- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.661
Almanyada hayat nasil şu an?yazin azalip, kisin yine cogunlasir diyor bilim adamlari burda. ilac bulup üretmeleride 1,5 yil sürermis.
gayet normal aslinda. Su an 50 okul kapali 2-3 haftaligina. Bir kac sirket iscilerini evden calistiriyor. Virusa yakalinan insanlarin cogu ev karantinasindalar. Nezle olan doktoruyla önce telefonda görüsüp öyle muhaneye gire biliyor.Almanyada hayat nasil şu an?
Umarım tez zamanda atlatilir bu durum.gayet normal aslinda. Su an 50 okul kapali 2-3 haftaligina. Bir kac sirket iscilerini evden calistiriyor. Virusa yakalinan insanlarin cogu ev karantinasindalar. Nezle olan doktoruyla önce telefonda görüsüp öyle muhaneye gire biliyor.
Yanilz günden güne cogaliyor. Toplumun 100de 75i virusu kapacak diyorlar.
Genel olarak sagliginiz iyise nezle gibi geciriyorsunuz, yaslilar ve immunsistemi iyi olmuyanlar icin telikeli diyorlar. 9 yas alti cocuklar cok etkilenmiyormus.
Konserler ve fuarlar iptal oldu.
Simdilik durum bu ama anca 1100 kisi hasta burda su an. Ileriki zamanlarda nasil olur bilmiyorum.
Gramini kaça aldınız bende almak istiyorum ama zamanı mı bilmiyorum,bı miktar param var altına çevirmek istiyorum ne zaman yapsam kızlar fikir verirmisiniz26 gr burma aldim kizlar. 7920 tuttu. Aslinda 8000 gecmek istiyordum ama elinde yoktu.
Bende katılmak istiyorum aranıza günlük parami atıyoruz kenara nasıl oluyor benide bilgilendirirmisin cnmEn az 20tl demistik uykucum ama üzerinde olursa da kabulümüz
Haftalık en az 20 tl üst sınırı yokBende katılmak istiyorum aranıza günlük parami atıyoruz kenara nasıl oluyor benide bilgilendirirmisin cnm
Hangi bankadan alabiliyorsunuz böyle kusuratlı.kesinlikle damlaya damlaya göl olur.Hemen ufak bir hesap yaptim.. Kalan kalırım vardi ayın 15 ine kadar fazla gelecek diye 0.20 gr aldim...Inanıyorum gün gelecek bu kusuratlar bizi kurtaracak
Allah yardımcınız olsun.Umarım en kısa zamanda tedavisi bulunur, yoksa hem madden hemn manen çökücez.o kadar çok sektörü etkilediki.Devlet direk yurtdışına bağlı çalışan firmalara bir destek vs. Yapar umarım.Sizin gibi çok firma var etkilenen.Bu virüs iki aydır bizim kabusumuz.
Yurtdışı çalışıyoruz firma olarak her gidip geleni check up için yolluyoruz, 15 gün otelde herkesten uzak kalmalarını sağlıyoruz.
Ama maddi olarak çökme aşamasına yaklaştık.
Tüm organizasyonlarımiz iptal durumda
İlaç olarak ne sipariş ettiniz?İşe yarayan bir ilaç yada besin desteği varmıki?Kişisel olarak her zamanki temzilik ve hijyen kurallarına uyup kalabalik yerlerde bulunmama dışında ne önlem alınabilir ki.
Temizlik, kağıt ürünleri, kuru gıda stoğu zaten normalde de yapıyorum. Biraz eklemeler yaptım bu sefer.
Birkaç ilac siparişi verdim dün, yarın da onlar gelir.
Karantina durumu olursa ne yapılır hiçbir fikrim yok.
Mesela İstanbul kalabalık bir şehir ve insanlar durumun ciddiyetinin farkında değil sanırım.
Rabbim hastalikla, yoklukla sinamasin umarım.
corona için değil ilaçlar, ecza dolabını temizlemiştim haftasonu eksikleri aldımİlaç olarak ne sipariş ettiniz?İşe yarayan bir ilaç yada besin desteği varmıki?
Ziraat bankasından alıyorum bir cok banka veriyor bu sekildeHangi bankadan alabiliyorsunuz böyle kusuratlı.kesinlikle damlaya damlaya göl olur.
benim de eve almam gerek ama bulamadımÇanta için küçük boy limon kolonyasi alacaktim kizlar,
2 markette kolonya kalmamış .1 gram bile.
En son benzin istanyonuna girdim 4 tane kolonyaya 40 tl verdim.
Yarin büyük boy arasam iyi olacak evde kalmadi.
Amin abla insallahBugün marketleri dolaştık annemle epeyce stok yaptık
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?