Selam kızlar
Ara ara okudum işyerinde
Yazamadım
Işler stresli, zor gidiyor
Eve sürekli marketten, manavdan bir şeyler taşıyorum, her gün yemek yapıyorum, daha önce haftada 2 yada 3 gün yapıyordum, ailecek bol zaman geçiriyoruz,
Büyük kızım mezuniyet kaygısı yaşıyor...
Masraf kısmen azaldı,
Kumbaraya haftalık atmaya devam ediyorum.
Aramıza katılan arkadaşlar hoş geldiniz
Özledim hepinizi
Sizler nasılsınız

Ve aleykum selam canım hoşgeldin
Allah'ım korusun sizleri hepimizi

183 canım olmadı sollayamadın
bidahaki ay daha cok olur valla camasır makınası full calıyor esımın kıyafetlerini yuksek ısıda yıkıyorum normalde camasırımız ck zaten
fırın desen her gün acıyoruz
süpürge her gün
e dogalgaz kullandıkca elektrık artıyor
ay bana az gelıyormus 183

Kargom az önce geldi. Bilseydim bu kadar geçileceğini çıkar işlerimizi hallederdik.
Yarım da diğer kargo gelecek, yasaklanmadan maske siparişi vermiştim. Evde 4 tane kaldı.
Para çekeyim diyorum nakit harcamıyoruz ama Allah korusun birşey olsa evde para kalsın.
Yakında ATM de yok ne yapsam ne kadar çeksem karar veremedim

Seninki de pek insafsız çıkmış
Benimki 10 ar 10 ar ekliyor
*2 olacak demistim ama
İki sefer fırın çalıştırdım ekstra ama makinalar çok çalıştı. Hergun bulaşık, çamaşır ve tabii kombi full çalışıyor.
Keşke okumayip ortalama fatura yollasalardi bana

Bende aralik ayinda grip olmuştum ya o dönem maske aldim,
evde raporluydum cocuklara bulaşmasın diye.
O dönem tekli maske satılmadığı için o koca paket almıştım sanirim 100lu idi 20 tl ye.
Herşeyde bir hayir vardir ya kullanıyorum şimdi kiymete bindi.

en son ise gittigimiz zaman eczaneden tekli paketliyi 5 TL ye almıştım.
Şirkete gidince orada kalanları aldım.
Hb den 50 li paketi 136 TL ye aldım
Şimdi bedava maskeleri eczaneler dagitacakmis ama çok kalabalik olur gidebilir miyiz bilmiyorum.

Parayla satilsa bir türlü,
Bedava verilse hani nerede maskeler?
Sistem Doğru ama eksik.
Isyerimizde 3 gün için 1 maske veriliyor şaka gibi.
Hemsiremize bu verilen sayi doğru mu sizce dedim bana gelen talimat bu dedi.

Sorma turtis ya evde kaldıkça giderler artıyor bizde.
Bütçe yapayım diyorum ama gelir kalemi eksik neyi hesaplayacagim ki

Ücretsiz izne mi çıkardılar sizi canım, neden maaş yok.... işverenler için bir takım kolaylıklar geldi, işi azaltma veya durdurma halinde maaşın büyük bir kısmını devlet ödüyor vs

Benim elemanlar için başvuru yapıldı... serbest çalışanlara bir şey yok... :)
Allah’tan benim işim denetim/danışmanlık olduğu için şimdilik sıkıntı yok... ama süreç uzarsa nE olur bilemiyorum... benim sektör ki, ticari olmayan, hizmet sektöründe de sıkıntı başlarsa, ülke olarak nasıl toparlarız, bilemiyorum...

Ama ben işin o kısmında değilim, sağlık olsun, olan olmayanla paylaşır, bir şekilde devam ederiz...

Bugün, bizim çocukların ilkokulundan genç bir veli vefat etti, bir kaç gün önce video paylaşmıştı, dikkat edin bu hastalık çok kötü , çocuklarınızı dışarı çıkarmayın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…