Kuru o
Aa geçmiş olsun çok.
Belirtileriniz nasildi?
Kuru oksuruk, titreme, 3 gun nefes darligi oldu bende. Gece kalkiyordum nefes alamiyorum pencereyi ac diyordum esime. Limonlu zencefilli balli sicak kür ictim bir hafta boyunca, ev yapimi, ben yaptim. O cok iyi geldi.

Yok. Cünkü ates yapmadi bende. Atesim cok yükselse giderdim kesin. Sonradan atessiz de olabilecegini ögrendik zaten. Yani tahmini gecirdik diyoruz. Insallah gecirmisizdir.
Kuru öksürük, nefes darlığı belirgin belirtiler.
Titreme de zaten ateş varken oluyor, bence geçirmişsiniz.
Çok geçmiş olsun.

Kizlar ekmek yaparken ölcülü yapinda, bende sizden tarif alayim öyle kulak memesi kadar gibi tariflerde hic sansim yok
Ben bir tarif buldum görüntüsü harika ama 300 ml, 80 gram gibi ifadeler var tarifte.
Herkesin evinde hassas terazi yok ki.
Yazsaniza bir su bardağı, iki yemek kaşığı ama yok

Tarif alabilir miyiz abla
6 bardak unla yapiyorum ben. Kivami da kek hamurunun bir tik ustu koyulukta bir hamur. Ona gore de biraz sut, biraz su, bir kucuk paket maya ve tuz. Goz karari...Tepsi hafifce yaglaniyor, uzerine de uc c.kasigi yogurt ve 1 c.kasigi sivi yag suruyorum, yumusacik oluyor. 200 derecede pisiriyorum.

Son düzenleme:
Ben bir tarif buldum görüntüsü harika ama 300 ml, 80 gram gibi ifadeler var tarifte.
Herkesin evinde hassas terazi yok ki.
Yazsaniza bir su bardağı, iki yemek kaşığı ama yok
ben en fazla „gözkarari“ tariflerde aglamak istiyorum

ablacim birdaha yaptiginda bardakla ölcsen? benim gibi acemiler hayatda baska tutduramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…