- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.221
İyi fikirmişBugün duşakabini şununla temizledim
1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı limontuzu koyup karışımı boş bir fıs fıs kaba doldurdum
Ben coronavirüsden dolayı demek istemiştim canımKuzucuklarım herşeye rağmen hamdolsun iyiler de
Onlara analı babalı hayatı çok görüp düzenlerini bozanlarda ve buna seyirci kalanlarda bu saatten sonra huzur dirlik düzen kalır mı bilmiyorum
Tek bildiğim ve emin olduğum ilahi adalet tecelli edecek
Istegim yine depresti. Bir makine edinip, esimle birbirimizi kirkabiliriz...Şimdi hep 3 numaradan hallice kestiriyorum
Torunla da gorusemiyorken fırsatı degerlendireyim diyrsunIstegim yine depresti. Bir makine edinip, esimle birbirimizi kirkabiliriz...
Meyve çayı yapmadığınız günleri nasıl geçiriyorsunuz?Bizim aile için çok fazla bu miktar.
Günlük iki porsiyon ben, bir posiyon eşim tüketir.
Meyve çayı da gunasiri yaparım.
Ama maksimum 3 kg haftalık tüketimimiz.
Meyvede de şeker oranı yüksek dikkatli tüketmek gerek
Bitki çayı, kiraz sapı, kusburnu falan kaynatip içiyorumMeyve çayı yapmadığınız günleri nasıl geçiriyorsunuz?
Ne çok şey öğreniyorum sizlerden
Afiyet olsun, bizim yoldaki afacan da anne babası gibi meyveci olursa halden kasayla alıcaz artıkBugün 4 kg portakal
2,5 kg elma
2 kg muz almışız
Sadece meyveler
Yalniz 1,5 kg kadar portakal geçen haftadan kalmış.
4 kisiyiz,
Eşim meyveyi az yer.
ay turtiş aklıma sey geldiBu arada ben iple tüy alma işini de öğrendim, kendim için
Video seyrede seyrede anca elim alıştı, dudak üstündeki incelerde mükemmel sonuç alerji,kizarma da olmuyor.
Kuaförler kapali artik belki 6 ay
canım biz de malesef cok tüketiyoruzEvet dikkat etmek gerek ama bizde karı koca zaaf gibi bişey hani çayın yanına tatlı ya da çerez hemen hemen hiç aramayız ama gün boyu meyve tırtıklıyoruz
Biraz çeki düzen vermemiz lazım bizim de en azından haftalık kişi başı 2’şer kilo düşünüp 4 kg almalıyım ve günlük limit koymalıyım sağlığımız için. İki haftadır ikimiz de çalışmadığımız için belki de sıkıntıdan mı bu kadar tükettik anlamadım ki
Sağol canım,Afiyet olsun, bizim yoldaki afacan da anne babası gibi meyveci olursa halden kasayla alıcaz artık
Benim ozellikle oglum sabah kahvaltidan once meyve yerdi, bebekken de suyunu icerdi. Koca adam oldu, halâ oyle. Ama masallah asi ve rutin kontroller haric doktor yuzu gormeden, bir ilac kullanmadan koc gibi buyudu...Afiyet olsun, bizim yoldaki afacan da anne babası gibi meyveci olursa halden kasayla alıcaz artık
Kendini gereksiz öven insanlardan her zaman zaman uzak durmusumdur.kızlar bu ara seye takığım
kendini cümle içinde kendince çaktırmadan öven insanlara
sinirimi bozuyolar liste yapmak istiyorum ya
listedekilere de toplu bi acıklamayla çok komiksiniz demek istiyorum
forumda da var öyle
gercek hayatta da var
mesela bi akrabamız iyidir hastir devamlı kendini övüyor gelip yanına teyzeciğim ne nur yüzlüsün diyolarmıs tanımadıgı ınsanlar,
torunu ananem senin gibi yemek yapamıyor babanne diyormus gelini de desteklıyormus evet falan diye.
marifet mi bu uyarması lazım annesinin dedim. hepsinin ayrı güzel yaptıgı seyler var vs gıbı.
genclerde de aynı ay soyle temizlik yaparım ay böyle yemek yaparım yok şöyle iyi cocuk buyutuyorum komik gelıyor bana. herkes kendine göre iyidir zaten.
