- 6 Ağustos 2010
- 40.466
- 72.408
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.541
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar,
Çok özledim sizii
Nasıl neden patlıyo kiDüdüklü tencere ben de bakıyorum ama fisler istiyorum o da çok pahalı, bakıyorum sadece.
İki sefer düdüklü patladı önceki evimde onun için en iyisi olmazsa almam artık.
Bakliyatlarda biraz zor oluyor düdüklü olmayınca ama alıştım artık
Onceki gunde lahmacun yaparken ananda mi firinciydi beaaa dedim. Cok sukur bugunde övündümBu hafta döner işine de gireceğim ben de derim o zaman
İlkinde kurufasulye pişirdim, tencereyi ocaktan alıp buharini boşalttım. Soğuması için bıraktım. Ben tam kapidan çıkarken kapak fırladı. Tavandan duvara her yer yemek oldu. Markası karacaydi, çok memnundum o ana kadar. Bir tabak yemek kalmıştı tencerede, bir güzel olmustu sormaNasıl neden patlıyo ki
Sağol canım,T tatlu hosgeldın canım özlemistik seni
K kahvemsi mutluluk ay kahvemsim düdüklüden zaten korkuyorum sen dıyınce daha da korktum fissler bzimki esım korkma contasını kontrol et koymadan güvenlikli diyor ama o olmadan kullanmıyorum yıne de patlayınca sanki esım napcaksa
bu arada sütlacın nefiss gözüküyor ellerine saglık
bizde de favori tatlım kakaolu kek üstü muhallebi var kardesım yaptı bu sefer tarif ettim
HosbuldumHoşgeldin canım
saol canım bi arastirayim
Teşekkür ederim korkmuyorum ben. Manyağımdır az. Düdüklü patladı birinde. Ben ertesi gün yine yemek koydum. Arabayla büyük bi kaza yaptım akşamına arabayla çıktım değişik bi makyajlık olsa gerek
birinde kvlerin bahçe evine fare girmis. görümceler ciyak ciyak bağırıyorlar içeri giremiyorlar. Napiyonuz siz dedim ya girdim içeri fare tuzağına yapışmış fareleri aldım çöpe attım gözlerini belirtip baktilar
Benimki dışarı çıkmıştı dükkana dayısı gelmiş adam grip gibiymis ve dolmuşçu.hapsurmus durmuş. Eve bi girdi sinirli sinirli. Bende sormadım ne oldu diye. Kendi de anlatmaz ben sormazsam. Ablasını aradi öyle duydum. Deli dana gibi dolaniyo
Kizlar 7 yasinda bir cocuklu annenin aylik market parasi ortalama ne kadar tutar? ( sebze meyve haric, tum gida ve temizlik malzemeleri.)
Kuru pilavı bi ben ıskaladım desenize... :)
Büyük oğlum pizza istedi, çok yemek seçtiği için menü ona göre oluşturuluyor...
ekmek hamuru yapmıştım, yarı hamura yağ katıp, pizza hamuruna çevirdim, pişti bile... çorba, tatlı, ayran vs bugünü De böyle atlatırız... demokrasi de çareler tükenmez... :)
Az önce, eski çocuk doktorumuzun, çocuk hastasından korona virüsü kaptığını öğrendim, testi pozitif çıkmış... biz yaşlarda, 40 anca vardır...başlangıç olduğu için, ilacını verip evde garantinaya almışlar, inşallah hastaneye gitmeden atlatır...
temizlik ürünleri çok pahalı o yüzden marka almamaya çalışıyoum. genelde hepsi aynı işi görüyor bence.
