Hanımlar merhabalar bugünlerde altın bozdurmak mantıklımı biraz daha mı beklemek gerek? Televizyonda haber kanalında bi röprtajda nisan ortası mayıs gibi düşüş olur deniyordu ama bilemedim açıkcası. Nişan takılarımı bozdurmayı düşünüyorum ama bu işlerden pek anlamadığım için sizlerden fikir almak istedim yorumlarınızı bekliyorum.

Günaydin canlar,

hatirliyorsunuzdur ben yemek yapmasini bilmiyorum demisdim dün ilk kez kiymali pide denedim ve cok lezzetli oldu!
sekli tam olmadi ama tadi cok iyidi
Nasil sevindim ya
Ama tam ölcülü tarif bulmusdum

Esimin evde olmasida güzel nekadar maddi kaybimiz olsada, aylece bol bol vakit geciriyouz birlikte.

Baslangicda bizde tüm gün haberleri takip edip stresse girerdik, simdi bi aksam uyumadan haber okuyoruz, geri kalan zamanda filim izluyoruz, sohbet ediyoruz, yürüyüse gidiyoruz, cocukla oyun.

Resmî olarak ayrıldın dimi abla. Bu ne parası oluyo nafaka falan mi oduyo?

Eline saglik

O kadar rahat buyutulmuski her şeyini ana baba abla yapmış evin en küçüğü olunca. Hiç sorumluluk almamış. Hâlâ maddi olarak babasına bağımlı malesef o yüzden herşey önce onlara gibi bi durum var. Ben düşüncelerine katilmadiigm için galiba ablalarıyla paylasiyo çünkü çok takintililar hepsi anca kendileri anlar birbirlerini. Ben boguldum özellikle bu süreçte.
E ben ona muhtaç değilim arabam var erkek misali her yere koşturuyorum. Çünkü çağırdığında gelmiyor elemanı yok dükkanı kapatamam diyor. Çarşı pazar market hastane bende. Eve tadilat yaptırdığımda hoc bisyele ilgilenmedi gittim malzemeleri aldım usta tuttum falan marangozla dcizdidolaplari cizdik.
En zoruna giden galiba eline maaş vermiyorum. Çünkü güvenimi sarstı bu konuda zamanında. Çocuk sorumluluğu aldığı da pek söylenemez. Eve gelir elinde telefon diğer elinde kumanda.
Çekilecek bi yeri yokda. Bardağın taşmasını bekliyorum sanırım. Allah büyük...

Hakkınızda hayırlısı canım, çocuk olunca insan bir değil, bin düşünüyor... inşallah düzelir, kendisi ve sizin için...

Evlilik esit yasamali. Dengeler bozulunca, toparlamasi zor.
Tüm sorumluluk ve is sendeyse, onun bu evlilikte yeri nerde?
Kendide kendine sormuyor mu bu soruyu?

Evlilik esit yasamali. Dengeler bozulunca, toparlamasi zor.
Tüm sorumluluk ve is sendeyse, onun bu evlilikte yeri nerde?
Kendide kendine sormuyor mu bu soruyu?
Niye sorsun ki her şekilde rahat yaşıyor. Kendi rahat ettigi gibi annesininde her ihtiyacina kosan biri var. Başka bi yerde onu çekebilecek kimse olmadığını bildiginen de eminim.

Benim de ilk defa 450 geldi.... :) buderus, yoğuşmalı kombi olduğu için çok az gelirdi fatura, ama yine de çok değil, 5 kişiyiz, yemek, temizlik, ısınma, iki kat full yanıyor vs ... :)
Bizim kaloriferler kömürlü 5 ay 500tl ödemiştik temmuz aralık arasi. Benim sadece 15 lira falan geliyor ocak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…