kızlar tost makınesi geldi bugun annem diyor kargo geldi esım için bıse almıstır dedim tırasla alakalı yalandan annem dıyoki büyük kutu kargocudaki o zaman sızın degıldır gelince süprizz sana aldık dedim cok begendi vardi zatenniye zahmet ettin dedi dedim o kucuktu bundan aldım cok begendi hiç beklemıyodum suprız oldu dedi
yanına aynı seriden kahve makınası alayım dedi (sinbo var evde aslında o da çok guzel yapıyor ama yıka et eskidi)
al anne bakalım dedim 600 tl.
bizim pek kahve kulturumuz yoktur ayda yılda bir ıceriz
annem diyoki 600tl ye makıne alıp kahve içecegıme kendimi camdan atarım

yarin işe gidecegim yine.
bulmam gereken bi evrak var.fotokopi falan cekecegim gitmek nasıp olursa.
gece gece yine eski iş ortamım geldi aklıma ne güzel günlerdi ya dolu dolu yasamısız o kadar özledimki ordaki sohbetlerimizi gülmelerimizi.kıymetini o zmanda bildiğimi düsünüyorum ama şimdi daha çok anladım.

Canim ya bazı ortamlar unutulmuyor gerçekten.. Ben üniversite hayatımı ve ilk görev yeri arkadasliklarimi diya doya eğlenip gulmelerimizi ve mutluluğumuzu hep özlerim
.. Hele bu şehre gelince eski daha da kıymete bindi

Ben arada bunu yapıyorum.
Yulafi yarım ölçü koyuyorum.
Malzemeleri blenderdan geçirip streç filme sarıp buzluğa at, çayın kahvenin yanına iki dilim
Hem sağlıklı hem lezzetli
Teşekkürler cnm bunu da yazdim. Benimki de buna benzer incir ve kayısı ile yapiliyor

Siz hissediyor musunuz ısınma ya da ucunu takarken kalitesizlik, sanki kırılacakmış hissi vs? Ben de bundan amayı düşünmüştüm.
Bendede kenwood var canım, set şeklinde memnunum.3 yıl civarı oldu alalı.Ama bende çok sık kullanıyorum diyemem.

Siz hissediyor musunuz ısınma ya da ucunu takarken kalitesizlik, sanki kırılacakmış hissi vs? Ben de bundan amayı düşünmüştüm.
Yok kalitesiz hissi vermiyor hiç, ısınma da yaşamadım. Bi tefal mağazasına gidip modelleri inceleyin bence.

günaydın kızlarr
ben de uyku problemi basladı bu karantinada ya gittikçe daha gec uyuyorum yataga yarımda gıdıyosam 2.5 a kadar uyuyamıyorum üsttekıler zaten hiç yatmıyo gurultu e sonra sahur için zaten ses oluyor. gün içinde de uyuyamayınca hiç uykumu alamıyorum.buna bı care düşünücem.tek kulagıma su sesi falan acayım bakım faydası olacakmı. yada yatmadan bitki çayı.üsttekıler gürültü yaptıkca ıyıce sınırlenıp hiç uyuyamıyorum gece 2 ama sanki gündüz gibi onlara o kadar rahatlarki.ben bızımkılere cıt cıkarttırmıyorum aman kımse rahatsız olmasın diye

evet canım kesınlıkle üniversite hayatımda çok güzeldi şükür,yine aynı kurumdayım ben ilk basladıgım yer ama kişiler olara dagıldık farklı birimlere gectik calıstıgımız mekanda degişti evime çok daha uzaktı ama keske orda kalsaydk

Canim önce üst karafakileri mi uyarsan bebek var biz erken kalkıyoruz vs. Diye .. bitki çayı içilebilir ama ne bileyim sus sesi ya da başka seyler alışkanlık yapabiliyor ya...
Uykusuzluk düzensiz uyku yaşam kalitesini cok düşürüyor

ayy canım onlara laf anlatılır mı
ruh hastaları resmen.kac kere tartstım.ev sahibimizin karsılıklı iki dairesi varmıs ikisini de bırakıp gıtmıs bunlardan sebep.mübarek günde konusmayayım Allaha havale edıyorum. insAllah hayırlısıyla ev alırız daha hayırlı bı eve gıderiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…