- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.641
Ekşi maya nasıl yapılırAsmin ekmek icin evde kendin eksi maya yapip onu kullanabilirsin. Ancak pogaca borek icin ise maya bilemedim.
Ig da Cok guzel pasta borek yapan hesaplar var onlar tarif ediyorlardi. Bu aralar nerminyazilitas tarif ediyordu.Ekşi maya nasıl yapılır
Hepimiz yarimsar dünya olma yolundayiz zaten bu gidişleIg da Cok guzel pasta borek yapan hesaplar var onlar tarif ediyorlardi. Bu aralar nerminyazilitas tarif ediyordu.
Storylerinde. O abla Cok becerikliben sadece izliyorum yapsam Yarim dunya gibi gezerim
pogaca denemek isterdim, ama ekmegide kendim deniyecem. evde 3-4 paket kuru maya varmis. onlada olur di mi?Asmin ekmek icin evde kendin eksi maya yapip onu kullanabilirsin. Ancak pogaca borek icin ise maya bilemedim.
Inanki mutfakda hic tercübem yok. Cidden abartmiyorum. Virus sayesinde ögrencem herhaldeUnutmazsam oyle yaparim. Ama bunun kivamini tutturmak zor degil. Suyu veya sutu yavas yavas katiyorsunuz. Kek gibi degil ama pogaca gibi de koyu degil hamuru...
Asmin kaç yaşındasin cnm:)Inanki mutfakda hic tercübem yok. Cidden abartmiyorum. Virus sayesinde ögrencem herhalde
Yapa yapa ogrenirsin, denemekten korkma...Inanki mutfakda hic tercübem yok. Cidden abartmiyorum. Virus sayesinde ögrencem herhalde
O kadar da büyük değilsin.Kizlar kesin cogunuzdan büyüyümdür44. 40 yasinda evlendim ben, ondan önce yanliz yasadigim icin hep meslegimden dolayi disardan yerdim, evdede ekmek peynirle idare ediyordum mutfak islerine hic merakim yoktu. simdi kizim var diye mecbur mutfaga giriyorum ama cidden cok kötüyüm. esim benden iyi bu konuda
Yoo yaşın büyük değil,Kizlar kesin cogunuzdan büyüyümdür44. 40 yasinda evlendim ben, ondan önce yanliz yasadigim icin hep meslegimden dolayi disardan yerdim, evdede ekmek peynirle idare ediyordum mutfak islerine hic merakim yoktu. simdi kizim var diye mecbur mutfaga giriyorum ama cidden cok kötüyüm. esim benden iyi bu konuda
cok tesekür ederim. ilk sayfadan beri okuyorumda hepinizi, birgün bende yazacagimi hic düsünmemisdimO kadar da büyük değilsin.Bak bu fırsatı değerlendir internetten öğrenebilirsin takıldığın yerlerde bize de sor herkes yardımcı olur.
cok sagol canim cümlemizinkine. Cocuklar hep saglikli hep mutu olurlar insallahYoo yaşın büyük değil,
Ben ilk öğrenmeye başladığımda en garanti ve basitlerden başlamıştım, olmama ihtimali olmayan
Yavaş yavaş öğreniyor insan,
Bu arada rabbim uzun ömürler versin kizina da.
ayy ben de anneme bi tarif sorarım bı kere de ölçü versin her sey göz kararıben en fazla „gözkarari“ tariflerde aglamak istiyorum
sirken sen kac yasındasın ben 30 yasındayım uzun süredir okuyunca kafada bise canlanır ya seni hep ben yaslarda ince uzun sacları toplu, daha ziyade ciddi hep öyle hayal edıyorumO kadar da büyük değilsin.Bak bu fırsatı değerlendir internetten öğrenebilirsin takıldığın yerlerde bize de sor herkes yardımcı olur.
Kronik ben nasılım senin hayalinde çok merak ettimsirken sen kac yasındasın ben 30 yasındayım uzun süredir okuyunca kafada bise canlanır ya seni hep ben yaslarda ince uzun sacları toplu, daha ziyade ciddi hep öyle hayal edıyorum
meselaCanTorun abla sarı kısa saclı elleri kibar ve ojeli bakımli gözleri renkli
Uykucu benim hayalimdeki sen,sirken sen kac yasındasın ben 30 yasındayım uzun süredir okuyunca kafada bise canlanır ya seni hep ben yaslarda ince uzun sacları toplu, daha ziyade ciddi hep öyle hayal edıyorum
meselaCanTorun abla sarı kısa saclı elleri kibar ve ojeli bakımli gözleri renkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?