- 6 Ağustos 2010
- 40.488
- 72.454
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.081
HoşgeldinizHayırlı sağlıklı günler kızlar bende geldim.
Hoş bulduk.Hoşgeldiniz
Aaaa onu ben de okudum Twitter'dan Karadeniz'dehastanede calısan ıkı farklı hemsıre 2. ölen kişinin buradan oldugunu söyledi umreden gelmıs mevlid yapmıs rahmetlisehir sormayın kızlar
mideme kramp gırdı valla
annem evden cıkmıyorda babam zöv zöv gezıyor canım ya her gun asagıda seker hastası bıde aslında asırı dıkkatlıdır kolonyayla gezıyorum kımseyle temas yok dıyo ama en yogun yerde gezıyor laf dınlemıyor.Aaaa onu ben de okudum Twitter'dan Karadeniz'de
Öğretmen arkadaşlarla paylaşmıştım bu haberi
Önünde sonunda bu hastalık her şehirde görülecek. Nasıl ki Çin de yöresel kalmayıp tüm dünyaya yayıldığı gibi. Amaç bizde yayılım hızını yavaşlatıp hasta olanların sağlık hizmetlerinden maksimum oranda faydalanabilmelerini sağlamak. Biz genç popülasyon yaşlılar ve kronik hastalığı olanlar için bu kadar dikkat ederken yaşlıların laf dinlememesi bana çok cahilce geliyor. Hastalığı normal seyrine bırakan İngiltere BİLE dedi ki yaşlılar evden çıkmasın. Hala bunu duya duya o dedeler nineler Nasıl keyfi çıkıyorlar evdenÖğretmen arkadaşlarla paylaşmıştım bu haberi
Birinin görümcesi hemşire zaten
Abla böyle birşey yokmuş bizim buralarda dedi
Nerede olursa olsun çok üzücü
Bizim yaşlımız inatçı, laf söz dinlemiyorlar.Birde olacak varsa öleceksek her türlü ölcez, yaşımızı yaşadık diyorlar.iyide sen öleceksinde, yaşınıda yaşadın diyelim, gencecik olan bünyesi zayıf olan insanların çocukların suçu ne?Bunu düşünen yok.Virüsün kimde ne etki göstereceği belli değilki.Cahil insanla uğraşmak zor nitekimÖnünde sonunda bu hastalık her şehirde görülecek. Nasıl ki Çin de yöresel kalmayıp tüm dünyaya yayıldığı gibi. Amaç bizde yayılım hızını yavaşlatıp hasta olanların sağlık hizmetlerinden maksimum oranda faydalanabilmelerini sağlamak. Biz genç popülasyon yaşlılar ve kronik hastalığı olanlar için bu kadar dikkat ederken yaşlıların laf dinlememesi bana çok cahilce geliyor. Hastalığı normal seyrine bırakan İngiltere BİLE dedi ki yaşlılar evden çıkmasın. Hala bunu duya duya o dedeler nineler Nasıl keyfi çıkıyorlar evden
O an onlara dönüp hepiniz öleceksiniz demek geldi içimden.
Hoşgeldiniz..Hayırlı sağlıklı günler kızlar bende geldim.
Önünde sonunda bu hastalık her şehirde görülecek. Nasıl ki Çin de yöresel kalmayıp tüm dünyaya yayıldığı gibi. Amaç bizde yayılım hızını yavaşlatıp hasta olanların sağlık hizmetlerinden maksimum oranda faydalanabilmelerini sağlamak. Biz genç popülasyon yaşlılar ve kronik hastalığı olanlar için bu kadar dikkat ederken yaşlıların laf dinlememesi bana çok cahilce geliyor. Hastalığı normal seyrine bırakan İngiltere BİLE dedi ki yaşlılar evden çıkmasın. Hala bunu duya duya o dedeler nineler Nasıl keyfi çıkıyorlar evden
Gerçekten bende anlayamıyorum yaşlıları.Bizim yaşlımız inatçı, laf söz dinlemiyorlar.Birde olacak varsa öleceksek her türlü ölcez, yaşımızı yaşadık diyorlar.iyide sen öleceksinde, yaşınıda yaşadın diyelim, gencecik olan bünyesi zayıf olan insanların çocukların suçu ne?Bunu düşünen yok.Virüsün kimde ne etki göstereceği belli değilki.Cahil insanla uğraşmak zor nitekim
Sosyal medyada gördüm bende,Eve gelirken yürüyüş parkının önünden geçiyorum, belediye şerit çekmiş çardak ve banklara.
Ama teyzeler semt pazarına gitmiş, şeridin altından üstünden geçip o banklara oturmuş lafliyorlar.
Oradan geçen tek benim elimde eldiven var diye beni birbirlerine gosterip güldüler.
O an onlara dönüp hepiniz öleceksiniz demek geldi içimden.
Gerçekten pes ya.
Çalışan insanlar mecbur çıkıyor, eksiğini almak için çok tamam ama işini bitir dön evine.
Neyin cahilliği anlamak mümkün degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?