- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.121
Olsun, biz boyle de guzeliz.abla kuafore gıdemessek magara kadınına döneriz demıstın ya bunu gorunce senin esprın geldı aklımaEki Görüntüle 2607082
canımm, annem de koç burcuGüneş koç burcuna geçti
Öncü burc geldii iyiki doğdunuz koçlar ve tabiki ben
Mücadeleci koç burcu bize güzel enerjiler getirsin.
Canimsincanımm, annem de koç burcu
sizi sevıyoruz
Caniiim sende miiiBen de koç burcuyum
Soruyu sorarken aslında yanıtı da vermişsinizKızlar merabaBi konuda fikir almak istiyorum. Biz geçen haftavkiraya vermek için 1+1 ev aldık eşya dizdik 1250 den kiraya verdik. Ödememiz qtşık 3250 olacak. Gelir 7bin. 2 çocuk var bez mama falan işte.. Kiraya hiç dokunmadan altın almak istiyorum şu süreçte almak mı mantıklı beklemek mi? Uzun vade kullanmicam beklicek öyle. Hani altın şu ana kadar beni hiç zarara uğratmadı. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Merhaba hayırlı olsun yatırımınız.Hangi ilden aldınız acaba evi,ne kadara mal oldu?Kızlar merabaBi konuda fikir almak istiyorum. Biz geçen haftavkiraya vermek için 1+1 ev aldık eşya dizdik 1250 den kiraya verdik. Ödememiz qtşık 3250 olacak. Gelir 7bin. 2 çocuk var bez mama falan işte.. Kiraya hiç dokunmadan altın almak istiyorum şu süreçte almak mı mantıklı beklemek mi? Uzun vade kullanmicam beklicek öyle. Hani altın şu ana kadar beni hiç zarara uğratmadı. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Öncü koçlarım iyiki doğdunuzKoclar mi basmis burayi, ben de kocum...
Hani şu sıra nakit lazım olur mu diye düşünüyorum evde tutmalı mı yoksa rutin devam etmeli mi onu bilemedimSoruyu sorarken aslında yanıtı da vermişsiniz
Uzun vadeli yatırım için altın candır
Canım eşya kombi alımsatım herşey dahil 135bin tuttu. Doğuda Bi ildeyiz eşimin görev yeri 4 5 yıl burdayız daha. Ama eve herşey alındı hani Bi eve ne lazım olacaksaMerhaba hayırlı olsun yatırımınız.Hangi ilden aldınız acaba evi,ne kadara mal oldu?
aslan yok mu aslanÖncü koçlarım iyiki doğdunuz
canım gelecek maaslarınızda bi sıkıntı yok ınsAllah degıl mi yani öngörülenSelam kızlar
Artık süresiz olarak evdeyim, kahvaltıdan sonra ortalığı toplayıp bilgisayarın başına oturdum.
Evin tadini önümüzdeki günlerde çıkarmaya başlayacağımı umuyorum.
Elimde acil durum parasi yoksa, her kurusu altina baglamazdim.TL cinsinden nakit her zaman lazim. Nihayetinde Turkiye'de yasiyoruz.Hani şu sıra nakit lazım olur mu diye düşünüyorum evde tutmalı mı yoksa rutin devam etmeli mi onu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?