- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.821
evet canım normal dogum yaptım.Normal doğum mu oldu adet sancısını hafifleten?
Canim ya bazı ortamlar unutulmuyor gerçekten.. Ben üniversite hayatımı ve ilk görev yeri arkadasliklarimi diya doya eğlenip gulmelerimizi ve mutluluğumuzu hep özlerimyarin işe gidecegim yine.
bulmam gereken bi evrak var.fotokopi falan cekecegim gitmek nasıp olursa.
gece gece yine eski iş ortamım geldi aklıma ne güzel günlerdi ya dolu dolu yasamısız o kadar özledimki ordaki sohbetlerimizi gülmelerimizi.kıymetini o zmanda bildiğimi düsünüyorum ama şimdi daha çok anladım.
Teşekkürler cnm bunu da yazdim. Benimki de buna benzer incir ve kayısı ile yapiliyorBen arada bunu yapıyorum.
Yulafi yarım ölçü koyuyorum.
Malzemeleri blenderdan geçirip streç filme sarıp buzluğa at, çayın kahvenin yanına iki dilim
Hem sağlıklı hem lezzetli
Ayrı bir mikser, ayrı bir blender. Yani set halinde değil. Set olunca ucunu sürekli değiştiriyorsun, yanıyor.Ayrı ayrı nasıl ki.
Hmm benimki tefal set, bakalım vadesi ne zaman dolar. :)Ayrı bir mikser, ayrı bir blender. Yani set halinde değil. Set olunca ucunu sürekli değiştiriyorsun, yanıyor.
Siz memnun musunuz? Hangi set acaba?Hmm benimki tefal set, bakalım vadesi ne zaman dolar. :)
Ben memnunum ama çok aktif kullanmıyorum. Haftada iki üç anca çalışıyor. Benimki bu,Siz memnun musunuz? Hangi set acaba?
Siz hissediyor musunuz ısınma ya da ucunu takarken kalitesizlik, sanki kırılacakmış hissi vs? Ben de bundan amayı düşünmüştüm.Ben memnunum ama çok aktif kullanmıyorum. Haftada iki üç anca çalışıyor. Benimki bu,
Gıda Hazırlama Modelleri ve Fiyatları | Tefal
Tefal'in Gıda Hazırlama modellerini incelemek ve online alışveriş için tıklayın!www.tefal.com.tr
Bendede kenwood var canım, set şeklinde memnunum.3 yıl civarı oldu alalı.Ama bende çok sık kullanıyorum diyemem.Siz hissediyor musunuz ısınma ya da ucunu takarken kalitesizlik, sanki kırılacakmış hissi vs? Ben de bundan amayı düşünmüştüm.
Yok kalitesiz hissi vermiyor hiç, ısınma da yaşamadım. Bi tefal mağazasına gidip modelleri inceleyin bence.Siz hissediyor musunuz ısınma ya da ucunu takarken kalitesizlik, sanki kırılacakmış hissi vs? Ben de bundan amayı düşünmüştüm.
evet canım kesınlıkle üniversite hayatımda çok güzeldi şükür,yine aynı kurumdayım ben ilk basladıgım yer ama kişiler olara dagıldık farklı birimlere gectik calıstıgımız mekanda degişti evime çok daha uzaktı ama keske orda kalsaydkCanim ya bazı ortamlar unutulmuyor gerçekten.. Ben üniversite hayatımı ve ilk görev yeri arkadasliklarimi diya doya eğlenip gulmelerimizi ve mutluluğumuzu hep özlerim
.. Hele bu şehre gelince eski daha da kıymete bindi
Canim önce üst karafakileri mi uyarsan bebek var biz erken kalkıyoruz vs. Diye .. bitki çayı içilebilir ama ne bileyim sus sesi ya da başka seyler alışkanlık yapabiliyor ya...günaydın kızlarr
ben de uyku problemi basladı bu karantinada ya gittikçe daha gec uyuyorum yataga yarımda gıdıyosam 2.5 a kadar uyuyamıyorum üsttekıler zaten hiç yatmıyo gurultu e sonra sahur için zaten ses oluyor. gün içinde de uyuyamayınca hiç uykumu alamıyorum.buna bı care düşünücem.tek kulagıma su sesi falan acayım bakım faydası olacakmı. yada yatmadan bitki çayı.üsttekıler gürültü yaptıkca ıyıce sınırlenıp hiç uyuyamıyorum gece 2 ama sanki gündüz gibi onlara o kadar rahatlarki.ben bızımkılere cıt cıkarttırmıyorum aman kımse rahatsız olmasın diye
ayy canım onlara laf anlatılır mıCanim önce üst karafakileri mi uyarsan bebek var biz erken kalkıyoruz vs. Diye .. bitki çayı içilebilir ama ne bileyim sus sesi ya da başka seyler alışkanlık yapabiliyor ya...
Uykusuzluk düzensiz uyku yaşam kalitesini cok düşürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?