Günaydın kızlar

Bizde üst katımızdan çok şikayetçiyiz. Sinirim bozuluyor açıkçası ki biz de çok dikkat ederiz ses yapmamaya. Üst katlarına annesini yerleştirmişler, annesi sesten rahatsız olmasın diye, alt kattakini düşünen yok tabi.. En sonunda eşim uyardı,Allahtan uyumlu insanlarmış az da olsa dikkat ediyorlar. Yeni binalar da maalesef leş gibi ses yalıtımı konusunda.İlk evimizde de oturma odasında otururken yan dairenin özel seslerini işitip evden kaçtığımız çoktu İnşallah alacağınız evde sizin gibi dikkat eden komşular nasip olur size de.

Elektrik faturam 138.60 tl gelmiş
Çocuklar dışarda olmayınca çok fazla çamaşır çıkmıyor
Çamaşır makinası 9 kg lık doluncaya kadar epey süre gidiyor
Dolunca da bir sürü çamaşır yıkanıyor ve oldukça uzun bir süre idare ediyor
Kurutma makinası da çalışmıyor
Fırın çok çalıştığı halde bence çok iyi gelmiş

amin canım Allah razı olsun komsu gercekten cok onemli bekarken de üstte komsumuz vardı ses olsun olmasın ses gelıyor derdi alttan üste daha az gider halbuki. Allah ıyılerle karsılastırsın

Yaaa ne güzel olmuş güle güle kullansın
Karacanın bi kahve makinesi çıkmış hem filtre hem türk kahvesi yapıyor. Ben tam kahveciyim icim gidiyor. Ama arçelik telve makinesi var bende onuda çok seviyorum kiyamiyorum

Allah yardımcınız olsun. Bizim yukardakiler de epey gürültücü hemde kucuk çocuk yok koca liseye giden çocukları var. Ne düşüncesiz jnsanlar.

amin canım Allah razı olsun komsu gercekten cok onemli bekarken de üstte komsumuz vardı ses olsun olmasın ses gelıyor derdi alttan üste daha az gider halbuki. Allah ıyılerle karsılastırsın
Bizim üst kattakiler de bu sabah taşındı, dua ediyorum hayırlı düzgün insnalar gelsin diye.
Gidenler de çok mukemmel değildi sürekli bir silkeleme durumları vardı ama en azından ses yoktu yeni evlilerdi.
Eşim diyorki gelen gideni aratır, dubleks daire çoluk çocuk dolu bir aile gelirse ne yapacaksın

Yok kalitesiz hissi vermiyor hiç, ısınma da yaşamadım. Bi tefal mağazasına gidip modelleri inceleyin bence.
Ah mağazaya gidebilsem keşke :) Ramazanda mutlaka almam lazım. Eşim neredeyse her gün mercimek çorbası içiyor, akşamları kek, pasta yapıyorum. Şimdilik elimle çırpıyorum yoruldum:) anneler günü indiriminden sizin yorumlarınızla internetten alacağım mecbur :)

Canim hayırlı zamanda alin da rahat edersiniz inş.
Insanlarne kadar bencil, köyde yaşıyor sanki mübarek.
karamelli_turta canımcım Nisan ayı birikimimi 1000 tl olarak revize ediyorum canım
Bereketli olsun canım ekliyorum
Ama iki güne listeyi yenilicem.

Bir iş günü daha bitti.
Bu durumu kabullendim galiba kizlar debelensek de çalışmaya devam ediyoruz. Yapacak birşey yok.
Kendimi eve giderken virüs gibi hissediyorum
Elimden geldiğince dikkat ediyorum.
Of.

Ispanak,
Sehriye çorbası,
Sarmisakli yoğurt var.
Salata ve makarna yapacağım.

Canim hayırlı zamanda alin da rahat edersiniz inş.
Insanlarne kadar bencil, köyde yaşıyor sanki mübarek.

Bereketli olsun canım ekliyorum
Ama iki güne listeyi yenilicem.
Tamam canım nasıl kolayına geliyorsa öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…