- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.761
her gün böyle cnım nasıplı olur dıyorlar erken kalkan ıns oyle olur hayatı boyuncaGunaydin cnm Bebiş enerjik şimdi
Inşallah canım.her gün böyle cnım nasıplı olur dıyorlar erken kalkan ıns oyle olur hayatı boyunca
şükür aksam 20.30u gecırmıyorum canım ona düzenli yatırarak alıstırdım.gece kalkıyor cok ama canım sagolsunInşallah canım.
Anne için zor oluyor uykusuzluk benim büyüğüm öyleydi
Hep uyusun diye bakardim, şimdi öğlene kadar yatiyor nerdeyse
Sıralama şöyleBende 1 ay önce araba için bozdurmuştum oda sayılırmı
Ben bimde görmüştün aynısını ama bilemediğimden almamıştım hemen alayım o zamanAlakasiz olacak ama, gratisten eyup sabri tuncer'in z.yagli el ve vucut losyonunu almistim. Bu aralar cildim cok kuru, pul pul olmustu. Iki kullanimda ise yaradi, nemleniverdi, tazelendi. Tavsiye ederim, kokusu da cok hos...
anasının uykuculugu kalmadı artık en son hamıleliğimin basında bıraktım kahvemsim
Tek olmadığın için şanslısın.anasının uykuculugu kalmadı artık en son hamıleliğimin basında bıraktım kahvemsim
yani uykuyu sevıyorum ama fırsat olmuyor
hele gündüz sekerlemesine bayılırımmm
okul hayatım boyunca okuldan gelıp 2 saat uyudum ne eksık ne fazla
kendi istedıgımle 12 yi hiç gecırmem mesela kolay kolay.bu karantinada alıstım gec yatmaya 2de yatıyorum ya. e oglan 6 6.5 ta uyanıyor babası ılk uyandıgı zmaanı cok sevıyor ıse gıderken uyandırıyor beni 7.45 gibi.gece de cok kalkınca uykumu alamıyorum. gündüz cocuk uyurken yat bizde yok malesef çünkü gündüz yatagına yatır 5dkda uyanıyor ayagımızda yatırıyoruz uyanırsa sallıyoruz.
ayakta sallamaktan nefret ederım ama ogluma can feda napalımannemler yada esım çok uykum gelınce alıyolar sagolsun kestırıyorum biraz
ya kahvemsim kızcaksın bana amane dersin size de güzel olmaz mı
Biz de Bim'den sivi sabununu almistik, o da cok guzel sahi...Ben bimde görmüştün aynısını ama bilemediğimden almamıştım hemen alayım o zaman
yok canım o evreyi basarıyla gectinizTek olmadığın için şanslısın.
Gündüz uykusu siesta öğrenciyken ben de çok severdim.
Bebisi yine bana mı yollamak istiyorsun
Iyi bari benimkinin daha 9 u bile geçirdiğini gormedim nesilleri bol olsunher gün böyle cnım nasıplı olur dıyorlar erken kalkan ıns oyle olur hayatı boyunca
Ben de yaptim aynısını şimdi ufacık çöp girse yaygarayi basiyor anası gibiCocuklari oyalamak zor...Hayal gucu lazim. Bugun kizim oglusumun eline vermis fircayi, balkonlari yikatmis. Sonra da cek pas...Epey oyalanmis, cok da yorulmus. Ev isleri cok zormus, balkonu sakin hemen kirletmeyin diyormus...
Hadi inşallah vermissindir ve afiyetle mantıyı yersiniz...Sabah tartilacagim, eğer bu hafta da kilo verdiysem ki şu an ideal kilomun biraz altındayım mantı yapacağım
Ben anlamazliktan geldim ama ilk mesajdayok canım o evreyi basarıyla gectiniz
diyorum bi bebisiniz olsa
Aaaa tartilmayi unuttumHadi inşallah vermissindir ve afiyetle mantıyı yersiniz...
Ya ben sadece 500 gr verdim..
Ama pes etmeyecegim
hoop geri alıyorum ben de ben demedim kiBen anlamazliktan geldim ama ilk mesajda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?