- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.501
aynen abla bencedeYaşın hariç hemen hemen yaşantın ve düşünce yapın buradan algılayabildiğim kadarıyla desem
yaa çok geçmiş olsun. Benim o kadar büyük değildi çünkü şansıma balkona çıkarken tam kapıdyken patladı kaynar su sırtımı yaktı ama kötü değildi. Belki mutfağın içinde olsam daha kötü olabilirdi. Bekardım ozaman eski tip düdüklüydü. oyüzden eski tip değilde clipsolu falan olanlardan istiyorum sanırım.Iyiyiz canım hoşgeldin,
Ne çok zaman geçti merak ettik .
Benim yakın bir arkadaşım düdüklü kullanirken ev kazasi yaşadı
Büyük de zarar gördü omzunda yanik,
Bir gözünde büyük bir oranla görme kaybımaalesef.
O yüzden hiç cesaret edemedim, öyle duruyor.
Ablacim harcamaya bağlı çekirdek aile ,Kizlar 7 yasinda bir cocuklu annenin aylik market parasi ortalama ne kadar tutar? ( sebze meyve haric, tum gida ve temizlik malzemeleri.)
Benim ceyizlikten olan hâlâ sıfır öylece duruyor vereyim sana, iş görsünyaa çok geçmiş olsun. Benim o kadar büyük değildi çünkü şansıma balkona çıkarken tam kapıdyken patladı kaynar su sırtımı yaktı ama kötü değildi. Belki mutfağın içinde olsam daha kötü olabilirdi. Bekardım ozaman eski tip düdüklüydü. oyüzden eski tip değilde clipsolu falan olanlardan istiyorum sanırım.
Bekarlık demişken ne çok özledim kendisini
ablacım ben markete gittimi aylık alışverişim 600den aşağı tutmaz. Pazarda en az 100 tutar(Süt -yumurta- ekmek bittikçe tekrar alırım ay içine) ama benim bide 12 yaş kuzum var hatta tosun oldu bu günlerdeKizlar 7 yasinda bir cocuklu annenin aylik market parasi ortalama ne kadar tutar? ( sebze meyve haric, tum gida ve temizlik malzemeleri.)
Baba yok...Ablacim harcamaya bağlı çekirdek aile ,
Sebze meyve içerisinde olmadan en az 700 800 tutar gibi.
marka model ne canım hemen alırımBenim ceyizlikten olan hâlâ sıfır öylece duruyor vereyim sana, iş görsün
bizim baba olmasa 500 tutar en aşağıBaba yok...
O kadar mi kotu yahu?bizim baba olmasa 500 tutar en aşağı
keşke olmasa
Bende bugün kurufasulye pilav cacık yapacağım insallah
bazen o kadarO kadar mi kotu yahu?
amin ablacımAllah evinize huzur versin, gonullerinize de muhabbet...
Hayali bile ne kadar güzelyaaa bende instada bi abla var ona bakip bakip ozeniyorum
kuzinesini yakiyor ekmegini yapiyor.
bahceye bisiler dikiyor.
Ben seviyorum öyle sakin hayati.
Sabah kalkican mis gibi köy kahvaltisi.
Sutun gelmis mis gibi peynirini yapmissin
Bahceden sogan, kivircik koparmissin.
Agaclar ciceklenmis erikler filizlenmis.
sulamissin.
Kahveni alip bahceye çökmusun gozun ciceklere ilismis.
Sonra aksam yemegi icin bahcedeki masayi kurmussun hava hafif esiyor agaclarin ruzgarla sesi, semaverinde cayin fokurduyor.
Yildizlar bir suru.
Ya cok mu sey istiyoruz diyorum bazen.
Su sehrin kesmekesliginde kayboluyoruz.
Surekli bir kosturmaca halindeyiz.
Ya yemek yetismiyo ya temizlik hep birseyler eksik..
Bence kafalar rahat diil.
Ama mecburiyetler iste.
Insanin elini kolunu bagliyor.
Kahvemsinin fırın sutlaclari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?