- 6 Ağustos 2010
- 40.488
- 72.455
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.041
Sokağa çıkma yasağı da getirilsin ondan sonra bu göbeği sokağa gömülmüş ablan ne yapsın evdeKonusmanin tamamını dinledim, yorumlamak muhtemelen bana düşmez ama söylemeden gecemeyecegim; ekonomi paketi yerine ulaşırsa çok iyi bir calisma
yalnız halk sagligi yine halka bırakıldı burada daha net tedbirler bekliyordum.
Tavsiye niteliğinde oldu.
Keşke avmler de kapatılıp geçici süre sokağa çıkma yasağı getirilseydi
Abla sen evde kal mutfaktan çıkma.Sokağa çıkma yasağı da getirilsin ondan sonra bu göbeği sokağa gömülmüş ablan ne yapsın evde
evde durmak da yaramıyor kendimi mutfağa börek çörek yemek tatlı yapmaya veriyorum
Evde durmak da sokağa çıkmak da yaramıyor
Sokağa çıkınca da markete dalıyorum bu kez de stok yapıyorum
Bizimki yıllık izinlerden düşülecek diye karar verdi yönetim.Bu durumda 2. Bekleyiş başladı bizim için,o da işyeri insiyatifi.
Gelirse ondan gelecek bize de ara izin.
Zor.
İnşallah oyledir, dinleyince önlem alırlar.Ben Cumhurbaskanimizin sesini duymaya ihtiyaci olan bir kesim oldugunu dusunuyorum
Belki ise yarayabilir ama net degildi benim kolonyam var yeea moduna donerse sokaga cikma yasagi gelebilir
Bugun hukumete yakin bir otel grubunun 2 ay kapandigini ogrendim cunku tek artilari ellerinden alindi.
Avmler kapatilmaliydi
Kamuda onlem gerekiyor
Eksik cok nokta var
Toplu tasima arttirilmali yada kisi kisitlanmali
Senin paketi begenmen icime su serpti
İnşallah oyledir, dinleyince önlem alırlar.
Ekonomi paketi için şunu da söylemeden geçemeyeceğim bugün yapılan her destek verilen her yardım bizim vergilerimiz dolayısı ile yarın bir gün ortam düzelince halka geri dönüşü de olacaktır bunun.
Maddeleri sıralamada önce istihdam sürekliliğini devam ettirmek şartıyla diyip başladı.Ya isciler icin hic bir onlem yok ama
En azindan cikislara engel olsalardi
Canim benim yerime de evde kalin:)Bizimki yıllık izinlerden düşülecek diye karar verdi yönetim.
Her ne kadar PC yi alıp evde çalışacak olsam da önemli olan evde kalmak.
O da kabulum.
HoşbuldumHoşgeldin canım
Canım dikkatli olBogazım ağrıyor vicudum ateşli gibi hastaneye gidiyorum şuan 2. Hastanem ilgilenmedi ilk hastane kızlar durumlar çok vahim gripli hastaya dahi bakmıyolar her geleni geri çeviriyolar
Canim sakinol, sadece grip de olabilirama mutlaka muayene ol, test iste.Bogazım ağrıyor vicudum ateşli gibi hastaneye gidiyorum şuan 2. Hastanem ilgilenmedi ilk hastane kızlar durumlar çok vahim gripli hastaya dahi bakmıyolar her geleni geri çeviriyolar
Bogazım ağrıyor vicudum ateşli gibi hastaneye gidiyorum şuan 2. Hastanem ilgilenmedi ilk hastane kızlar durumlar çok vahim gripli hastaya dahi bakmıyolar her geleni geri çeviriyolar
İnan dinlerken aklıma sen geldin :) inşallah bütün sıkıntılar atlatılırKızlar koronavus zirvesinden şirketim için ekonomik paketten faydalı şeyler açıklandı.
Rabbim yardım edecek devam edeceğiz diye umuyorum
Bu durumda yarın da işe gidiyorum ben
Olurmu canım istihdamına aynen devam etmek üzere dedi cumhurbaşkanı.Ben bu şartı koydu diye çok sevindim hatta.Çalışan çıkarmayan şirketler yararlanacak paketlerdenYa isciler icin hic bir onlem yok ama
En azindan cikislara engel olsalardi
Sağol canım, inşallah yoluna girecekİnan dinlerken aklıma sen geldin :) inşallah bütün sıkıntılar atlatılır
Olurmu canım istihdamına aynen devam etmek üzere dedi cumhurbaşkanı.Ben bu şartı koydu diye çok sevindim hatta.Çalışan çıkarmayan şirketler yararlanacak paketlerden
Amaç zaten insanların işsiz kalmamasını sağlamak.Olumsuz düşünmeyelim bence :) Güzel bir adım atıldı inşallah güzel sonuçlanırOnuda arastirdik biraz karisik isveren kendine cevirmezse cok iyi
Amaç zaten insanların işsiz kalmamasını sağlamak.Olumsuz düşünmeyelim bence :) Güzel bir adım atıldı inşallah güzel sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?