Aaaa onu ben de okudum Twitter'dan Karadeniz'de
annem evden cıkmıyorda babam zöv zöv gezıyor canım ya her gun asagıda seker hastası bıde aslında asırı dıkkatlıdır kolonyayla gezıyorum kımseyle temas yok dıyo ama en yogun yerde gezıyor laf dınlemıyor.
esım desen ofis tam sehrın gobegınde. özel aracla gıdıp gelıyor ustunu tamamen cıkarıyor gelınce, ofıse de calısan harıcı almıyorlar ama işte elımızden baska bıse gelmıyor

Dün marketlere gittim indirimde bulduğum ürünleri stok yaptım
Eczaneye gittim 2 kutu balık yağı stokladım 4 ay yeter.
Bugün bir ara gene markete gitmeyi düşünüyorum
Seç markette tuvalet kağıdı sıvı sabun 4 lt lik indirimde
Puding çeşitleri almam lazım evdeki stoklar bitti son 2 kalmış
Uygun fiyata un bulursam alırım olmazsa evdeki un miktarı 10 kilodan fazla
A101 de dün denemek amaçlı ahir marka beyaz peyniri aldım beğendim bugün bulursam ondan almayı istiyorum
Dün evin karşıdaki a 101 de varken çarşı içindekinde hiç kalmamıştı

Öğretmen arkadaşlarla paylaşmıştım bu haberi
Birinin görümcesi hemşire zaten
Abla böyle birşey yokmuş bizim buralarda dedi

Nerede olursa olsun çok üzücü
Önünde sonunda bu hastalık her şehirde görülecek. Nasıl ki Çin de yöresel kalmayıp tüm dünyaya yayıldığı gibi. Amaç bizde yayılım hızını yavaşlatıp hasta olanların sağlık hizmetlerinden maksimum oranda faydalanabilmelerini sağlamak. Biz genç popülasyon yaşlılar ve kronik hastalığı olanlar için bu kadar dikkat ederken yaşlıların laf dinlememesi bana çok cahilce geliyor. Hastalığı normal seyrine bırakan İngiltere BİLE dedi ki yaşlılar evden çıkmasın. Hala bunu duya duya o dedeler nineler Nasıl keyfi çıkıyorlar evden

Bizim yaşlımız inatçı, laf söz dinlemiyorlar.Birde olacak varsa öleceksek her türlü ölcez, yaşımızı yaşadık diyorlar.iyide sen öleceksinde, yaşınıda yaşadın diyelim, gencecik olan bünyesi zayıf olan insanların çocukların suçu ne?Bunu düşünen yok.Virüsün kimde ne etki göstereceği belli değilki.Cahil insanla uğraşmak zor nitekim

Eve gelirken yürüyüş parkının önünden geçiyorum, belediye şerit çekmiş çardak ve banklara.
Ama teyzeler semt pazarına gitmiş, şeridin altından üstünden geçip o banklara oturmuş lafliyorlar.
Oradan geçen tek benim elimde eldiven var diye beni birbirlerine gosterip güldüler.
O an onlara dönüp hepiniz öleceksiniz demek geldi içimden.
Gerçekten pes ya.
Çalışan insanlar mecbur çıkıyor, eksiğini almak için çok tamam ama işini bitir dön evine.
Neyin cahilliği anlamak mümkün degil

Hayırlı sağlıklı günler kızlar bende geldim.
Hoşgeldiniz..
Gerçekten bende anlayamıyorum yaşlıları.
Niye dışarıdasın ölmek için mi.
Yaslilar disarida, haydi siz çalışan kesimsiniz denilenler evde kalmak istiyor ama maalesef..

Sosyal medyada gördüm bende,
Bir köyde halka açık bir yerdeki tüm banklarkaldırılmış
Gülsem mi ağlasam mi.

Halkimiz bilinçsiz ve kendini hiçbir şekilde geliştirmiyor.
K kahvemsi mutluluk kahvemsim keşke deseydin.
Dünyadan memleketten haberleriyok.

Selam hanimlar.
Bugun esim de ise gitmedi. Daha dogrusu oglum lutfen gelme, beni kirma dedi de gitmedi...
Iki gun once de beni aramisti, babami cikartma anne, marketinizi pazarinizi ben gelip duzerim diye. Esim de duyup delirmisti. Vay efendim kimse ona baski yapamazmis, onu kimse zorla evde oturtamazmis. Bugun nasilsa soz dinledi. Erkekler asla buyumuyorlar. Bir anne olarak evladimin bizi dusunmus olmasi beni mutlu ederken, esimi kizdirdi. Enteresan...
Ozel aracla sehir turu yaptik biz de, markete ve kuyumcuya ugradik.

karamelli_turta bu ayki sahsi birikimim, 1 cumhuriyet, bir yarim ve 1 ceyrek altin. Allah bereket versin.

Merhaba arkadaşlar...

Ortalık karışık, psikolojiyi sağlam tutmak önemli, zor olsa da... :)

Kendimce, dün itibariyle elemanlara izin verdim, ofisi kapattım, eksikleri aldım ve ailece evde garantinaya geçtik... bir sokak ilerdeki anneme bile gitmiyorum...

Bir süre daha ve artarak sıkıntı süreceğe benziyor, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

yaşlılar, hastalar, hamileler için durum daha da zor... insan hastaneye gitmeye korkuyor ki normal hastalarla ne derece ilgilenebilecekleri de meçhul...

Derdi veren Allah, ( c.c.) dermanı da verecektir, en kısa zamanda inşallah... bize düşen de sabır ve dua...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…