- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.201
GEcen reklamda geciyordu x marka sac tiras makinesi diye. Esime diyorum istersen aliriz istemezsen de uzatalim toplariz saclariniSahi berberler de kapali, eve de gelmiyorlar. Bugun gordugum erkeklerin saclari cok cirkin uzamis. Esimin simdilik idare ediyor ama, bir yandan da dert ediyor. Aliriz bir makine, berberinin yerini tutamam ama koyun kirkmisligim var dedim...
Genclere uzun sac yakisiyor da, 60 yasinda bir esnafa ters...GEcen reklamda geciyordu x marka sac tiras makinesi diye. Esime diyorum istersen aliriz istemezsen de uzatalim toplariz saclarini
Hanımlar selam.
Sizce iki kişi bir haftada kaç kg meyve tüketir.
Biz deli tüketiyoruz da eğer çok anormalse kısıtlamaya gidicem
Pazartesi günü pazardan 3 kg portakal, 4 kg elma, 1 kg çilek aldık bugün pazar ve evde 1 adet meyve bile yok.
Gerçi 4 portakalla reçel yaptım ama reçel yapmasam da bugüne kalmazdı
Bizim aile için çok fazla bu miktar.Hanımlar selam.
Pazartesi günü pazardan 3 kg portakal, 4 kg elma, 1 kg çilek aldık bugün pazar ve evde 1 adet meyve bile yok.
Benim kuzucuklar meyve yemiyorlar kendiliğindenHanımlar selam.
Biraz abartmissiniz EvetHanımlar selam.
Beyazlarim Benim de cok cikti ama Insan icine girmedigim icin umrumda degil. Zaten Kendim De boya yapamam uzun süre böyle gider sanırım.Kuaför olayı bizim için de sıkıntı.
Eşim sakal bırakacağım cildim dinlensin diyor, saç tirasini geçen hafta olmuştu Allah'tan.
Ama benim saçlar çok fena, boya zamanım gelmişti zaten düğün olacak diye bekleyeyim dedim.
O ara salgın çıkınca gitmedim kuaföre.
Geçen hafta marketten aldım boya ama yağ bakımları yapmaya başladım. Birkaç gün daha geçsin boyarim.
Evet dikkat etmek gerek ama bizde karı koca zaaf gibi bişey hani çayın yanına tatlı ya da çerez hemen hemen hiç aramayız ama gün boyu meyve tırtıklıyoruzBizim aile için çok fazla bu miktar.
Günlük iki porsiyon ben, bir posiyon eşim tüketir.
Meyve çayı da gunasiri yaparım.
Ama maksimum 3 kg haftalık tüketimimiz.
Meyvede de şeker oranı yüksek dikkatli tüketmek gerek
Biraz çeki düzen vermemiz lazım bizim de en azından haftalık kişi başı 2’şer kilo düşünüp 4 kg almalıyım ve günlük limit koymalıyım sağlığımız için. İki haftadır ikimiz de çalışmadığımız için belki de sıkıntıdan mı bu kadar tükettik anlamadım kiBiraz abartmissiniz Evet
BIzde meyve Cok yenmez. Daha dogrusu meyve sekerinden cekiniyoruz kisitli tuketiyoruz.
Ben de beyazlar var diye boyatiyorum, evde zaten sürekli topluyorum ama saç boya istiyor.Beyazlarim Benim de cok cikti ama Insan icine girmedigim icin umrumda degil. Zaten Kendim De boya yapamam uzun süre böyle gider sanırım.
Sıkıntıdan olabiir. Ben hamile iken bile günlük meyve porsiyonum 2 porsiyon olarak sınırlı idi. Gestasyonel diyabet filan olmamasına rağmenEvet dikkat etmek gerek ama bizde karı koca zaaf gibi bişey hani çayın yanına tatlı ya da çerez hemen hemen hiç aramayız ama gün boyu meyve tırtıklıyoruz
Biraz çeki düzen vermemiz lazım bizim de en azından haftalık kişi başı 2’şer kilo düşünüp 4 kg almalıyım ve günlük limit koymalıyım sağlığımız için. İki haftadır ikimiz de çalışmadığımız için belki de sıkıntıdan mı bu kadar tükettik anlamadım ki
DayanmalısınKesinlikle zor ama belirli bir yaştan sonra daha çok dikkat etmek de gerekiyor.
On gündür de evdeyim ya her gün ayrı ayrı hamur kokuyor apartmanın içi,
Birşey degil canım çekiyor
Bu hafta 5 kg portakal ve 2 kg elma, 1 kg kivi aldim...Hanımlar selam.
Elimden geleni yapıyorum ama nereye kadar dayanırım bilmiyorumDayanmalısın
Yalnız değilmişim, şifa olsun o zamanBu hafta 5 kg portakal ve 2 kg elma, 1 kg kivi aldim...
Biz de 3 kisiyiz...
Ahahaha benim de icimde saclarimi en azindan 3 numaraya vurmak gibi cilgin bir istek var. Sanki oyle yaparsam vucudumdaki butun negatif seylerden kurtulacakmisim gibi bir his...Aile icinde soylemekle yanlis yaptim, torunum sana kuserim dedi...Ben tesettüre girince içimde uhde kalmasın diye saçlarımı 3 numara kestirmiştim eve gelince de jiletle sıfırlatmıştım
Açıkken gölge filan yaptırıyordum saçlarımı kazittiktan sonra hiç kestirme dışında işlem yaptırmadım
Kendi rengiyle duruyor sanırım genetik saçlarımda beyaz yok
Ev görmeye gelen kişilerden biri saçlarımı boya sandı epey zamandır görüşmemiştik
Şimdi hep 3 numaradan hallice kestiriyorumAhahaha benim de icimde saclarimi en azindan 3 numaraya vurmak gibi cilgin bir istek var. Sanki oyle yaparsam vucudumdaki butun negatif seylerden kurtulacakmisim gibi bir his...Aile icinde soylemekle yanlis yaptim, torunum sana kuserim dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?