- 6 Ağustos 2010
- 40.466
- 72.406
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.581
Resmi olarak ayrılmadımResmî olarak ayrıldın dimi abla. Bu ne parası oluyo nafaka falan mi oduyo?
IyiymisResmi olarak ayrılmadım
Bu para haftalık mutfak harcamaları için para
Kendim kestim nafakayı
Hanımlar merhabalar bugünlerde altın bozdurmak mantıklımı biraz daha mı beklemek gerek?Televizyonda haber kanalında bi röprtajda nisan ortası mayıs gibi düşüş olur deniyordu ama bilemedim açıkcası. Nişan takılarımı bozdurmayı düşünüyorum ama bu işlerden pek anlamadığım için sizlerden fikir almak istedim yorumlarınızı bekliyorum.
Günaydin canlar,
hatirliyorsunuzdur ben yemek yapmasini bilmiyorum demisdimdün ilk kez kiymali pide denedim ve cok lezzetli oldu!
sekli tam olmadi ama tadi cok iyidi
Nasil sevindim ya
Ama tam ölcülü tarif bulmusdum
Esimin evde olmasida güzel nekadar maddi kaybimiz olsada, aylece bol bol vakit geciriyouz birlikte.
Baslangicda bizde tüm gün haberleri takip edip stresse girerdik, simdi bi aksam uyumadan haber okuyoruz, geri kalan zamanda filim izluyoruz, sohbet ediyoruz, yürüyüse gidiyoruz, cocukla oyun.
Dogalgaz 172 TL gelmis...
O kadar rahat buyutulmuski her şeyini ana baba abla yapmış evin en küçüğü olunca. Hiç sorumluluk almamış. Hâlâ maddi olarak babasına bağımlı malesef o yüzden herşey önce onlara gibi bi durum var. Ben düşüncelerine katilmadiigm için galiba ablalarıyla paylasiyo çünkü çok takintililar hepsi anca kendileri anlar birbirlerini. Ben boguldum özellikle bu süreçte.
E ben ona muhtaç değilim arabam var erkek misali her yere koşturuyorum. Çünkü çağırdığında gelmiyor elemanı yok dükkanı kapatamam diyor. Çarşı pazar market hastane bende. Eve tadilat yaptırdığımda hoc bisyele ilgilenmedi gittim malzemeleri aldım usta tuttum falan marangozla dcizdidolaplari cizdik.
En zoruna giden galiba eline maaş vermiyorum. Çünkü güvenimi sarstı bu konuda zamanında. Çocuk sorumluluğu aldığı da pek söylenemez. Eve gelir elinde telefon diğer elinde kumanda.
Çekilecek bi yeri yokda. Bardağın taşmasını bekliyorum sanırım. Allah büyük...
Sormazlar çünkü onlar kişinin yaptığını artık görevi kabul ediyorlarEvlilik esit yasamali. Dengeler bozulunca, toparlamasi zor.
Tüm sorumluluk ve is sendeyse, onun bu evlilikte yeri nerde?
Kendide kendine sormuyor mu bu soruyu?
Bende Allaha havale ediyorum ablacım.Bu sorunun yanıtını kimse tam olarak bilemez ve o vebale girmez
Dediğin gibi olacağını bilsem elimde 1 gr altın tutmadan hepsini bozdurur beklerim
Bizler küçük birikimcileriz
Para babaları piyada ne isterse o olur
Isterlerse bir sebep bulup hatta sebepsiz düşürürler isterlerse aksi olur
Ellerine sağlık canım
Hiçbirimiz anamızın karnında öğrenmedik
Sora sora birilerine ya da netten tariflere bakarak
Yaparsın sen de hem de çok güzel şeyler yaparsın
Yuvanda mutlu huzurlu ol Allah tüm kötülüklerden korusun seni ve aileni
Şimdiden 355 tl daha 1 hafta var
Bizimkinin ikizi mi var yoksa bilmediğim
Bir insan kendi ayakları üzerinde duramadı mı
Ana baba da sermaye verdiğinde bunu sürekli başa taparcasına bir tavır aldı mı
Öncelik kendi ailesine oluyor eşi çocuklarıyla olan tarafı 2. 3. bilmem kaçıncı sıraya bile koymuyor
Denge sağlanamayınca evlilik başlıyor çatırdamaya
önlem alınmazsa da benim hesap inceldiği yerden kopsun deniliyor
Çünkü tek tarafın gayretiyle nereye kadar
Sen bütün yükü omuzlarsın karşındaki soğan erkeği iskele babası bir tarafından tutmayı bırak o yükün en tepesine oturup seni ezmeye çalışır
Allah'ım sana havale ediyorum
Sormazlar çünkü onlar kişinin yaptığını artık görevi kabul ediyorlar
Aynı süreçlerden geçtimBende Allaha havale ediyorum ablacım.
