğun deterjan kokusu geliyor
Sizlerde de oluyor mu ?
Ben de fairy platinium kullanıyorum evet bazen o kokuyu yogun hissediyorum...Finnish toz bırakınca kullanmamaya başladım.Bir dahakine fairy limonlu alacagimBen de fairy platinium kullanıyorum
Sizlerde de oluyor mu ?
Bulaşık makinasında fairy hepsi bir arada olandan kullanıyorum.platinium da daha fazla kimyasal olduğunu düşündüğüm için almadım cidden çok yoğun kokuyor.Birde şu organil denenleri merak ediyorum açıkcası kullanıp memnun olan varmıdır acaba.Finish temizlemiyor çiziyordu bulaşıkları onıda almıyorum.Ben de fairy platinium kullanıyorum
Sizlerde de oluyor mu ?
Keşke bebek olsa cnm ama test yaptım negatif. İshal oldum ondan zayıfladım iştahımda yoktu . Daha yeni düzeldim . Hazır kilo vermişken dikkat ediyorum yediklerime.Geçmiş olsun, beklenti yükseltmek değil amacım ama içimden bir ses bebek olabilirmi acaba diyor. İnşallah öyle olur.
sekerim00
İnşallah en iyi zaman da en güzel anda bir avazda dünyaya gelir evinizin de gönlünüzünde paşası.
Ben de öyle yapıyorum tatlımVaryemez abla fairy tüm cesitlerini kullanıyorum, memnunum.
Paltinium ewet yoğun kokusu var, makinanın yıkaması bitince kapağını açıp bir saat havalandirip öyle boşaltiyorum.
İstersen dene, koku uçuyor.
fairy kullanıyorum bi defa finish aldım hıc begenmedımKızlar hangi bulaşık deterjanını kullanıyorsunuz,memnunsunuz ?
Sağol cnmA Alya_sura88 gecmis olsun
İyi akşamlar kendi adıma çok şükür iyiyim canım sen nasılsın ?Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz
Ben de migros indiriminden bu yorumları okuyunca fairy almaktan vazgeçtim, finish e devam ediyorum. Çoğu kişi aynı dertten müzdarip. Bir de fairy nin üzerinde siemens öneriyor yazmıyor, o yüzden finish stokladım, ama aklım fairy de.Ben de fairy platinium kullanıyorum
Sizlerde de oluyor mu ?
Merhaba,Ya valla çok isterdim kahvemsim ama 40.haftamdayim şu an o zamana kadar bekleyemeyiz sanirim
İnşallah inşallah çok amin
Sonraki süreç beni korkutan aslında inşallah çabuk toparlanirim ayy cok heyecanlı hakketten normal doğum çok zor gerçekten icimdemi kalacak ne
Ama bendede öyle bı şans varki valla normal dogurcam deyip inat etsem sonum yine sezeryan olur
İnşallah çok teşekkür ederiz teyzesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?