- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.641
Bu ay yüksek geldi ablacim, normalde max 110 120 arasi geliyordu.Beni sollayamadın dahaaman da sollama canımcım
Mümkünse ben frene basayım
Ya benim bu girdiğimden bu yana hep artarak gidiyor fatura o nedenle şu rakamlar arası diyemiyorumBu ay yüksek geldi ablacim, normalde max 110 120 arasi geliyordu.
Ve aleykum selam canım hoşgeldinSelam kızlar
Ara ara okudum işyerinde
Yazamadım
Işler stresli, zor gidiyor
Eve sürekli marketten, manavdan bir şeyler taşıyorum, her gün yemek yapıyorum, daha önce haftada 2 yada 3 gün yapıyordum, ailecek bol zaman geçiriyoruz,
Büyük kızım mezuniyet kaygısı yaşıyor...
Masraf kısmen azaldı,
Kumbaraya haftalık atmaya devam ediyorum.
Aramıza katılan arkadaşlar hoş geldiniz
Özledim hepinizi
Sizler nasılsınız
183 canım olmadı sollayamadınEve gelir gelmez kendimi arindirma 1 saatimi aliyor, çamaşır sepeti hep dolu
Dünden yemegim var.
Halilarimi yikamaya verdim kizlar, zamani değil ama yapacak birşey yok.
Elektrik faturasıgeldi 143tl cik.
kronikuykucu solladim mi seni
amin ablacım ellerine saglık ck guzel olmus hepsıAllah korusun canım
Geçen ay 101 TL bu ay 174,20 TL geldiYa benim bu girdiğimden bu yana hep artarak gidiyor fatura o nedenle şu rakamlar arası diyemiyorum
Seninki de pek insafsız çıkmışGeçen ay 101 TL bu ay 174,20 TL geldi
*2 olacak demistim amaSeninki de pek insafsız çıkmış
Benimki 10 ar 10 ar ekliyor
*2 olacak demistim ama
İki sefer fırın çalıştırdım ekstra ama makinalar çok çalıştı. Hergun bulaşık, çamaşır ve tabii kombi full çalışıyor.
Keşke okumayip ortalama fatura yollasalardi bana
Bende aralik ayinda grip olmuştum ya o dönem maske aldim,Kargom az önce geldi. Bilseydim bu kadar geçileceğini çıkar işlerimizi hallederdik.
Yarım da diğer kargo gelecek, yasaklanmadan maske siparişi vermiştim. Evde 4 tane kaldı.
Para çekeyim diyorum nakit harcamıyoruz ama Allah korusun birşey olsa evde para kalsın.
Yakında ATM de yok ne yapsam ne kadar çeksem karar veremedim
en son ise gittigimiz zaman eczaneden tekli paketliyi 5 TL ye almıştım.Bende aralik ayinda grip olmuştum ya o dönem maske aldim,
evde raporluydum cocuklara bulaşmasın diye.
O dönem tekli maske satılmadığı için o koca paket almıştım sanirim 100lu idi 20 tl ye.
Herşeyde bir hayir vardir ya kullanıyorum şimdi kiymete bindi.
Parayla satilsa bir türlü,en son ise gittigimiz zaman eczaneden tekli paketliyi 5 TL ye almıştım.
Şirkete gidince orada kalanları aldım.
Hb den 50 li paketi 136 TL ye aldım
Şimdi bedava maskeleri eczaneler dagitacakmis ama çok kalabalik olur gidebilir miyiz bilmiyorum.
Sorma turtis ya evde kaldıkça giderler artıyor bizde.Faturalar aldi başını gidiyor kizlar.
Evde olunca mutfak gideri ×2 oldu canım.Sorma turtis ya evde kaldıkça giderler artıyor bizde.
Bütçe yapayım diyorum ama gelir kalemi eksik neyi hesaplayacagim ki
Biz de evde kalınca giderleri coşanlardanız.Sorma turtis ya evde kaldıkça giderler artıyor bizde.
Sorma turtis ya evde kaldıkça giderler artıyor bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?