- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.621
ıkı saat boyunca 6 kişi bir odadaydık
gelince hemen kaynar dus aldım ıns virus falan kapmamısmdr
arkadaslarda pek dıkkat etmıyorlardı sagolsunlar
bi tanıdıgımızın ıhtıyacı var elimden geldıgınce harclık yolladım kaza bela def olsun ınsAllah.
yarın tekrar işe gidecegım.
Kiymali pide miiiGünaydin canlar,
hatirliyorsunuzdur ben yemek yapmasini bilmiyorum demisdimdün ilk kez kiymali pide denedim ve cok lezzetli oldu!
sekli tam olmadi ama tadi cok iyidi
Nasil sevindim ya
Ama tam ölcülü tarif bulmusdum
Esimin evde olmasida güzel nekadar maddi kaybimiz olsada, aylece bol bol vakit geciriyouz birlikte.
Baslangicda bizde tüm gün haberleri takip edip stresse girerdik, simdi bi aksam uyumadan haber okuyoruz, geri kalan zamanda filim izluyoruz, sohbet ediyoruz, yürüyüse gidiyoruz, cocukla oyun.
Canim benim, sen elinden gelenin en alasını yapıyorsun artik bu durumda kendi bilir.O kadar rahat buyutulmuski her şeyini ana baba abla yapmış evin en küçüğü olunca. Hiç sorumluluk almamış. Hâlâ maddi olarak babasına bağımlı malesef o yüzden herşey önce onlara gibi bi durum var. Ben düşüncelerine katilmadiigm için galiba ablalarıyla paylasiyo çünkü çok takintililar hepsi anca kendileri anlar birbirlerini. Ben boguldum özellikle bu süreçte.
E ben ona muhtaç değilim arabam var erkek misali her yere koşturuyorum. Çünkü çağırdığında gelmiyor elemanı yok dükkanı kapatamam diyor. Çarşı pazar market hastane bende. Eve tadilat yaptırdığımda hoc bisyele ilgilenmedi gittim malzemeleri aldım usta tuttum falan marangozla dcizdidolaplari cizdik.
En zoruna giden galiba eline maaş vermiyorum. Çünkü güvenimi sarstı bu konuda zamanında. Çocuk sorumluluğu aldığı da pek söylenemez. Eve gelir elinde telefon diğer elinde kumanda.
Çekilecek bi yeri yokda. Bardağın taşmasını bekliyorum sanırım. Allah büyük...
Ozrenginim o nafaka az artik yükselt miktarı ☺Resmi olarak ayrılmadım
Bu para haftalık mutfak harcamaları için para
Kendim kestim nafakayı
Afiyet olsun canim.Bugün nasipse ekmek ve peksemet yapacağım
O nedenle akşama da kahvaltı sofrası hazırlamayı düşünüyorum
Hiç moralini bozma kahvemsim herşey düzelecek rabbimin izniyle..Dışarı çıkmaktan vazgeçtik, kargo gelecek.
Yarın inşallah.
A101den sipariş vermiştim 20 gün oldu bugün teslimat görünüyor.
Ortalığı topladık.
Yemekleri attım ocağa.
Kendime zeytinyağlı kapuska eşime tavuklu patates tava. Çorba ve sütlaç da var.
Bugün maaşlar için kısmi ödeme yapilacak.
Ama yapılacak tutar benim maaşımın çeyreği kadar, iyiki ertelettim kredileri bu aydan böyleyse önümüzdeki aylarda daha da sıkıntı yaşardim.
Şu süreci sağlıkla ve birikimi bozmadan geçirsem çok iyi olacak.
Ya da değişti belki de ablacım.Canım ben 7 yıl 17 yaşımdan 24 yaşıma kadar görüştüm de ne oldu
Adam bildiğin tiyatrocunun teki çıktı
Evlendikten sonra maskeleri tek tek düştü
Oscara aday olur bizimkisi
Allah korusun canımıkı saat boyunca 6 kişi bir odadaydık
gelince hemen kaynar dus aldım ıns virus falan kapmamısmdr
arkadaslarda pek dıkkat etmıyorlardı sagolsunlar
bi tanıdıgımızın ıhtıyacı var elimden geldıgınce harclık yolladım kaza bela def olsun ınsAllah.
yarın tekrar işe gidecegım.
Evlendiği haftalardan itibaren bizimki bir değişmeye başladı pir değiştiYa da değişti belki de ablacım.
Erkekler genelde evlenene kadar pervane,
Sonra ne de olsa bende havasında.
Tam gençlik dönemin, insanin safça sevdiği dönem.
Ozrenginim o nafaka az artik yükselt miktarı ☺
Aslinda bu tip insanlar ic dunyalarinda yalnizdir, sevgisizdir. Su gormemis cicek misali gonulleri kurumustur.Evlendiği haftalardan itibaren bizimki bir değişmeye başladı pir değişti
O kendinden başkasına değer veremez huyu bu arkadaş çevresinde bile küstah sürekli milleti bir küçümseme milletle dalga geçme aşağılayıcı cümleler
Yazıklar olsun
tesekkur ederm elimden geleni yapmaya calısıyorum idari izinli oldugumdan cagırmamıslardı hıc bugün ilk defa gittim kamu kurumunda mühendisimÇok dikkat et canım... senin hangi sektördü?
Fırsatçılık bu öyle düşünüyorsa,Daha benim borcum var mı yok mu ona öğrenmeye çalışıyormuş çocuktan o parayı bu kriz dönemini bahane edip vermemek için
Öyle biri
Ellerine sağlık abla, muhtesemmmEki Görüntüle 2616964
Fırına verirken borcam kabından pişirme kağıdıyla alıp fırın tepsisine koydum
Üzrine bu sefer çizik atmadım sadece fırça ile su sürdüm
Şimdilik bu şekilde görünüyor
Altı kalıp içinde sıkışıp üstü taşmasın diye kalıptan çıkardım
Somunu bu kez daha büyük hamurla yaptım
Güzel analiz ablaAslinda bu tip insanlar ic dunyalarinda yalnizdir, sevgisizdir. Su gormemis cicek misali gonulleri kurumustur.
Allah evlatlarinla birlikte, simdiden sonrasini guzel eylesin.
Henuz farkinda degil. Evlatlar evlendiginde, yalnizligi ic dunyasinda kalmayacak.
Bariz bir sekilde herkes gorecek.
Pismanligi o zaman yasar da, ne fayda...
Bosveeer sen onune bak.
Allah korusun canımtesekkur ederm elimden geleni yapmaya calısıyorum idari izinli oldugumdan cagırmamıslardı hıc bugün ilk defa gittim kamu kurumunda mühendisim
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık abla, muhtesemmm
Beni sollayamadın dahaEve gelir gelmez kendimi arindirma 1 saatimi aliyor, çamaşır sepeti hep dolu
Dünden yemegim var.
Halilarimi yikamaya verdim kizlar, zamani değil ama yapacak birşey yok.
Elektrik faturasıgeldi 143tl cik.
kronikuykucu solladim mi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?