Sokağa çıkma yasağı da getirilsin ondan sonra bu göbeği sokağa gömülmüş ablan ne yapsın evde
evde durmak da yaramıyor kendimi mutfağa börek çörek yemek tatlı yapmaya veriyorum
Evde durmak da sokağa çıkmak da yaramıyor
Sokağa çıkınca da markete dalıyorum bu kez de stok yapıyorum

Abla sen evde kal mutfaktan çıkma.
Ne yapıyorsan tepsi tepsi yap sigdigi kadarını buzluğa at, gönlün bol senin kalanı fakir fukaraya yolla.
Çıkma evden market market hiç gezme
Valla panikatak oldum ben bu ara.
Gördüğüm herkese ayaklı virus muamelesi yapıyorum.
Markete girince de boş reyonları ve alışveriş sepetlerini görünce kıtlık cilacak gibi alaşım geliyor.
Buzdolabında bir damla birşey koyacak yer kalmadı ve iki kişiyiz.
Ayyy yarını da atlatip kendimi eve kapatayım diye bekliyorum.

Bu durumda 2. Bekleyiş başladı bizim için,o da işyeri insiyatifi.
Gelirse ondan gelecek bize de ara izin.
Zor.
Bizimki yıllık izinlerden düşülecek diye karar verdi yönetim.
Her ne kadar PC yi alıp evde çalışacak olsam da önemli olan evde kalmak.
O da kabulum.

İnşallah oyledir, dinleyince önlem alırlar.
Ekonomi paketi için şunu da söylemeden geçemeyeceğim bugün yapılan her destek verilen her yardım bizim vergilerimiz dolayısı ile yarın bir gün ortam düzelince halka geri dönüşü de olacaktır bunun.

Ya isciler icin hic bir onlem yok ama
En azindan cikislara engel olsalardi

Ya isciler icin hic bir onlem yok ama
En azindan cikislara engel olsalardi
Maddeleri sıralamada önce istihdam sürekliliğini devam ettirmek şartıyla diyip başladı.
Bunu resmi gazeteye yansitirlarsa zaten personel cikartma olmayacaktır.
Personel sayısı mevcudun altına düşen firmalar destek göremez.
Birazdan resmi gazeteye düşmesini bekliyorum

Bogazım ağrıyor vicudum ateşli gibi hastaneye gidiyorum şuan 2. Hastanem ilgilenmedi ilk hastane kızlar durumlar çok vahim gripli hastaya dahi bakmıyolar her geleni geri çeviriyolar
Canim sakinol, sadece grip de olabilirama mutlaka muayene ol, test iste.
Geçmiş olsun canım

Bogazım ağrıyor vicudum ateşli gibi hastaneye gidiyorum şuan 2. Hastanem ilgilenmedi ilk hastane kızlar durumlar çok vahim gripli hastaya dahi bakmıyolar her geleni geri çeviriyolar

184 u arayin duruma gore gelip alsinlar
Hastahaneler hasta kabul etmiyor
Malesef bu sitede cogumuz gecirecegiz bugun siz yarin ben

Sag elime birsey oldu 3 gundur parmagim agriyo oynatamiyorum hafif sis napicam ben bilegime kadar aciyor uyusuk gibi

Kızlar koronavus zirvesinden şirketim için ekonomik paketten faydalı şeyler açıklandı.
Rabbim yardım edecek devam edeceğiz diye umuyorum
Bu durumda yarın da işe gidiyorum ben
İnan dinlerken aklıma sen geldin :) inşallah bütün sıkıntılar atlatılır

Olurmu canım istihdamına aynen devam etmek üzere dedi cumhurbaşkanı.Ben bu şartı koydu diye çok sevindim hatta.Çalışan çıkarmayan şirketler yararlanacak paketlerden

Onuda arastirdik biraz karisik isveren kendine cevirmezse cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…