- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.061
Biz şirket olarak bu hafta da calisacagiz, ben gitmem diye olan yaptım ama ekonomi paketi açıklandı mecbur gideceğim.Ekonomiye can katacak benden başka kimse varmi yarin kızlar
K kahvemsi mutluluk cnm sende yarin gidecektin dimi sahi.
Yarına kaldı doktor işi artık saol canım hepimiz dikkatli olalım inşALLAHCanım dikkatli ol
Sabaha bi çıkayım olmazsa öyle yapıcam184 u arayin duruma gore gelip alsinlar
Hastahaneler hasta kabul etmiyor
Malesef bu sitede cogumuz gecirecegiz bugun siz yarin ben
Mümkün olduğunca ertele abla dışarısı berbat bi hal almış ülkece durmuş durumdayızSu donemde kuafor islerini halledecegiz? Dip boyasi ve kesim lazim ama tedirginim...
Magara kadinlari gibi oturucaz artik...
Şu dönem çok kritik. Alpay hoca yazmış Singapur ve honkong gibi olma şansını kaybettik tüm enerjimizi italya gibi olmamak için harcamalıyız diye. Lütfen herkes zorunlu haller olmadıkça dışarı çıkmasın.Magara kadinlari gibi oturucaz artik...
Asla gitme abla benim de gitmem gerekiyordu ama erteledim.Su donemde kuafor islerini halledecegiz? Dip boyasi ve kesim lazim ama tedirginim...
abla aynı yazıyı dün baska yer ıcın okudum. hatta bi ahstane fotografına vıruslu hasta tasınıyor seklınde 10 farklı il olarak paylasmıslar yanyana yayınladılar.tabiki dogru olabılır ama cok ıtıbar etmıyorum bu haberlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?