Şu an hiç sorun olmadığını benim huysuzluk yaptigimi falan söyleyip suçluluk duymamı isiyor. Hey Allahim
Aynı süreçlerden geçtim
Evet hep sen durduk yere sorun çıkarırsın
Sen kafanda kurguluyorsun aslında öyle birşey yok
Hatta sen deli karının tekisin (Çok afedersin bunlar bana söylenenler)
Biraz zaman geçer artık içine kapanırsın çünkü mücadelenin anlami kalmamıştır
Millet bir elinde kumanda bir elinde telefon sen yokmuşsun gibi davranmaya başlayınca
Başka odalar da vakit geçirirsin
Aslında bu sürede alt alttan sağlığından da olursun
İç seslerini duymaya başlarsın ve çok çok yükseldiğini duyarsın çıldırmanin eşiğine gelirsin
Karşı taraf en ufak üzerine bile alınmaz
Üstelik çocuklara ananız kafayı yiyiyor galiba diye çocukların da morali alt üst edilir
Anası bir yandan kötü şirk işlerle zaten yıllardır gıyabında uğraşır seni hasta etmeye çalışır
Ispatlayamazsın
Sen uyduruyor olursun
Neler neler neler
Neyseki bunların hesabını soracak olan Allah var
Yoksa sabretmek ne mümkün
Amin Allah razı olsun canımİyi kurtulmuşsun diyorum canım, başka da bir şey demiyorum...,
Rabbim versin hakettiklerini....
Hakedene gerekeni söylemek şart.Keyfim, umudum yerindeyken bir anda tahammul sinirlarim zorlaniveriyor...
6 aydir ziyaret bile etmeyenler, dogru durust arayip sormayanlar, ukala ukala annemle ilgili yorum yapmiyorlar mi!
Ikisine sabrettim de, ucuncusune bardak tasti...
6 aydir arayip sormayan, gurbetteymiscesine ziyaret bile etmeyen birinde, bu "sozde ilgili tavirlar" samimiyetsiz ve egreti duruyor, deyivermisim...
Ohh rahatladim...
Edepsiz ,edebinden sustuğunu bal gibi bildiği halde niye laf yemek için şartları zorlar ki anlamış değilimKeyfim, umudum yerindeyken bir anda tahammul sinirlarim zorlaniveriyor...
6 aydir ziyaret bile etmeyenler, dogru durust arayip sormayanlar, ukala ukala annemle ilgili yorum yapmiyorlar mi!
6 aydir arayip sormayan, gurbetteymiscesine ziyaret bile etmeyen birinde, bu "sozde ilgili tavirlar" samimiyetsiz ve egreti duruyor, deyivermisim...
Ohh rahatladim...
Cok sabirliyimdir, nazigimdir, hosgoruluyumdur. Ama bir susun daa, laf olsun torba dolsun diye konusmak zorunda degilsiniz.Edepsiz ,edebinden sustuğunu bal gibi bildiği halde niye laf yemek için şartları zorlar ki anlamış değilim
Ağzına sağlık ablacım
Keyfim, umudum yerindeyken bir anda tahammul sinirlarim zorlaniveriyor...
Ohh rahatladim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?