Aynı apartmanda ömrümden çalınan koskoca 18 yıl
Çocuklara kendi annem baktı
Sonunda bizim terbiyesiz vatandaş üstüne vazife değildi dedi
Anamın sofrasına oturup yaptığı güzelim yemeklere ucuz lokanta yemeği dedi
Allah'ım sana havale ediyorum
Gece gece daha fazlasına girmeyeyim
Çok şükür ki yolları ayırdım ne halleri varsa görsünler NANKÖRLER

Halbuki ne insanlıkta ne görgü konusunda anacığımın eline su dökemezler

İşleri güçleri kıskançlık fesatlık ve kibirlilik

Selam kızlar
Evde vakit nasıl geçti bugün anlamadım.
Marketten gelenleri yıkayıp yerlestirdim, ilk vakaa ciktigi zaman face de bir video vardı, ablanın biri herşeyi deterjanla yilkayip duruluyordu.
Eşim diyorki o zaman dalga geçtim şimdi herkes böyle oldu.
Börek yaptım, yarın ekmek yaparken onu da atarım pişer.
İnşallah uzun bir süre market alışverişi yapmayız, parası bir yana gelenleri dezenfekte etmesi ayrı dert oldu.

Bana hariçten gazel okumak kolay ancak ev değiştirme ordan taşınma gibi bir durum olamaz mı? Hani çocukların okulunu ya da senin işinin mesafesini bahane etseniz veya ev küçük yetersiz geliyor deseniz?

Bana hariçten gazel okumak kolay ancak ev değiştirme ordan taşınma gibi bir durum olamaz mı? Hani çocukların okulunu ya da senin işinin mesafesini bahane etseniz veya ev küçük yetersiz geliyor deseniz?
Yok canım çocukların okulu ve binim isim eve 5dk yürüme mesafesinde. Ev 150metrekare küçüklüğünü bahane edemem. Birde ben bu evden çıkmam dedi defalarca taşınmak istedim. Son çare boşanmak galiba. Şu süreç daha da yıprattı beni. Bekliyorum tahammülüm nerede bitecek
Boşanmayı düşündüm çok kez ama dişimle tirnagimla kazıyıp elde ettiğim herşeye hiç bi emek vermeden yarisina sahip olacak. Bu beni durduruyor.

Son düzenleme:
Biliyorum abla ne çektiğini diğer konunuza okurdum. Allah büyük bizimde imtihanınız buymuş.
Allah var kötülüğünü görmedim kvnin hele kayınpederin dünya iyisidir herseyimize koşar çünkü oğlunun elinden hiç bi iş gelmez.
Ama eşim annesi ile benim aramda dengeyi kuramadı hala daha öyle. O yuzden ister istemez bileniyorum. Onlar cocukalrindan daha degerli onun icin. Evde benimle sohbet etmez şimdide evde sürekli ablalarıyla annesiyle telefonda hiç konusmalari bitmez . Geçimsiz huysuz

Neyse kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin
Hiç olur mu öyle şey canım
Allah yardımcın olsun
Hepimizin yardımcısı olsun çünkü hepimizin kendine göre dile getirdiği getirmediği maddi ya da manevi Allah'a ihtiyacımız var

Neyse kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin
LAfı mı olur. Allah sana genişlik sabır versin. Senin de sınavın bu. Gamsız olmak çoğu şeyi görmezden gelmek gerekiyor sanki böyle durumda.
Yalnız işe 5 dk yürüme mesafesi ve 150 m2 eve özendim. Hem işim uzak hem de şu an oturduğum ev küçük

evet çok umursamıyorum artık. eskisi gibi değilim son 5 yıldır o taraftan umudumu keserek yaşamayı öğrendim. ama başka apartmanda olsaydık çok farklı bir evliliğimiz olurdu sanki. kısmet..
yaaa evet hatta daha güzel bişey söyleyeyim çocukların okulunda görev yapıyorum. öğle yemeğinde eve gelmek harika. sitemiz harika. çocuk parkları migros şok a101 ve bir yerel market var . hemen arkamız köy olduğundan sitenin içinde stand kuran köylü satıcılardan bir çok ev mahsulü bulabiliyoruz. hastaneye yakınız. çarşıya uzağız ama gürültü yok karmaşa yok çok sakin bir semtteyiz şehrin biraz dışında. çarşıdada çok işimiz olmuyor eşimin dükkanı orda olunca lazım olan bişeyi ona aldırıyoruz.
düşündümde güzel düşünmek için çok sebebim var.
Evimin içini de isteğim gibi çizdirip tadilat yaptırdım herşey içime sindi. o yüzden kredi gözüme gözükmedi çünkü evimi çok seviyorum tek kötü yanı 1 balkon var ve eşim orda sigara içince çamaşır seremiyorum salonda kuruyor çamaşırlar

Rabbim sana da inşallah geniş geniş evler eve yakın bir iş nasip eder

Öyleyse sana çamaşır kurutma makinesi öneririm. Mutlaka almalısın.

Rabbim sana da inşallah geniş geniş evler eve yakın bir iş nasip eder
Amin aslında geniş br evim var ancak kiracımız var. Şimdilik bu evde oturmak daha çok işime geliyor. İşe yakınlık konusunda da çok zor ancak hayırlısı diyeyim :)

Ben 65 m2 lik evde yer bulduysam sen de bir yer bulabilirsin. Gider olmasına gerek Yok sadece elektrik tesisatı olması yeterli.
dediğim gibi ebeveyn banyosunda bir yer açabilirim çünkü diğer banyoya baya boydan boya dolap yaptırdım çamaşır makinesi var ortada 2 yanında da kirli sepetleri.
ilerde bakıcam duruma. ama istiyorum gerçekten
yada kurutmalı çamaşır makinesi mi alsam

Meşhur bir site var bu tarz konuların konuşulduğu ordakiler İkisi bir arada olanları önermiyorlar pek. Önce yıkama ardından kurutma işlemi ile ayni makine 4-5 saat meşgul kalabiliyor. Ama ayrı ayrı olunca zaman da kazanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…