- 6 Ağustos 2010
- 40.476
- 72.427
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.501
Ozaman normal1-15 mart ile 15-30 mart farklıydı bizde ayın kalan yarısında hep evdeydik.
ayın ilk yarısında haftada 1 bulaşık makinası, 1 süpürge, 5-6 kez saç kurutma, fırın ya çalışır ya çalışmaz, mikrodalga yok, tv yok, 2 kez çamaşır makinası, derin dondurucu yok.
ayın ikinci yarısında haftada 3 bulaşık makinası, 2 süpürge, 6-7 kez saç kurutma, 2-3 kez fırın, 2-3 kez çamaşır mak.
Benim fırının haddi hesabı yok desem yeri haftada en az 4 5 kezOzaman normalatın 30 günü eve makina tutulur, çamaşır makinesi haftada 5kez girin haftada 2 3 kez. Saç kurutma günlük calışır, mikro dondurucu var,su ısıtıcı var.,bulaşık mak.haftada 3 4 kez, bu ay UFO cok az yandı gelsin fatura paylaşcam inşallah
2miz cok kullanıyozBenim fırının haddi hesabı yok desem yeri haftada en az 4 5 kez
Çamaşır makinası haftada 3 4
Bir o kadar da çamaşır kurutma makinası
Ütü nerdeyse yok gibi
Saç kurutma makinası haftada 6 kez filan
Kombi 24 saat açık
Tv akşamdan akşama gibi gündüzün daha az
Haftada 1 kez süpürge
Derindondurucu
Buzdolabı
Bulaşık makinası günde kesin 1 kez bazen 2 kez
YapıncaTarif isterizzz
Bu gidişle hepimiz 3xl olmazsak
Offfff diyorumEki Görüntüle 2611860
Tepsinin bir tanesi pişti
Tamam canım sorayımEvet ztn amac o
Tabiki normal eşyalar A sınıfı olmasaydı bu faturalar çok daha fazla gelirdi2miz cok kullanıyoznormal bu faturalar
Canım benim kredi kartım yokkk netten alışveriş için masıl kart alabilirim dedimBen a 101 den sanal bakkalım ve bizim toptan
Sitelerinden kredi kartı ile uygun alışverişler yapmıştım
Eve ilk taşınırken
Bankadan kredi kartı çıkartıp o şekilde alışveriş yapabilirsin başka da bilmiyorum canımCanım benim kredi kartım yokkk netten alışveriş için masıl kart alabilirim dedim
canım ben normal yatırıyodum hep onlinedan sımdı world su kadar kk kullanmaya su kadar puan diye kampanya yapmıs ben de faturaları kk ile yatırayım dedim ama her işleme 1.5 tl ıstıyorkronikuykucu kk ile öde faturalari, parayı oraya aktar.
Benim faturalar otomatik odemede, bir sürü banka kampanya yaptı fatura havale ücretsiz diye
At bakalım fotosunu
Burdan bari yemiş kadar olalım
Ellerine sağlık canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?