Ben coronavirüsden dolayı demek istemiştim canım senin gibi güçlü,akıllı bir anneleri olduğu için şanslı olduklarını biliyorlardır.Umarım herşey düzelir,Allah büyüktür seninde sabrının sonunda mutluluk olacak eminim.

Meyve çayı yapmadığınız günleri nasıl geçiriyorsunuz?
Ne çok şey öğreniyorum sizlerden

Bugün 4 kg portakal
2,5 kg elma
2 kg muz almışız
Sadece meyveler

Yalniz 1,5 kg kadar portakal geçen haftadan kalmış.
4 kisiyiz,
Eşim meyveyi az yer.
Afiyet olsun, bizim yoldaki afacan da anne babası gibi meyveci olursa halden kasayla alıcaz artık

Bu arada ben iple tüy alma işini de öğrendim, kendim için
Video seyrede seyrede anca elim alıştı, dudak üstündeki incelerde mükemmel sonuç alerji,kizarma da olmuyor.
Kuaförler kapali artik belki 6 ay
ay turtiş aklıma sey geldi
muzip bi kız arkadasım var kulakları cınlasın
lisedeyiz ben de aldırmamısım yakın zamanda dudaküstünde tüy görünür hale gelmıs haliyle, arkadasım hayırdır uzatıyomusun demıstı ne gülmüştük
canım biz de malesef cok tüketiyoruz
sımdı annemler bızde onlar pek yemez
biz esımle birer tabak rahat yıyoruz ya.
annem sizin evde her aksam yılbası aksamı gibi meyveler diyor
hamıleyken dr um uyarmıstı az ye meyveyi diye, ama ck sukur gebelik sekerım falan cıkmamıstı
ballı tatlı, cıkolata falan nadir yerim ondan sanırım dengelıyor
sütlü tatlı svıyorum

Afiyet olsun, bizim yoldaki afacan da anne babası gibi meyveci olursa halden kasayla alıcaz artık
Sağol canım,
Ben yaz meyvelerinin insaniyim da ,
Sirf mecburiyetten yiyorum kış gelince kis meyvelerini
Ama çocuklarım bayılır tüm meyvelere, özellikle o yüzden bol bol alıyoruz.

Siz artık halden alirsiniz sahiden

Benim ozellikle oglum sabah kahvaltidan once meyve yerdi, bebekken de suyunu icerdi. Koca adam oldu, halâ oyle. Ama masallah asi ve rutin kontroller haric doktor yuzu gormeden, bir ilac kullanmadan koc gibi buyudu...

Biz halden kasayla aliyorduk...

kızlar bu ara seye takığım
kendini cümle içinde kendince çaktırmadan öven insanlara
sinirimi bozuyolar liste yapmak istiyorum ya
listedekilere de toplu bi acıklamayla çok komiksiniz demek istiyorum
forumda da var öyle
gercek hayatta da var
mesela bi akrabamız iyidir hastir devamlı kendini övüyor gelip yanına teyzeciğim ne nur yüzlüsün diyolarmıs tanımadıgı ınsanlar,
torunu ananem senin gibi yemek yapamıyor babanne diyormus gelini de desteklıyormus evet falan diye.
marifet mi bu uyarması lazım annesinin dedim. hepsinin ayrı güzel yaptıgı seyler var vs gıbı.
genclerde de aynı ay soyle temizlik yaparım ay böyle yemek yaparım yok şöyle iyi cocuk buyutuyorum komik gelıyor bana. herkes kendine göre iyidir zaten.
çok ezik gibi davranmakta kötü bu daha kötü.
bi tanıgımızda mısafır geldi o da tam tersi ben hıc boyle guzel yapamam, bız de tabak yok boyle,biz hiç bi yere gitmeyiz ki. maddıyatla ılgısı yok ruhu boyle.
ay uzun oldu kızlar kusra bakmayın öyle işte

Kendini gereksiz öven insanlardan her zaman zaman uzak durmusumdur.
Bende doğru bulmuyorum ve çok komik geliyor
Hiç de samimi gelmiyor.

hoş buldum
inşallah abla
Allah kabul etsin hayrını cnm
Pazara gitmemeye çalış ablacım
Şimdi hep 3 numaradan hallice kestiriyorum
benimde saç derimde egzama var kazıtsam olurda saçlarımı çok seviyorum yapamıyorum o yüzden

Esimle 2 km yuruduk geldik. Pitir pitir da yagmur yagiyor. Ilk 100 mt.de genc bir kiz, sin 100 mt.de de iki delikanli gorduk. Yasadigimiz semtte podyumpark adinda bir eglence merkezi var. Normalde isil isil, civil civildir. Simdi ise bombos, karanlik, terkedilmis gibi. Esim savas sonrasi sadece ikimiz hayatta kalmisiz gibi hissettim dedi.
Tez zamanda bugunler gecip gitsin insallah...

Abla eniştenin söylemine çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…