- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.621
Aa geçmiş olsun çok.Biz de esimle gecirdigimizi düsünüyoruz hafif bir sekilde. Cocuklar da birer gün cok ateslendiler gecti.
Kuru oksuruk, titreme, 3 gun nefes darligi oldu bende. Gece kalkiyordum nefes alamiyorum pencereyi ac diyordum esime. Limonlu zencefilli balli sicak kür ictim bir hafta boyunca, ev yapimi, ben yaptim. O cok iyi geldi.Aa geçmiş olsun çok.
Belirtileriniz nasildi?
Peki hastaneye vs. başvurdunuz mu bu belirtiler varken.Kuru o
Kuru oksuruk, titreme, 3 gun nefes darligi oldu bende. Gece kalkiyordum nefes alamiyorum pencereyi ac diyordum esime. Limonlu zencefilli balli sicak kür ictim bir hafta boyunca, ev yapimi, ben yaptim. O cok iyi geldi.
Yok. Cünkü ates yapmadi bende. Atesim cok yükselse giderdim kesin. Sonradan atessiz de olabilecegini ögrendik zaten. Yani tahmini gecirdik diyoruz. Insallah gecirmisizdir.Peki hastaneye vs. başvurdunuz mu bu belirtiler varken.
MerhabaSevgiyeyolculuk bu ay birikim bildirimini yapmış miydin cnm görmedim sanki aşağıda ismini görünce sorayim dedim :)
Kuru öksürük, nefes darlığı belirgin belirtiler.Yok. Cünkü ates yapmadi bende. Atesim cok yükselse giderdim kesin. Sonradan atessiz de olabilecegini ögrendik zaten. Yani tahmini gecirdik diyoruz. Insallah gecirmisizdir.
Tesekkür ederim. Öyle böyle herkese az biraz bulasip gitse kimseyi öldürmese keske.Kuru öksürük, nefes darlığı belirgin belirtiler.
Titreme de zaten ateş varken oluyor, bence geçirmişsiniz.
Çok geçmiş olsun.
Tamamdir gözümden kaçtiysa diye sordumMerhaba ☺
Ay başı eşim maaşını alınca, bildirim yapıcağım inşallahücretsiz izinde olduğum için bayadır birikim yapamıyoruz.
Ben bir tarif buldum görüntüsü harika ama 300 ml, 80 gram gibi ifadeler var tarifte.Kizlar ekmek yaparken ölcülü yapinda, bende sizden tarif alayimöyle kulak memesi kadar gibi tariflerde hic sansim yok
Kimi öyle hafif geciriyormus ki anlamiyormus dogru düzgün. Yani acayip bir virüs sormaTitreme mi
Bu hafta ise gidip geldiğim gün bende de titreme oldu, soğuk soğuk ter attım.
Ertesi gün de boynum tutulunca ona yordum ama şu an çok şaşkınım
Tepsi ekmegi deneyin kizlar, onu yapmak cok daha kolay. Digeri gibi fazla yogurmak gerekmiyor...Bende hiç yapmadim cnm,tutturabilir miyiz acaba
Tarif alabilir miyiz ablaTepsi ekmegi deneyin kizlar, onu yapmak cok daha kolay. Digeri gibi fazla yogurmak gerekmiyor...
canım 4 gün evvel esım 10.markette bulmus mayayıMaya da kalmamış o zaman?
Neler Çabuk bitiyor asmin?
kahvemsim salı aksamı pıtıl yaptım ben de ilk defa begendık vallaBen bir tarif buldum görüntüsü harika ama 300 ml, 80 gram gibi ifadeler var tarifte.
Herkesin evinde hassas terazi yok ki.
Yazsaniza bir su bardağı, iki yemek kaşığı ama yok
6 bardak unla yapiyorum ben. Kivami da kek hamurunun bir tik ustu koyulukta bir hamur. Ona gore de biraz sut, biraz su, bir kucuk paket maya ve tuz. Goz karari...Tepsi hafifce yaglaniyor, uzerine de uc c.kasigi yogurt ve 1 c.kasigi sivi yag suruyorum, yumusacik oluyor. 200 derecede pisiriyorum.Tarif alabilir miyiz abla
ben en fazla „gözkarari“ tariflerde aglamak istiyorumBen bir tarif buldum görüntüsü harika ama 300 ml, 80 gram gibi ifadeler var tarifte.
Herkesin evinde hassas terazi yok ki.
Yazsaniza bir su bardağı, iki yemek kaşığı ama yok
ablacim birdaha yaptiginda bardakla ölcsen? benim gibi acemiler hayatda baska tutduramaz6 bardak unla yapiyorum ben. Kivami da kek hamurunun bir tik ustu koyulukta bir hamur. Ona gore de biraz sut, biraz su, bir kucuk paket maya ve tuz. Goz karari...Tepsi hafifce yaglaniyor, uzerine de uc c.kasigi yogurt ve 1 c.kasigi sivi yag suruyorum, yumusacik oluyor. 200 derecede pisiriyorum.
Unutmazsam oyle yaparim. Ama bunun kivamini tutturmak zor degil. Suyu veya sutu yavas yavas katiyorsunuz. Kek gibi degil ama pogaca gibi de koyu degil hamuru...ablacim birdaha yaptiginda bardakla ölcsen? benim gibi acemiler hayatda baska tutduramaz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?