- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.241
Bir yuruyus hem keyifli, hem huzunlu, hem urkutucu olabiliyormus...Abla eniştenin söylemine çok güldüm
Hahah çok güldüm gelecekte biz. Ankarada hal nerde var hemen öğrenmem lazımBiz halden kasayla aliyorduk...
Ankaranın ne tarafındasın?Hahah çok güldüm gelecekte biz. Ankarada hal nerde var hemen öğrenmem lazım
kızlar bu ara seye takığım
kendini cümle içinde kendince çaktırmadan öven insanlara
sinirimi bozuyolar liste yapmak istiyorum ya
listedekilere de toplu bi acıklamayla çok komiksiniz demek istiyorum
forumda da var öyle
gercek hayatta da var
mesela bi akrabamız iyidir hastir devamlı kendini övüyor gelip yanına teyzeciğim ne nur yüzlüsün diyolarmıs tanımadıgı ınsanlar,
torunu ananem senin gibi yemek yapamıyor babanne diyormus gelini de desteklıyormus evet falan diye.
marifet mi bu uyarması lazım annesinin dedim. hepsinin ayrı güzel yaptıgı seyler var vs gıbı.
genclerde de aynı ay soyle temizlik yaparım ay böyle yemek yaparım yok şöyle iyi cocuk buyutuyorum komik gelıyor bana. herkes kendine göre iyidir zaten.
çok ezik gibi davranmakta kötü bu daha kötü.
bi tanıgımızda mısafır geldi o da tam tersi ben hıc boyle guzel yapamam, bız de tabak yok boyle,biz hiç bi yere gitmeyiz ki. maddıyatla ılgısı yok ruhu boyle.
ay uzun oldu kızlar kusra bakmayın öyle işte
DikmenAnkaranın ne tarafındasın?
Batıkentteyiz biz deDikmen
Yeniyim Ankarada ama Gimsa ve Gimat’ı o kadar çok duydum ki arabayı alır almaz gidicem :))Batıkentteyiz biz deburalarda gimsa ve gimat var diyecektim de orda yok.
İlk virüs vakası açıklandığı haftasonu gimata gittik alışveriş için. Maskeli hacı amcalar makarna stokluyorduYeniyim Ankarada ama Gimsa ve Gimat’ı o kadar çok duydum ki arabayı alır almaz gidicem :))
Allah rahmet eylesin. önceki gün burada da 1 kadın vefat etmiş gece 10da gömmüşlerAkşam aldığım bir habere göre buradaki köylerden birinde 1 kişi ölmüş
Yenimahalle’de toptancı hali var.Hal sanırım ulusta ankamall ün arka tarafında var.
Gimat bizim mekan:)))Yeniyim Ankarada ama Gimsa ve Gimat’ı o kadar çok duydum ki arabayı alır almaz gidicem :))
Aynı apartmanda olmak zor olmalı.Kayınvalidem bi alt katta oturuyor.
kronik rahatsızlığı var ve bende işe gittiğimden dolayı eşim izin vermiyor aşağı inmemize.
Ne yalan söyleyim. iyi de oldu
çünkü normal zamand sürekli gitmemizi bekliyorlar huzursuz oluyorum çoğunlukla
Çok zor hele ki ana kuzusu bir kocayla...Aynı apartmanda olmak zor olmalı.
Bizde aile apartmanındayız,Kayınvalidem bi alt katta oturuyor.
kronik rahatsızlığı var ve bende işe gittiğimden dolayı eşim izin vermiyor aşağı inmemize.
Ne yalan söyleyim. iyi de oldu
çünkü normal zamand sürekli gitmemizi bekliyorlar huzursuz oluyorum çoğunlukla
AminEsimle 2 km yuruduk geldik. Pitir pitir da yagmur yagiyor. Ilk 100 mt.de genc bir kiz, sin 100 mt.de de iki delikanli gorduk. Yasadigimiz semtte podyumpark adinda bir eglence merkezi var. Normalde isil isil, civil civildir. Simdi ise bombos, karanlik, terkedilmis gibi. Esim savas sonrasi sadece ikimiz hayatta kalmisiz gibi hissettim dedi.
Tez zamanda bugunler gecip gitsin insallah...
Çocuklarıma bakmadı bakicida kreşte büyüdüler o yüzden kızgınım çünkü çocuklara bakarız diye buraya oturttular beni. Yoksa bakmak zorunda değildi. Kirginligim çok fazla başka konularda da. Sanırım o yüzden aramızda fazla bi sorun olmamasına rağmen soğuğum ona karşı özelliklebenim kv de 30 yıl kayınvalıdesıyle oturmus aynı evde.Allah günah yazmasın çok cekmıs.sen oturmak ıstesen ben olmaz derdim diyor
tabi cocuklarını güzel bakmıslar aklı kalmamıs tek iyi yönü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?