- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.801
Ben yillardir kullaniyorum, memnunum. Ama saticinin tavsiyesiyle mikser ve blenderi set olarak degil, tek tek aldim. Yani tek aleti uclarini degistirerek kullanmak, motora fazladan yuk bindirip bozulabilir demisti. Bunu baska markalar da soyluyor...Bozulan blenderım arçelikti malesef 3 kez kullanabildim
Fırının üstünü yapabildiğim kadarıyla alüminyum folyo ile kapatıyorum.Fırının ızgarasında pişirince çıt çıt sıçramıyor mu tavuk yağları yukarı doğru :)) benim için fırında üstü açık halde tavuk pişirmek hep pişmanlıkla sonuçlanıyorben mi yöntem bilmiyorumacaba
Şu belenderdan benim de hiç yüzüm gülmedi.Bozulan blenderım arçelikti malesef 3 kez kullanabildim
Sizin bu yazdığınızdan sonra set almaktan uzaklaştım iyice sanırım. Kime sorsam ayrı ayrı aldım rahat ettim diyor. Tefalin seti mi gelecekmiş bu arada? Arzumdan vazgeçtim, sizin başınıza gelenlerden sonra. Braun daha mı sağlamdır acabaŞu belenderdan benim de hiç yüzüm gülmedi.
Ceyizime aldığım arzumdu, elimden düşüp tuzla buz oldu.
Garantisi bitmisti yaptiracagima yenisini alırım dedim.
Yine arzum aldım, set olanını. Allah'ım defalarca tamir gördü. Hepte kullanıcı hatası dediler, doğru düzgün de verim alamadım.
Bu sefer fakir aldım yine üçlü set. Onu da yazın biber sos yaparken fazla zorladım sanırım motoru yandı.
Kaldım yine arzuma ama hiç memnun değilim.
Arzumun shaken take aldım blender olarak da kullanıyorum ama daha çok içecek yapmak için iyi. Bundan çok memnunum.
8 Mayıs'ta bime Tefal geliyor, bakacağım onu alabilirim.
Aynen, sanırım tek tek alacağım. Yer kaplamasın demiştim ama set hep bozulacak sanırım. Tek tek kullanan herkes çok memnun..Ben de öyle yapayım, Teşekkür ederim:)Ben yillardir kullaniyorum, memnunum. Ama saticinin tavsiyesiyle mikser ve blenderi set olarak degil, tek tek aldim. Yani tek aleti uclarini degistirerek kullanmak, motora fazladan yuk bindirip bozulabilir demisti. Bunu baska markalar da soyluyor...
Arzum mu tefal mi dersen, tefal derim...
Sarki sözü gibi olduGözümde canlandı fırının hali
Sanırım yemesem daha iyi
Kahvemsim benim blendir da fakirim 3lu seti, bime gelmişti hatta 1 yil oldu alalı.Şu belenderdan benim de hiç yüzüm gülmedi.
Ceyizime aldığım arzumdu, elimden düşüp tuzla buz oldu.
Garantisi bitmisti yaptiracagima yenisini alırım dedim.
Yine arzum aldım, set olanını. Allah'ım defalarca tamir gördü. Hepte kullanıcı hatası dediler, doğru düzgün de verim alamadım.
Bu sefer fakir aldım yine üçlü set. Onu da yazın biber sos yaparken fazla zorladım sanırım motoru yandı.
Kaldım yine arzuma ama hiç memnun değilim.
Arzumun shaken take aldım blender olarak da kullanıyorum ama daha çok içecek yapmak için iyi. Bundan çok memnunum.
8 Mayıs'ta bime Tefal geliyor, bakacağım onu alabilirim.
Arzumdan diğer ürünlerinde memnunum ama 3lu sette hep sorun çıktı.Sizin bu yazdığınızdan sonra set almaktan uzaklaştım iyice sanırım. Kime sorsam ayrı ayrı aldım rahat ettim diyor. Tefalin seti mi gelecekmiş bu arada? Arzumdan vazgeçtim, sizin başınıza gelenlerden sonra. Braun daha mı sağlamdır acabaArçelik de maşallah, 500 e aldığım blender setinin tamirine 350 lira istedi
Benimde o, garantisi devam ediyor ama tamirine 150 TL istedi servis. Kullanıcı hatasiymisKahvemsim benim blendir da fakirim 3lu seti, bime gelmişti hatta 1 yil oldu alalı.
Sirf blendiri için almıştım onu :)
Ya rondom ,ya mikserim bozulursa diye3lu almıştım
Ayrı ayrı nasıl ki.Aynen, sanırım tek tek alacağım. Yer kaplamasın demiştim ama set hep bozulacak sanırım. Tek tek kullanan herkes çok memnun..Ben de öyle yapayım, Teşekkür ederim:)
Ben arada bunu yapıyorum.Tatlı isteğim oluştu hemen yulafli toplar yaptim... dedim tatlu yarin tartı günü etme eylemeee
Üçlü setlerde motor tek ucunu tak-cikar değiştiriyoruz.Ayrı ayrı nasıl ki.
tesekür ederimYoğurt, isot, kekik,karabiber, kırmızı biber, kori, tuz,acı salça, limon suyu çok az su ile cirpiyorum. İçine çay kasiginin ucu ile bal ekleyip bir tür daha karıştırıyorum.
Tavukları içine atıp üstüne az yağ gezdirip strec film ile kapatıyorum.
En az 5-6 saat böyle bekletiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?