Almanyada hayat nasil şu an?
gayet normal aslinda. Su an 50 okul kapali 2-3 haftaligina. Bir kac sirket iscilerini evden calistiriyor. Virusa yakalinan insanlarin cogu ev karantinasindalar. Nezle olan doktoruyla önce telefonda görüsüp öyle muhaneye gire biliyor.
Yanilz günden güne cogaliyor. Toplumun 100de 75i virusu kapacak diyorlar.
Genel olarak sagliginiz iyise nezle gibi geciriyorsunuz, yaslilar ve immunsistemi iyi olmuyanlar icin telikeli diyorlar. 9 yas alti cocuklar cok etkilenmiyormus.
Konserler ve fuarlar iptal oldu.
Simdilik durum bu ama anca 1100 kisi hasta burda su an. Ileriki zamanlarda nasil olur bilmiyorum.

Umarım tez zamanda atlatilir bu durum.

26 gr burma aldim kizlar. 7920 tuttu. Aslinda 8000 gecmek istiyordum ama elinde yoktu.
Gramini kaça aldınız bende almak istiyorum ama zamanı mı bilmiyorum,bı miktar param var altına çevirmek istiyorum ne zaman yapsam kızlar fikir verirmisiniz

Ben dun dezenfektan yedeklemistim odum patlati iptal edecekler diye ama kargoya vermisler
Kolonyamizda birsuru vardi simdilik almam.
Burada marketler cok garip 3 pazar arabasi doldurmuslar
Esim evde, oda gidecekti rutin alisveris orada nasil bilmiyorum.
Ben dun bu sabah icin eve rutin siparis vermistim bugun 1 saat gec getirdiler
Cuma gunu anneme alisveris yapmistim. Cogu sey var ama makarna ve sut yumurta icme suyu alacakti
Bebege uzuluyorum korkuyorum bezi var mamada takviye edecekler cocuklara vurmuyor ama bilinmezlik iste.. Halkin panigi beni sinir ediyor

Allah yardımcınız olsun.Umarım en kısa zamanda tedavisi bulunur, yoksa hem madden hemn manen çökücez.o kadar çok sektörü etkilediki.Devlet direk yurtdışına bağlı çalışan firmalara bir destek vs. Yapar umarım.Sizin gibi çok firma var etkilenen.

İlaç olarak ne sipariş ettiniz?İşe yarayan bir ilaç yada besin desteği varmıki?

Çanta için küçük boy limon kolonyasi alacaktim kizlar,
2 markette kolonya kalmamış .1 gram bile.
En son benzin istanyonuna girdim 4 tane kolonyaya 40 tl verdim.
Yarin büyük boy arasam iyi olacak evde kalmadi.
benim de eve almam gerek ama bulamadım
panik var gözlemlediğim kadarıyla
internetten baktım fiyatlar uçmuş, fırsatçılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…