kaliteli olarak yiyeceklerimizi alırım
bazen o kadar
mesela şu an
olanca tüm sinirini bizden çıkardı. Arkadaş git dayına kız bizim suçumuz ne ya
çayına sakinleştirici mi atsam diye geçti aklımdan
İyi de, bu durumda senin ona kızman gerekmiyor mu, evde çoluk çocuk var, neden dikkat etmiyorsun diye... :)
Ellerine sağlık çok güzellerEkmekleri posetleyip kaldırım ama poğaça ve kaşarlı ekmekciklerimi anneme yollamistim ekleyeyim hemen
Kesinlikle evetBu sefer ekmekler tam fırın kıvamında oldu, yaptıkça daha iyi oluyor sanırım
Stres atıyorum resmen hamur yogururken
Bu sosu biliyodum ama düdüklüde yapmak hiç aklıma gelmedi denicemEki Görüntüle 2616520
Havuç da kızarttım normalde kızartmam ama bugün aklıma geldi nedense çocukların hoşuna gitti
Eki Görüntüle 2616521 Eki Görüntüle 2616522 Eki Görüntüle 2616523
Düdüklüde tavuk tandır
Sadece tavukları sosluyorum
Yoğurt sıvıyağ tuz baharatlar (kekik kırmızı toz biber karabiber kimyon )2 diş sarımsak
Tam ortaya da 1 tane soğanı 4 e bölüp yerleştiriyorum
Bu sosla birlikte tencereye koyup kısık ateşte yaklaşık 1 saat pişiriyorum
Kendi suyunu salıp suyunda pişiyor
Yumuşacık oluyor
Ben bu sosu fırında tavuk yaparken de kullanıyorumBu sosu biliyodum ama düdüklüde yapmak hiç aklıma gelmedi denicem
En güzeli, annemin yöntemidir. Annem karışık yapar pattaes patlıcan biber domates. Yaz kahvaltımız mis.Patatesleri de bol yağda kızartmıyorum
Teflon tencerede 2 3 yemek kaşığı kadar sıvı yağ ile ağzını kapatıp kısık ateşte kızartıyorum
Ohh eline sağlık ablacımEki Görüntüle 2616520
Havuç da kızarttım normalde kızartmam ama bugün aklıma geldi nedense çocukların hoşuna gitti
Eki Görüntüle 2616521 Eki Görüntüle 2616522 Eki Görüntüle 2616523
Düdüklüde tavuk tandır
Sadece tavukları sosluyorum
Yoğurt sıvıyağ tuz baharatlar (kekik kırmızı toz biber karabiber kimyon )2 diş sarımsak
Tam ortaya da 1 tane soğanı 4 e bölüp yerleştiriyorum
Bu sosla birlikte tencereye koyup kısık ateşte yaklaşık 1 saat pişiriyorum
Kendi suyunu salıp suyunda pişiyor
Yumuşacık oluyor
Nasılda belli aynı şeyleri yasadiginHarika
Söylemezler kendi ailelerinden başka paylaşım yapacak kimseleri yoktur
Nasıl bir düşünce sistemiyse
Abla bence 600 800 tl olabilir
Afiyet olsun canım
Doktora da geçmiş olsun
Seninle aynı fikirdeyim
Pesss doğrusu
Kızamaz canımcım
Kızmaya kalksa gene de suçlu Thewircher olur
Adam evde sizden bunaldım çıktım der gene ihaleyi Thewitchere bırakır
Ellerine sağlık çok güzeller
Kesinlikle evet
Ben de çok seviyorum hamurla oynamayı
Damdan düşeni getirin bana misaliNasılda belli aynı şeyleri yasadigin
Onun sadece annesi babası ve ablaları vardır. Aradı teyzesini bile anlattı ama bana tik yok. Yarin birakip gitsem kimse yuzune bakmazda neyse. Çokta umrumda değil. Evin giderlerini karşılaşın da isterse hiç konusmasin.
Damdan düşeni getirin bana misali
Allah akıl fikir hidayet versin seninkine kendi iyiliği için elindekini kaçırmadan
Bizim vatandaş için artık iş işten geçti
Şu geçici dünyada zorları nE acaba, bir yuvan, sana değer veren bir eşin, gül gibi çocukların var... nedir yani, hem kendimizi, hem de en yakınlarımızı mutsuz etmenin gayesi... insanları anlamak mümkün değil, Rabbim hepimize hidayet versin... amin
Evlilik birbirini idare etme sanatıdır, bu sanattan bi haber olanlar, evlenmesin mümkünse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?