Cocuklari oyalamak zor...Hayal gucu lazim. Bugun kizim oglusumun eline vermis fircayi, balkonlari yikatmis. Sonra da cek pas... Epey oyalanmis, cok da yorulmus. Ev isleri cok zormus, balkonu sakin hemen kirletmeyin diyormus...
Çocuklara da yazık enerjilerini atacak birşeyler lazım.
Kızın çok iyi düşünmüş.

Katılıyorum cnm,
Kimse dört dörtlük değil de sevgi saygi önemli.
Tabi herşey karşılıklı.

Bizimki de duzeni tertibi sever. Ozellikle benimleyken cok daha dikkat eder. Ki hic baski yapmam, sadece lutfen emege saygili olalim derim. O da ahh ananee nolacak senin bu titiz hallerin der...
Ayy nasil ozledim kokusunu, muhabbeti, oyunu. Rabbim acilarini gostermesin, amiinnn...

Âmin ablacım..
Emin ol onlar da aneannelerini çok özledi senin torunun da benim çocuklar da..
Inşallah geçecek bu günler de.

Nerelerdesin bakim sen:)
Büyük oğlanla derin meseleler hakkında konuşuyorduk
Allah'ım yardım etsin
Pislik iblis çocuğumu vesveseleriyle boğmaya çalışıyor
Sürekli sorularla sorgularla geçen bir süreçten geçiyor
Rabbim doğru yola tebdil etsin hepimizi

Rabbim sana güç versin cnm

Amin canım, ergenlik dönemi bu tür şeyler olabiliyor, Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin, Doğru, düzgün yetiştirebilmeyi nasip etsin....

Ortam çok bozuk, dışarısı tehlikelerle dolu, şeytan, nefis sürekli kötülüğü emrediyor, biz anne/babalara çok iş düşüyor.... Rabbim yardımcımız olsun.... sabır, dua ve sevgiyle aşılamayacak sorun yoktur, inşallah....

Yakın zamanda ev alan varmı aranızda?Ev işine bulaştığım için çok pişman oldum ortalık karıştı hastalık kriz.Cok şükür hallettim hayırlısı ile öderiz inş
Hayırlı olsun huzurla oturun
Allah ödeme kolaylığı versin. Biz de yeni ev aldık 3’üncü taksidi ödedik.

Yakın zamanda ev alan varmı aranızda?Ev işine bulaştığım için çok pişman oldum ortalık karıştı hastalık kriz.Cok şükür hallettim hayırlısı ile öderiz inş
Hiç pişman olma canım.Yakında apiyasada ev kalmayacağı için evlerin değeri iyice artacak.Zamanlamam iyi olmuş,yi bir yatırım olacak.

Subatta bozdum.10-15 bin zararım var ama son daireydi birde zaten düşük almıştım altını yine karım oldu.Hersey nasip kısmet su gibi akıp gidiyor olacağı varsa oluyor
Bende arba aldım 1 ay önce 25 bine yakın altın ve dolardan kardan zararım var.Ama üzülmüyorum çünkü uzun zamandır istediğim arabamı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…