Ben de fairy platinium kullanıyorum
Makinayı açınca yoğun deterjan kokusu geliyor
Sizlerde de oluyor mu ?
Ben de fairy platinium kullanıyorum evet bazen o kokuyu yogun hissediyorum...Finnish toz bırakınca kullanmamaya başladım.Bir dahakine fairy limonlu alacagim

Sizlerde de oluyor mu ?
Bulaşık makinasında fairy hepsi bir arada olandan kullanıyorum.platinium da daha fazla kimyasal olduğunu düşündüğüm için almadım cidden çok yoğun kokuyor.Birde şu organil denenleri merak ediyorum açıkcası kullanıp memnun olan varmıdır acaba.Finish temizlemiyor çiziyordu bulaşıkları onıda almıyorum.

Keşke bebek olsa cnm ama test yaptım negatif. İshal oldum ondan zayıfladım iştahımda yoktu . Daha yeni düzeldim . Hazır kilo vermişken dikkat ediyorum yediklerime.

Ben de öyle yapıyorum tatlım
İnşaallah bulaşıkların üzerinde deterjan kalmıyordur

Sizlerde de oluyor mu ?
Ben de migros indiriminden bu yorumları okuyunca fairy almaktan vazgeçtim, finish e devam ediyorum. Çoğu kişi aynı dertten müzdarip. Bir de fairy nin üzerinde siemens öneriyor yazmıyor, o yüzden finish stokladım, ama aklım fairy de.

Merhaba,
benim cocugumda 2100 kg dogdu 37+2 de. Önce normal dogum denedik. Suni canci verildi. 12 saat sancilari cektim, ama yavrum kanaldan cikamadi, sezeryana alindim.
Aksam 7 de dogum yaptim böylece, sabah 7 de hemsire beni ayaga kaldirdi. Nekadar fazla hareket edersen okadar hizli iylesirsin demisti. O gün bir cok kez kalkip odanin icinde yürüdüm. Hakli cikti. Okadar az agrim vardiki, agri kesici bile kullanmamisdim.
Lohusalikta evimide temizledim, alis verisi mi de yapip, cocugumlada kendim ilgilenebildim. Korkmayin sezeryandan.
Bu arada öyle kücük dogan cocuklar, genelde cok cabuk toparliyorlar.
Hizir ayindayiz. Hizir sizinde, yavrunuzunda yoldasi olsun. Saglikla alin kucaginiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…