- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.841
günaydın kızlarr
ben de uyku problemi basladı bu karantinada ya gittikçe daha gec uyuyorum yataga yarımda gıdıyosam 2.5 a kadar uyuyamıyorum üsttekıler zaten hiç yatmıyo gurultu e sonra sahur için zaten ses oluyor. gün içinde de uyuyamayınca hiç uykumu alamıyorum.buna bı care düşünücem.tek kulagıma su sesi falan acayım bakım faydası olacakmı. yada yatmadan bitki çayı.üsttekıler gürültü yaptıkca ıyıce sınırlenıp hiç uyuyamıyorum gece 2 ama sanki gündüz gibi onlara o kadar rahatlarki.ben bızımkılere cıt cıkarttırmıyorum aman kımse rahatsız olmasın diye
amin canım Allah razı olsun komsu gercekten cok onemli bekarken de üstte komsumuz vardı ses olsun olmasın ses gelıyor derdi alttan üste daha az gider halbuki. Allah ıyılerle karsılastırsınGünaydın kızlar
Bizde üst katımızdan çok şikayetçiyiz. Sinirim bozuluyor açıkçası ki biz de çok dikkat ederiz ses yapmamaya. Üst katlarına annesini yerleştirmişler, annesi sesten rahatsız olmasın diye, alt kattakini düşünen yok tabi..En sonunda eşim uyardı,Allahtan uyumlu insanlarmış az da olsa dikkat ediyorlar. Yeni binalar da maalesef leş gibi ses yalıtımı konusunda.İlk evimizde de oturma odasında otururken yan dairenin özel seslerini işitip evden kaçtığımız çoktu İnşallah alacağınız evde sizin gibi dikkat eden komşular nasip olur size de.
Yaaa ne güzel olmuş güle güle kullansınkızlar tost makınesi geldi bugun annem diyor kargo geldi esım için bıse almıstır dedim tırasla alakalı yalandan annem dıyoki büyük kutu kargocudaki o zaman sızın degıldırgelince süprizz sana aldık dedim cok begendi vardi zatenniye zahmet ettin dedi dedim o kucuktu bundan aldım cok begendi hiç beklemıyodum suprız oldu dedi
yanına aynı seriden kahve makınası alayım dedi (sinbo var evde aslında o da çok guzel yapıyor ama yıka et eskidi)
al anne bakalım dedim 600 tl.
bizim pek kahve kulturumuz yoktur ayda yılda bir ıceriz
annem diyoki 600tl ye makıne alıp kahve içecegıme kendimi camdan atarım
Allah yardımcınız olsun. Bizim yukardakiler de epey gürültücü hemde kucuk çocuk yok koca liseye giden çocukları var. Ne düşüncesiz jnsanlar.ayy canım onlara laf anlatılır mı
ruh hastaları resmen.kac kere tartstım.ev sahibimizin karsılıklı iki dairesi varmıs ikisini de bırakıp gıtmıs bunlardan sebep.mübarek günde konusmayayım Allaha havale edıyorum. insAllah hayırlısıyla ev alırız daha hayırlı bı eve gıderiz
Bizim üst kattakiler de bu sabah taşındı, dua ediyorum hayırlı düzgün insnalar gelsin diye.amin canım Allah razı olsun komsu gercekten cok onemli bekarken de üstte komsumuz vardı ses olsun olmasın ses gelıyor derdi alttan üste daha az gider halbuki. Allah ıyılerle karsılastırsın
Bi önceki setim buna benziyorduBen memnunum ama çok aktif kullanmıyorum. Haftada iki üç anca çalışıyor. Benimki bu,
Gıda Hazırlama Modelleri ve Fiyatları | Tefal
Tefal'in Gıda Hazırlama modellerini incelemek ve online alışveriş için tıklayın!www.tefal.com.tr
Ah mağazaya gidebilsem keşke :) Ramazanda mutlaka almam lazım. Eşim neredeyse her gün mercimek çorbası içiyor, akşamları kek, pasta yapıyorum. Şimdilik elimle çırpıyorum yoruldum:) anneler günü indiriminden sizin yorumlarınızla internetten alacağım mecbur :)Yok kalitesiz hissi vermiyor hiç, ısınma da yaşamadım. Bi tefal mağazasına gidip modelleri inceleyin bence.
Canim hayırlı zamanda alin da rahat edersiniz inş.ayy canım onlara laf anlatılır mı
ruh hastaları resmen.kac kere tartstım.ev sahibimizin karsılıklı iki dairesi varmıs ikisini de bırakıp gıtmıs bunlardan sebep.mübarek günde konusmayayım Allaha havale edıyorum. insAllah hayırlısıyla ev alırız daha hayırlı bı eve gıderiz
Bereketli olsun canım ekliyorumkaramelli_turta canımcım Nisan ayı birikimimi 1000 tl olarak revize ediyorum canım
Tamam canım nasıl kolayına geliyorsa öyle olsunCanim hayırlı zamanda alin da rahat edersiniz inş.
Insanlarne kadar bencil, köyde yaşıyor sanki mübarek.
Bereketli olsun canım ekliyorum
Ama iki güne listeyi yenilicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?