- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.281
Hmmm .Anladım canım çok sağol. Şimdi düşünmüyorum ama mutlaka lazım olacak bıktım çünkü sandalye tepelerinde nevresim çarşaf kurutmaktanMeşhur bir site var bu tarz konuların konuşulduğu ordakiler İkisi bir arada olanları önermiyorlar pek. Önce yıkama ardından kurutma işlemi ile ayni makine 4-5 saat meşgul kalabiliyor. Ama ayrı ayrı olunca zaman da kazanılıyor.
Eşinin ailesini tasinmasi için hep birlikte dua edelim bence, böyle imkanları birakmak olmaz çünküevet çok umursamıyorum artık. eskisi gibi değilim son 5 yıldır o taraftan umudumu keserek yaşamayı öğrendim. ama başka apartmanda olsaydık çok farklı bir evliliğimiz olurdu sanki. kısmet..
yaaa evet hatta daha güzel bişey söyleyeyim çocukların okulunda görev yapıyorum. öğle yemeğinde eve gelmek harika. sitemiz harika. çocuk parkları migros şok a101 ve bir yerel market var . hemen arkamız köy olduğundan sitenin içinde stand kuran köylü satıcılardan bir çok ev mahsulü bulabiliyoruz. hastaneye yakınız. çarşıya uzağız ama gürültü yok karmaşa yok çok sakin bir semtteyiz şehrin biraz dışında. çarşıdada çok işimiz olmuyor eşimin dükkanı orda olunca lazım olan bişeyi ona aldırıyoruz.
düşündümde güzel düşünmek için çok sebebim var.
Evimin içini de isteğim gibi çizdirip tadilat yaptırdım herşey içime sindi. o yüzden kredi gözüme gözükmedi çünkü evimi çok seviyorum tek kötü yanı 1 balkon var ve eşim orda sigara içince çamaşır seremiyorum salonda kuruyor çamaşırlar
Ben de aynı dertten muzdaribim.Hmmm .Anladım canım çok sağol. Şimdi düşünmüyorum ama mutlaka lazım olacak bıktım çünkü sandalye tepelerinde nevresim çarşaf kurutmaktan
Ya cok değişik bi karakter aslında.Cennetmeyvesii rabbim yardimcin olsun canım.
Nasıl olur da ana babasını evlatlarından da üstün tutar eşin.
Madem öyle sende vurdumduymaz ol ona karşı, asla uyumu sen yakalama.
Rahatini boz,
Belliki rahat batiyor ona
Geçmiş olsun canımGünaydın
Çalışıyorum bugün ve kronik otoimmün Rahatsizligim var Allahım yardımcımız olsun
Çok komik bir lafmışYa cok değişik bi karakter aslında.
Kotu bi insan değil ama soz konusu anne baba oldumu dünyası degisiyor. Bencillesiyor. Çok bağımlı yetiştirmişler kendilerine. Eve bile bisey alacakken annesine sorar. Bisey yiyecegimizde mutlaka onlara da tattırmak ister. Biyerde okumuştum anan seni tam doğurmayı unutmuş govden dışarda ama kafan hala annenin icinde diye. ona çok solemek istiorum bu cümleyi
Allahım affetsin bu sebepten ne ona bisey kaldı icimde ne annesine.
Geçmiş olsun canım
Sağol ablacım.Çok komik bir lafmış
Bizimki de öyle olmuş galiba
Ama benkaramelli_turta nın dediği gibi sonunda rahatını bozdum
Dayımın kızı bundan aylar önce görmüş bit düşmüş tavuk gibi olmuş diyor
Benden çıktı ne hali varsa görsün dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?