canım gelecek maaslarınızda bi sıkıntı yok ınsAllah degıl mi yani öngörülen
Yüksek miktarda sıkıntı öngörüyoruz canım.
Mart maaşını kısmī olsa da odeyebiliriz sanıyorum, tahsilat departmanı da evden çalışıyor.
Ama sonrası yok.
Mart sonu yeni kararlar alınacak.
Ücretsiz izin, istifa etmek isteyenler, vs degerlendirilecek.
Süreç ülkemizde bitse bile biz uluslararası çalıştığımız için en iyi ihtimal Ekim ayına kadar işlerimiz yok.
Tek umudum ekonomi paketindeki krediden faydalanabilmek yoksa durum çok çok çok vahim.
Patron gayrimenkul satışı da yapılabilir dedi dün son konuşmada ama o da bu piyasa şartlarında zor gibi.
Yani Allah büyüktür durumumuzun özeti bu

Elimde acil durum parasi yoksa, her kurusu altina baglamazdim.TL cinsinden nakit her zaman lazim. Nihayetinde Turkiye'de yasiyoruz.
Mantıklı ozaman biraz para kalsın elimizde sonraki aylarda yapalım. Cidden hem para harcanmasın diyorum hemde ya acil bişey olsa bu süreçte diyorum.

Mantıklı ozaman biraz para kalsın elimizde sonraki aylarda yapalım. Cidden hem para harcanmasın diyorum hemde ya acil bişey olsa bu süreçte diyorum.
Uc bes ay asgari duzeyde bizi gecindirecek parayi, evimizde elimizin altinda mutlaka bulundururuz. Cocuklarima ve genclere de hep tavsiye ederim. Dunyanin bin bir turlu hali var...

Sağlık bakanlığı tüm hastaneleri pandemi hastanesi ilan etmiş.
Durum dusundugumuzden daha ciddi anlaşılan.
Hal böyleyken hava güzel diye açık alanlara gidip dil dibe oturan insanların ağzına kürekle vurmak istiyorum.
Belgrad ormanının girişinde araç kuyruğu oluşmuş, pes diyorum.

Esim donmeyecek kizlar, otel izin vermis yari kapali konumda.
Nisanda ne olacak belli degil
Minimum harcama minimum temas.
Bu arada hastaligi kaptigimi dusunuyorum.
Bas agrisi halsizlik ishal ve mide bulantisi var burun tikanikligi eklem agrisi var
Atesim yok
Esimde bas agrisi yasiyor
Ates olursa arayacagim bekliyorum. Yarin mudurumu arasammi pazartesi gidip rapor alip donsemmi.
Acaba belirti tasiyanlar nasil degerlendiriliyor
Kafam cok karisik cok halsizim

O testi denedim 2 kez yaptim. Kronik akciger hastaligini secersem korona secmezsem sorun yok cikiyor hic bir sey anlamadim
Dogustan alerjik bronsitim var 7 yil koruyucu asi olmusum.
Gripten sonra oksuruk ve koku kabusum. Yarim saat camasir suyu koklasam yarina hastayim
Aslinda izin kullanmama gerek yok ama 1 hafta idari kullansam cok iyi olur. Sonra duruma gore bakarim

Teyzemin oglu Iran baglantili calisiyor. Surekli gelen giden vs, bazi semptomlari da yasayinca dr.a gitmis. Evden almislar test yapmislar, sonuc negatif. Hemen panik olma, cok hafif gecirenler de var. Allah korktuklarimizdan emin eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…