- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.181
Bursa. Biz de en fazla haftada bir kez cikiyoruz. Ozellikle annemin ihtiyaclari icin. Marketten yesillik siparis verdik, butun copleri yollamislar. Pazarin basindan tek bir tezgahtan aliyorum. Gelince de butun kiyafetlerim yikaniyor, kendim de dusumu yapiyorum...Siz neredeydiniz, şehir olarak... market, Pazar çıkabiliyorsunuz, ben korkuyorum, bir haftadır çıkmadık biz... evde eksik yok gibi, meyve, sebze bitince de marketten eve sipariş verip kspıda bekletip, öyle içeri almayı düşünüyorum...
belki biraz fazla abartıyorum ama tanıdıklardan da vaka haberleri gelmeye başlayınca daha çok endişeleniyorum ben ve bu ah vah anlamında sızlanış değil de, tedbirleri arttırma konusunda teşvik edici oluyor...
Seyrettigim bir animasyonda, hastaligi ve bulasma yollarini anlatmislar. Buna gore hemen herkese bulasacak bu illet, kacisi yok gibi...Vurdumduymazlik nasil riski arttiriyorsa, stres ve asiri kaygi da ayni oranda arttiriyormus.Kızlar soklardayim şu an.
Az önce bir arkadaşım bulunduğumuz bolgeye yakın bir fırının kapatıldığını söyledi.
Hamur yapan usta da hastalık çıkmış.
Oradan alışveriş yapan birçok kişi karantinaya alınmış, muhtar anons yaptırmış camiden şikayeti olan kimse varsa haber versin diye.
Gundelige gidenler cok zor durumda. Insan her yere yetemiyor ki...Kizlar allah razi olsun sizlerden
Bizde esimin kardesine birseyler yaptik kuafor kapandi kp hala calismaya ugrasiyor nasil seyirci kalirki insan. Bir kisi daha aklimda ama nasil ulasacagimi bilmiyorum hic bir geliri olmadan kaldi gundelige gidiyordu.
Is yerinde kurum karantina kurallarini paylasmis ee 2 hafta once yaninda adam gezdiriyordu o zmn akliniz nerdeydi
Bir koyde dugunden herkese bulasmis
O kdr kiziyorumki o kdr kiziyorumki anlatamam
Gundelige gidenler cok zor durumda. Insan her yere yetemiyor ki...
Selâm kızlar,
Anneme gittik sabah, oradan alışverişe bende mi yürek yemişim
Tabi herşeye dikkat edip hızlıca alacaklarimizi alip çıktık.
En az 10 gün yeter evdekiler.
Peki nasil bulasmis? Yurtdisi temasi var mi? Yoksa farkinda olmadan mi?Aldığım habere göre tanıdıklardan 2 bayan 1 erkek virüs sebebiyle hastanedeymiş
Hiç Bir bilgim yokPeki nasil bulasmis? Yurtdisi temasi var mi? Yoksa farkinda olmadan mi?
Su ana kadar haberdar olduklarim ya saglikci, ya hergun toplu tasima kullaniyor, ya yurtdisi temasli ya da kapali alanda kalabalik ortamlarda bulunanlar...Hiç Bir bilgim yok
Ben annemden telefonda öğrendim sebebini sormadım abla
Erkek olanın akrabası annemin arkadaşı oluyor telefon etmiş anneme anlatmış
Sahi berberler de kapali, eve de gelmiyorlar. Bugun gordugum erkeklerin saclari cok cirkin uzamis. Esimin simdilik idare ediyor ama, bir yandan da dert ediyor. Aliriz bir makine, berberinin yerini tutamam ama koyun kirkmisligim var dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?