Inşallah canım.
Anne için zor oluyor uykusuzluk benim büyüğüm öyleydi
Hep uyusun diye bakardim, şimdi öğlene kadar yatiyor nerdeyse
şükür aksam 20.30u gecırmıyorum canım ona düzenli yatırarak alıstırdım.gece kalkıyor cok ama canım sagolsun

Alakasiz olacak ama, gratisten eyup sabri tuncer'in z.yagli el ve vucut losyonunu almistim. Bu aralar cildim cok kuru, pul pul olmustu. Iki kullanimda ise yaradi, nemleniverdi, tazelendi. Tavsiye ederim, kokusu da cok hos...
Ben bimde görmüştün aynısını ama bilemediğimden almamıştım hemen alayım o zaman

kronikuykucu senin oglus erkenci kuş
Hiç anasına çekmemiş
anasının uykuculugu kalmadı artık en son hamıleliğimin basında bıraktım kahvemsim
yani uykuyu sevıyorum ama fırsat olmuyor
hele gündüz sekerlemesine bayılırımmm
okul hayatım boyunca okuldan gelıp 2 saat uyudum ne eksık ne fazla
kendi istedıgımle 12 yi hiç gecırmem mesela kolay kolay.bu karantinada alıstım gec yatmaya 2de yatıyorum ya. e oglan 6 6.5 ta uyanıyor babası ılk uyandıgı zmaanı cok sevıyor ıse gıderken uyandırıyor beni 7.45 gibi.gece de cok kalkınca uykumu alamıyorum. gündüz cocuk uyurken yat bizde yok malesef çünkü gündüz yatagına yatır 5dkda uyanıyor ayagımızda yatırıyoruz uyanırsa sallıyoruz.
ayakta sallamaktan nefret ederım ama ogluma can feda napalım annemler yada esım çok uykum gelınce alıyolar sagolsun kestırıyorum biraz

ya kahvemsim kızcaksın bana ama ne dersin size de güzel olmaz mı

Tek olmadığın için şanslısın.
Gündüz uykusu siesta öğrenciyken ben de çok severdim.
Bebisi yine bana mı yollamak istiyorsun

Cocuklari oyalamak zor...Hayal gucu lazim. Bugun kizim oglusumun eline vermis fircayi, balkonlari yikatmis. Sonra da cek pas... Epey oyalanmis, cok da yorulmus. Ev isleri cok zormus, balkonu sakin hemen kirletmeyin diyormus...
Ben de yaptim aynısını şimdi ufacık çöp girse yaygarayi basiyor anası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…