Benim de rondomu kızı m bozmuş maalesef. Bozulan Beko idi sanirim 8 yıl filan kullanmışım. Bu sefer grundig marka aldım. Yorumlara baktım kullananların tavsiyesiyle cam bir litre hazneli dört bıçaklı bir rondo aldım. Anneme anneler günü hediyesi çanta aldım bir de haberi yok sürpriz olacak.

K kahvemsi mutluluk üzülme canım nisan ayında altın almadım
Tl olarak biriktireyim dedim ama malum mübarek Ramazan ayı geldi ve malın temizlenmesi gerekti zekâtla
İyi de oldu

Rabbim sağlık versin
İş güç düzgünlüğü versin
Nasip olursa yeniden birikim yaparız hayırlısıyla inşaallah

Bozulan blenderım arçelikti malesef 3 kez kullanabildim
Ben yillardir kullaniyorum, memnunum. Ama saticinin tavsiyesiyle mikser ve blenderi set olarak degil, tek tek aldim. Yani tek aleti uclarini degistirerek kullanmak, motora fazladan yuk bindirip bozulabilir demisti. Bunu baska markalar da soyluyor...
Arzum mu tefal mi dersen, tefal derim...

Fırının üstünü yapabildiğim kadarıyla alüminyum folyo ile kapatıyorum.
Zaten açıkta piştiği için her durumda koku olduğu için temizleniyor ama lezzeti süper oluyor, temizlemeye değer

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
İftar, teravih, mukabele, sahur derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum, 5. günü bitirdik bile... ☺

Ömür bitiyor, beklenen sona hızla yaklaşıyoruz, Rabbim imandan ayırmasın... heybesi; iman, amel, güzel ahlak, iyilik dolu kullarından eylesin... amin

Dün, kesme irmik tatlısı yaptım, çok kolay ve Harika bir tatlı... şerbetli olmasına rağmen, hafif bir tatlı... ☺

Altın ben de almıyorum bu ara, çok yüksek geliyor, ama uzun vade için altın her zaman kazandırır... bu ara gümüş ve platin al/sat yapıyorum, piyasayı takip edip, al/sat yapmak iyi geliyor, kendime uğraş arıyorum... az da olsa, kar da bırakıyor :) ytd yi unutmayalım :)

Bozulan blenderım arçelikti malesef 3 kez kullanabildim
Şu belenderdan benim de hiç yüzüm gülmedi.
Ceyizime aldığım arzumdu, elimden düşüp tuzla buz oldu.
Garantisi bitmisti yaptiracagima yenisini alırım dedim.
Yine arzum aldım, set olanını. Allah'ım defalarca tamir gördü. Hepte kullanıcı hatası dediler, doğru düzgün de verim alamadım.
Bu sefer fakir aldım yine üçlü set. Onu da yazın biber sos yaparken fazla zorladım sanırım motoru yandı.
Kaldım yine arzuma ama hiç memnun değilim.
Arzumun shaken take aldım blender olarak da kullanıyorum ama daha çok içecek yapmak için iyi. Bundan çok memnunum.
8 Mayıs'ta bime Tefal geliyor, bakacağım onu alabilirim.

Sizin bu yazdığınızdan sonra set almaktan uzaklaştım iyice sanırım. Kime sorsam ayrı ayrı aldım rahat ettim diyor. Tefalin seti mi gelecekmiş bu arada? Arzumdan vazgeçtim, sizin başınıza gelenlerden sonra. Braun daha mı sağlamdır acaba Arçelik de maşallah, 500 e aldığım blender setinin tamirine 350 lira istedi

Aynen, sanırım tek tek alacağım. Yer kaplamasın demiştim ama set hep bozulacak sanırım. Tek tek kullanan herkes çok memnun..Ben de öyle yapayım, Teşekkür ederim:)

Benim ilk blendırım arzum
Rondo profilo
Mikserim bosch idi

Geçen dönem okula çiğ köfte malzemeleri çekmek için götürmüştüm
Arkadaşlar malzemeleri çekerken nasılsa motorunu yaktırmışlar

Şimdi CVS marka blender Arnica mikser
Rondo stillevs

Rondo blender mikser bu tarz ürünler 30 40 sn den fazla aralıksız çalıştırılmamalı yoksa çok çabuk motorları yanıyor

Kahvemsim benim blendir da fakirim 3lu seti, bime gelmişti hatta 1 yil oldu alalı.
Sirf blendiri için almıştım onu :)
Ya rondom ,ya mikserim bozulursa diye3lu almıştım

Arzumdan diğer ürünlerinde memnunum ama 3lu sette hep sorun çıktı.
Bime gelecek olan da 3lu set.

Kahvemsim benim blendir da fakirim 3lu seti, bime gelmişti hatta 1 yil oldu alalı.
Sirf blendiri için almıştım onu :)
Ya rondom ,ya mikserim bozulursa diye3lu almıştım
Benimde o, garantisi devam ediyor ama tamirine 150 TL istedi servis. Kullanıcı hatasiymis

Tatlı isteğim oluştu hemen yulafli toplar yaptim... dedim tatlu yarin tartı günü etme eylemeee
Ben arada bunu yapıyorum.
Yulafi yarım ölçü koyuyorum.
Malzemeleri blenderdan geçirip streç filme sarıp buzluğa at, çayın kahvenin yanına iki dilim
Hem sağlıklı hem lezzetli

Eklentiler

• IMG_20200428_231911.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 66
tesekür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…