Ekonomiye can katacak benden başka kimse varmi yarin kızlar

K kahvemsi mutluluk cnm sende yarin gidecektin dimi sahi.
Biz şirket olarak bu hafta da calisacagiz, ben gitmem diye olan yaptım ama ekonomi paketi açıklandı mecbur gideceğim.
Onumuzdeki hafta da duruma göre git gel yapmam gerekebilir.
Para kaynağı söz konusu ve tek yetkili benim maalesef
Allah'a emanet artık.

Magara kadinlari gibi oturucaz artik...
Şu dönem çok kritik. Alpay hoca yazmış Singapur ve honkong gibi olma şansını kaybettik tüm enerjimizi italya gibi olmamak için harcamalıyız diye. Lütfen herkes zorunlu haller olmadıkça dışarı çıkmasın.

günaydın kızlar
evde oldugum sürede kafamdaki işleri yapmayı planlıyorum nasıpse.
lazım oldukca temızlık için abla cagırıyorum onun harıcınde kendım yapıyorum, bebek görmeye de Allah razı olsun cok mısafırımız geldı çok asırı yoruldum annemler yardım edıyor ama elımden geldıgınce ablayı cagırmamaya calıstım.170 liraya gelıyor sımdılık. annem ramazanda evınde bakıcak artık nasıpse(vırus yuzunden ertelenebılır), aylık ona cagırcam ıns ıkı ayda bırde bıze cagırırım dıyorum, gelmedıgı zamanlarda hep ben yapıyorum zaten.
misafir odasının koltukları sildim,süpürdüm,elle sildim yerleri. buzdolabının içini sirkeli suyla temızledım.gardrobu duzenlemeye basladım yarım.sıfonyerler, banyo dolapları vs tek tek yavas yavas yapıcam ınsAllah.
bu arada banyom epey genıs, halılarımı sık sık yıkamaya verırım, bu sefer yıkayım korıdor halısını banyoda dedım cocuklugum yıkamakla gectı ay bin pısman oldum kurumadı gıttı bıda yıkamam heralde pısman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…