çok ezik gibi davranmakta kötü bu daha kötü.
bi tanıgımızda mısafır geldi o da tam tersi ben hıc boyle guzel yapamam, bız de tabak yok boyle,biz hiç bi yere gitmeyiz ki. maddıyatla ılgısı yok ruhu boyle.
ay uzun oldu kızlar kusra bakmayın öyle işte
ellerine saglık ne güzel dusunmuslerCanim çocuklarım ve kocam bana doğum günü pastasi hazirladilar, beni mutfağa almadan sürprizini yediklerim
Karantina günlerinde bir doğum günü oldu , bu da böyle hatira olsun..
hoş buldumOoo kızlar ne çok konuşmuşsunuz ancak bitirdimBenim annem de ihtiyaç ne ise o kadar alırdı, stok yapmazdık. Ben sizle takıldığımdan beri stok yapar oldum. Önceden tutumluydum biriktirirdim ama ne yalan söyleyim markette ne ne kadar bilmezdim. Şu an tüm kış pek dışarı çıkmamama rağmen fiyatlara hakimim, uygunsa alıp stoğa atıyorum. Bebeğimin ihtiyaçlarını da hep şubat kampanyasında stoklamıştım. (İyiki ) yoksa şimdi gelen kargoları kolonyolamakla uğraşacaktım, pahalanması da cabası.
Şu an kurubaklagiller, 5kg un, temizlik malzemeleri, kağıt ürünleri yeterince var. Dondurucuda biraz bir şeyler var. Tek sıkıntı sebze, meyve, süt, yoğurt ve yumurta olacak gibi.
Yeni gelen arkadaş hoşgeldin
inşallah ablaKuzucuklarım herşeye rağmen hamdolsun iyiler de
Onlara analı babalı hayatı çok görüp düzenlerini bozanlarda ve buna seyirci kalanlarda bu saatten sonra huzur dirlik düzen kalır mı bilmiyorum
Tek bildiğim ve emin olduğum ilahi adalet tecelli edecek
Allah kabul etsin hayrını cnmÇok duygulandım kizlar ya,
Üniversite öğrencisi bir kardesimize elimizden geldiğince destek oluyorduk. Dün market listesi yaparken eşimle onlara da alışveriş yapalım dedik.
Elimizden geldiğince ihtiyaç olabilecek şeylerden sipariş ettik.
Kurye az önce teslim etmiş, biz sipariş vermedik demiş adresi yanlış yazmıştır.
Merkezden aradılar teslim ettirdik.
Çocuk ayrı annesi ayrı dua, teşekkür.
Belediyenin yardımını bekliyorlarmis zaten.
Rabbim ne olur bu zor zamanlarda kimseyi aç bırakma, keşke imkanımız olsa daha çok yapabilsek.
Pazara gitmemeye çalış ablacımInsanla galiba soktan cikip, normale donmus. Her zaman gittigimiz bim markette ama temizlik reyonlarinda, ama gida reyonlarinda raflar doluydu.
Kagit urunler bol boldu.
Gorevliye depoda problem olup olmadigini sorduk. O ilk zamanlar bildiginiz yagmalandik, artik normale donduk dedi. Sevindim. :)
90 tl pazarda, 90 tl markette harcadim. Allah bereketli kilsin, agiz tadiyla yemeyi nasip etsin...
benimde saç derimde egzama var kazıtsam olurda saçlarımı çok seviyorum yapamıyorum o yüzdenŞimdi hep 3 numaradan hallice kestiriyorum
Abla eniştenin söylemine çok güldümEsimle 2 km yuruduk geldik. Pitir pitir da yagmur yagiyor. Ilk 100 mt.de genc bir kiz, sin 100 mt.de de iki delikanli gorduk. Yasadigimiz semtte podyumpark adinda bir eglence merkezi var. Normalde isil isil, civildir. Simdi ise bombos, karanlik, terkedilmis gibi. Esim savas sonrasi sadece ikimiz hayatta kalmisiz gibi hissettim dedi.
Tez zamanda bugunler gecip gitsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?