- 6 Ağustos 2010
- 40.487
- 72.450
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.141
Büyük oğlum aslan ❣aslan yok mu aslan
Burçlar konusunda ilgili ve de bilgilisin galibaBüyük oğlum aslan ❣
Benim yükselen de akrep
Rabbim guneşi koç yarattigina birde akrep yukseleni vermiş
Biraz diyelimBurçlar konusunda ilgili ve de bilgilisin galiba
Benaslan yok mu aslan
Çok iyi yatırım olmuş,yatırdığınız paraya göre getirisi iyi.Bende ilerisi için düşünüyorumCanım eşya kombi alımsatım herşey dahil 135bin tuttu. Doğuda Bi ildeyiz eşimin görev yeri 4 5 yıl burdayız daha. Ama eve herşey alındı hani Bi eve ne lazım olacaksa
Ben oğlakBiraz diyelim
Kişilikle burclarin alâkası olduğuna da inanıyorum aslinda
Yüksek miktarda sıkıntı öngörüyoruz canım.canım gelecek maaslarınızda bi sıkıntı yok ınsAllah degıl mi yani öngörülen
MantıklıElimde acil durum parasi yoksa, her kurusu altina baglamazdim.TL cinsinden nakit her zaman lazim. Nihayetinde Turkiye'de yasiyoruz.
Uc bes ay asgari duzeyde bizi gecindirecek parayi, evimizde elimizin altinda mutlaka bulundururuz. Cocuklarima ve genclere de hep tavsiye ederim. Dunyanin bin bir turlu hali var...Mantıklıozaman biraz para kalsın elimizde sonraki aylarda yapalım. Cidden hem para harcanmasın diyorum hemde ya acil bişey olsa bu süreçte diyorum.
Oğlak tuttuğunu koparır, iş adam/kadinlari olurlar genelde:) çalışmayı sever.Ben oğlak
Beni yorumla o zaman turtis
Aaaa hepsi benOğlak tuttuğunu koparır, iş adam/kadinlari olurlar genelde:) çalışmayı sever.
Aileye düşkün , özgüveni yüksektir:)
Ama inatcidir
Canim sen bariz oglaksin asla inkâr edemezsin ❤Aaaa hepsi ben
Şu temizlik takıntısı da yukselenimi başak mi yapar hocamCanim sen bariz oglaksin asla inkâr edemezsin ❤
Hah onu da bildin,Şu temizlik takıntısı da yukselenimi başak mi yapar hocam
Teyzemin oglu Iran baglantili calisiyor. Surekli gelen giden vs, bazi semptomlari da yasayinca dr.a gitmis. Evden almislar test yapmislar, sonuc negatif. Hemen panik olma, cok hafif gecirenler de var. Allah korktuklarimizdan emin eylesin.Esim donmeyecek kizlar, otel izin vermis yari kapali konumda.
Nisanda ne olacak belli degil
Minimum harcama minimum temas.
Bu arada hastaligi kaptigimi dusunuyorum.
Bas agrisi halsizlik ishal ve mide bulantisi var burun tikanikligi eklem agrisi var
Atesim yok
Esimde bas agrisi yasiyor
Ates olursa arayacagim bekliyorum. Yarin mudurumu arasammi pazartesi gidip rapor alip donsemmi.
Acaba belirti tasiyanlar nasil degerlendiriliyor
Kafam cok karisik cok halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?