- 6 Ağustos 2010
- 40.466
- 72.408
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.521
bazen o kadar
mesela şu an
olanca tüm sinirini bizden çıkardı. Arkadaş git dayına kız bizim suçumuz ne ya
çayına sakinleştirici mi atsam diye geçti aklımdan
BayildimmmKahvemsinin fırın sutlaclari
Emine beder kim ki benim yanımda diye havaya girdim evde bugünBayildimmm
Ne cevherler ne cevherler maşallah.
Ekmekleri posetleyip kaldırım ama poğaça ve kaşarlı ekmekciklerimi anneme yollamistim ekleyeyim hemenEllerine sağlık afiyet olsun
Ekmeklerin fotosunu da atıver canımcım
Bana sıra gelmediİyi de, bu durumda senin ona kızman gerekmiyor mu, evde çoluk çocuk var, neden dikkat etmiyorsun diye... :)
Çok güzel görünüyorlar cnm,Ekmekleri posetleyip kaldırım ama poğaça ve kaşarlı ekmekciklerimi anneme yollamistim ekleyeyim hemen
Bende dün babanda mi donerciydi beaaa diye kendi kendimi övüyordumEmine beder kim ki benim yanımda diye havaya girdim evde bugün
Biz bazlama yaparız burda .dipfrize doldururuz 1 ay kadar gidiyo normalde. Ama kvlerle beraber yapıp paylaşıyoruz 2 hafta olmuş yapılacak yineBu sefer ekmekler tam fırın kıvamında oldu, yaptıkça daha iyi oluyor sanırım
Olsun canım bir hafta hic yoktan iyidirHaftaya izindeyim kızlar bir hafta sadece.
Bu hafta döner işine de gireceğim ben de derim o zamanBende dün babanda mi donerciydi beaaa diye kendi kendimi övüyordum
Stres atıyorum resmen hamur yogururkenÇok güzel görünüyorlar cnm,
Ekmek yapma niyetim var benimde haftaya:))
Bazlama da deneyeceğim, evdeyken Allah ne verdiyse yapacağımBiz bazlama yaparız burda .dipfrize doldururuz 1 ay kadar gidiyo normalde. Ama kvlerle beraber yapıp paylaşıyoruz 2 hafta olmuş yapılacak yine
Haftalık 150-200 arası bişey yeter gibi geliyor bana. Sebze meyve hariç.Kizlar 7 yasinda bir cocuklu annenin aylik market parasi ortalama ne kadar tutar? ( sebze meyve haric, tum gida ve temizlik malzemeleri.)
Hoşgeldin canımKızlar merhaba geldim uzun süredir bulunduğum yerde değildim bir bağ evinde kaldık bugun sabah döndük hastalıktan oyle korkuyorum ki... Mecburen geldik geriye. Ara sıra tel çeken bir yerdi..
Özledim sizleri nasilsiniz
Ben de bu hafta bimden güldal çamaşır suyu, mr bee cif aldım :)) mutfakta aceyle cif kullanıyorum da tuvalet için bunları alayım dedim bu kez.temizlik ürünleri çok pahalı o yüzden marka almamaya çalışıyoum. genelde hepsi aynı işi görüyor bence.
kaliteli olarak yiyeceklerimizi alırım
Sanki bir masal kitabı okuyor gibi hissettim , ne hoşyaaa bende instada bi abla var ona bakip bakip ozeniyorum
kuzinesini yakiyor ekmegini yapiyor.
bahceye bisiler dikiyor.
Ben seviyorum öyle sakin hayati.
Sabah kalkican mis gibi köy kahvaltisi.
Sutun gelmis mis gibi peynirini yapmissin
Bahceden sogan, kivircik koparmissin.
Agaclar ciceklenmis erikler filizlenmis.
sulamissin.
Kahveni alip bahceye çökmusun gozun ciceklere ilismis.
Sonra aksam yemegi icin bahcedeki masayi kurmussun hava hafif esiyor agaclarin ruzgarla sesi, semaverinde cayin fokurduyor.
Yildizlar bir suru.
Ya cok mu sey istiyoruz diyorum bazen.
Su sehrin kesmekesliginde kayboluyoruz.
Surekli bir kosturmaca halindeyiz.
Ya yemek yetismiyo ya temizlik hep birseyler eksik..
Bence kafalar rahat diil.
Ama mecburiyetler iste.
Insanin elini kolunu bagliyor.
Allah kabul etsinAllah kabul etsin bugün orucuz.
Yemekte de tarhana çorba, ev yapımı lahmacun, ayran.
Tatlı yapim mi dedim gerek yok dedi beyfendi
muz koycam dondurucuya, bana göre dondurucudaki muzu çıkarıp rondodan geçirmek en baba dondurmaya bin basar, denemeyen varsa tavsiye edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?