yaa çok geçmiş olsun. Benim o kadar büyük değildi çünkü şansıma balkona çıkarken tam kapıdyken patladı kaynar su sırtımı yaktı ama kötü değildi. Belki mutfağın içinde olsam daha kötü olabilirdi. Bekardım ozaman eski tip düdüklüydü. oyüzden eski tip değilde clipsolu falan olanlardan istiyorum sanırım.
Bekarlık demişken ne çok özledim kendisini

Benim ceyizlikten olan hâlâ sıfır öylece duruyor vereyim sana, iş görsün

Kizlar 7 yasinda bir cocuklu annenin aylik market parasi ortalama ne kadar tutar? ( sebze meyve haric, tum gida ve temizlik malzemeleri.)
ablacım ben markete gittimi aylık alışverişim 600den aşağı tutmaz. Pazarda en az 100 tutar(Süt -yumurta- ekmek bittikçe tekrar alırım ay içine) ama benim bide 12 yaş kuzum var hatta tosun oldu bu günlerde

Bende bugün kurufasulye pilav cacık yapacağım insallah

Kuru pilavı bi ben ıskaladım desenize... :)

Büyük oğlum pizza istedi, çok yemek seçtiği için menü ona göre oluşturuluyor...
ekmek hamuru yapmıştım, yarı hamura yağ katıp, pizza hamuruna çevirdim, pişti bile... çorba, tatlı, ayran vs bugünü De böyle atlatırız... demokrasi de çareler tükenmez... :)

Az önce, eski çocuk doktorumuzun, çocuk hastasından korona virüsü kaptığını öğrendim, testi pozitif çıkmış... biz yaşlarda, 40 anca vardır... başlangıç olduğu için, ilacını verip evde garantinaya almışlar, inşallah hastaneye gitmeden atlatır...

Hayali bile ne kadar güzel
Gençlik gidiyor da inşallah emeklilikte nasip olur.
İki uc tane de tavuk olsun bahçede, hakiki köy yumurtası yiyelim

İki tepsi poğaça, bir tepsi ekmek, artan ekmek hamuru ile kaşarlı ekmek yaptım.
Fırın sütlaç da yaptım.
Sürekli şirket ile telefonda gorusmekten nasıl akşam oldu anlamadım.
Biraz para gelmiş sanırım bu hafta kısmi ödeme yaparız. Dün insanları patrona yonlendirmem ise yaramış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…