Bugün annemi de alıp cenazeye gittim
Benim yaşlarda idi ,köyün muhtarıydı yaklaşık 10 senedir filan beyin tümörü rahatsızlığı vardı.

Cenaze sonrası dönüşte bir piknik alanı var oraya gittim
Sonra annemin merkeze çok yakın bir tarlası var oraya da uğradık temiz mis gibi hava vardı

Sonra çarşıya aktara
Annemi bıraktım
Küçük oğlana direksiyon eğitimi verdim
Sonra a101 e gittim evdeki stoklar için koli almaya
Ve nihayet eve girebildim
Kiler odasına çekidüzen veriyorum

Market hemen hemen bostu. Giriste dezenfektan vardi. Hem girerken, hem cikarken kullaniliyor. File marketi tebrik etmek lazim. Ama aradiklarimi malesef bulamadim.
Annemin ilaclarini da aldim, eczaci sosyal mesafe kordonu cekmis. Et ve kiyma almak icin her zaman gittigimiz et-mangal, masa duzenlemelerini yeniden yapmis, aralarinda 1 mt.den fazla vardi...

Son düzenleme:
Kızlar meraba Bi konuda fikir almak istiyorum. Biz geçen haftavkiraya vermek için 1+1 ev aldık eşya dizdik 1250 den kiraya verdik. Ödememiz qtşık 3250 olacak. Gelir 7bin. 2 çocuk var bez mama falan işte.. Kiraya hiç dokunmadan altın almak istiyorum şu süreçte almak mı mantıklı beklemek mi? Uzun vade kullanmicam beklicek öyle. Hani altın şu ana kadar beni hiç zarara uğratmadı. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?

Soruyu sorarken aslında yanıtı da vermişsiniz
Uzun vadeli yatırım için altın candır

Merhaba hayırlı olsun yatırımınız.Hangi ilden aldınız acaba evi,ne kadara mal oldu?

Merhaba hayırlı olsun yatırımınız.Hangi ilden aldınız acaba evi,ne kadara mal oldu?
Canım eşya kombi alımsatım herşey dahil 135bin tuttu. Doğuda Bi ildeyiz eşimin görev yeri 4 5 yıl burdayız daha. Ama eve herşey alındı hani Bi eve ne lazım olacaksa

Selam kızlar
Artık süresiz olarak evdeyim, kahvaltıdan sonra ortalığı toplayıp bilgisayarın başına oturdum.
Evin tadini önümüzdeki günlerde çıkarmaya başlayacağımı umuyorum.
canım gelecek maaslarınızda bi sıkıntı yok ınsAllah degıl mi yani öngörülen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…