- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.741
Çocuklara da yazık enerjilerini atacak birşeyler lazım.Cocuklari oyalamak zor...Hayal gucu lazim. Bugun kizim oglusumun eline vermis fircayi, balkonlari yikatmis. Sonra da cek pas...Epey oyalanmis, cok da yorulmus. Ev isleri cok zormus, balkonu sakin hemen kirletmeyin diyormus...
Katılıyorum cnm,Karşı siramizdaki evlerden birinde çok fazla kavga sesi geliyor.
Karı koca sürekli birbirlerine bağırıp hakaret ediyorlar.
Eşime diyorum ki çok şanslısın bence, mükemmel bir esin var hiç kavga etmiyoruz.
Sorma diyor mükemmel olduğu kadar da mütevazı
Şakası bir yana da evdeki huzur paha biçilemez, hele de mecburen evde kalinca
Kesinlikle katılıyorum canimKatılıyorum cnm,
Kimse dört dörtlük değil de sevgi saygi önemli.
Tabi herşey karşılıklı.
Bizimki de duzeni tertibi sever. Ozellikle benimleyken cok daha dikkat eder. Ki hic baski yapmam, sadece lutfen emege saygili olalim derim. O da ahh ananee nolacak senin bu titiz hallerin der...Yaa kiyamam.
Benim küçüğüm çok hevesli ev işlerine,
Kipirdadigimi görmesin aninda yardima koşar,eline de yakışıyor maşallah.
Tamamen içinden geliyor titiz başağim.
Ev isinin zorluğunu anlamış torun
Âmin ablacım..Bizimki de duzeni tertibi sever. Ozellikle benimleyken cok daha dikkat eder. Ki hic baski yapmam, sadece lutfen emege saygili olalim derim. O da ahh ananee nolacak senin bu titiz hallerin der...
Ayy nasil ozledim kokusunu, muhabbeti, oyunu. Rabbim acilarini gostermesin, amiinnn...
Herkese iyi geceler
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Biz karantinayı bile birlikte yaşayamıyoruzBiz mesela 9 yılı devirecegiz evliliğimiz de ilk kez bu kadar uzun başbaşa vakit geciriyoruz.
Büyük oğlanla derin meseleler hakkında konuşuyordukNerelerdesin bakim sen:)
Rabbim sana güç versin cnmBüyük oğlanla derin meseleler hakkında konuşuyorduk
Allah'ım yardım etsin
Pislik iblis çocuğumu vesveseleriyle boğmaya çalışıyor
Sürekli sorularla sorgularla geçen bir süreçten geçiyor
Rabbim doğru yola tebdil etsin hepimizi
Büyük oğlanla derin meseleler hakkında konuşuyorduk
Allah'ım yardım etsin
Pislik iblis çocuğumu vesveseleriyle boğmaya çalışıyor
Sürekli sorularla sorgularla geçen bir süreçten geçiyor
Rabbim doğru yola tebdil etsin hepimizi
Kızlar dün ev aldım.Bütün altınlarım gitti.Bu karışık dönemde stresten ölecektim.Şubat basında sözleşme yaptık sonra peşinat verdim altınları bozup.Ortalık bir karıştı eşim gelince kredi cekecektik oda kaldı kendi maaşımın yettiğince cektim ama çok uğraştık. Bankayada inemedi eşim imza için.Çok şükür Allah’a dün tapumu aldım Allah ödeme kolaylığı versin inş.
Hayırlı olsun huzurla oturunYakın zamanda ev alan varmı aranızda?Ev işine bulaştığım için çok pişman oldum ortalık karıştı hastalık kriz.Cok şükür hallettim hayırlısı ile öderiz inş
Hiç pişman olma canım.Yakında apiyasada ev kalmayacağı için evlerin değeri iyice artacak.Zamanlamam iyi olmuş,yi bir yatırım olacak.Yakın zamanda ev alan varmı aranızda?Ev işine bulaştığım için çok pişman oldum ortalık karıştı hastalık kriz.Cok şükür hallettim hayırlısı ile öderiz inş
Bende 1 ay önce araba için bozdurmuştum oda sayılırmıÇok sevindim, Rabbim ödeme kolaylığı versin, güle güle oturun.
Herkes altınlarını böyle güzel şeyler için bozdurur umarım.
Bende arba aldım 1 ay önce 25 bine yakın altın ve dolardan kardan zararım var.Ama üzülmüyorum çünkü uzun zamandır istediğim arabamı aldımSubatta bozdum.10-15 bin zararım var ama son daireydi birde zaten düşük almıştım altını yine karım oldu.Hersey nasip kısmet su gibi akıp gidiyor olacağı varsa oluyor
benim yaptiklarim degil. Tarifin yaninda olan fotorafdi bu. Yine yaptigimda fotorafini cekerimFotoğraf var mı?
Gunaydin cnm Bebiş enerjik şimdigünaydın kızlarr 6da uyandı yine sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?