hanımlar bu ay kenara para ayırabılırsenız
döviz yada altın almayı düşünüyormusunuz yoksa nakit olarak mı saklamayı düşünüyorsunuz
2000 tl gibi parayı harcama için ayırıp kk kullanmayı düşünüyorum nakiti harcamamak için. kalan parayla da birikim yaparız nasıp olursa dıye dusundum siz ne dusunuyorsunuz
bu arada kuyumcular kapalıymıs burda esım kuyumcular carsısının yanında ıs yeri o soyledi

Uykucum nasip olursa nakit olarak bekletecegim.
Zaten altin almıyorum da.

Ben nasipse fiziki almayi dusunuyorum. Hatta bankada altin hesabinda olan parami da cekip, fiziki altin almak istiyorum. Ancaaak kuyumcular acsa bile, fiziki altinda stok sıkıntısı oldugu soyleniyor.
Bulamazsam da elimde nakit tutacagim...

Nisan ayında hedef 15 gram altın idi ama ek ders kesintileri olduğu için çok zor görünüyor
Altın da şu an yüksek
Mesela mart ayında 15 gr altını şubat ayındaki gibi 310 tl den aldım
Bir ara düşmüştü ya o ana denk geldi
Bakalım tl olarak tutup altın eğer düşerse ortalık durulunca tabi bir de yaşarsam sağlıklı olursam ona göre hareket edeyim diye düşünüyorum

Elimde param varken altin yukselir, yokken de duser. Nasip isi bu...

Cok ama cok takdir ettigim bir sey duydum bugun.
Karsi komsumun ben emsal bir ablasi var. Esini kaybetmis ve tek kiziyla yasiyor. Bu hanim senden benden kullanilabilecek durumda olan kiyafet, esya vs toplayip, bakimini yapar ve ihtiyac sahiplerine ulastirir. Simdide market hediye kartlarina talip olmus, onlari tek tek ihtiyac sahiplerine ulastiriyormus.
Guzel insanlar halâ var, Allah razi olsun. Emeklerine saglik, masallah onlara...

nice mutlu yıllara ablacım
ömrünün kalan kısmı, gecen kısmından daha mutlu daha hayırlı daha bereketli olsun ınsAllah
Amin inşaallah canım
Allah bu altın kızların hepsine hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bereketli nasipli ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…