- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.861
Tebrik ederim canım, yavaş verilen kilolari korumak daha kolaydır.Aa bu arada az once tartıldım. Hedefim olan 500 gr vermişimK kahvemsi mutluluk
Oruç olunca sporumu tam yapamıyorum... olsun elimden geleni yapacagim haftaya hedeftim yine 500 gr... Böyle böyle heralde 5 aya hedef ulasirim
selam kızlad bugun işe gittim 10 gibi gittim 1den snra döndüm. tüm evi sil süpür.
bide tiramisu yaptım daha evvel hazır pandıspanyayla denemıstım sımdı ıcını de kendım yaptım. bakalım nası olcak.
müdürüm yine süt iznimiz ne zaman bıtecegını sordu
kasımda dedim azalmadımı onu soruyo dedim 15.30da cıkıcam baslayınca.bayram sonu baslıcakmısız sanırım. idari izinliler ilgili ilave bi durum olmaz sanırım.
Bu kadar evde kaldıktan sonra ise dönmek nasıl olacak bilemiyorum.Bayram sonu biz de başlarız o zaman. Başlayınca nasıl olacak hiç düşenemiyorum işler hep yarım kalmıştı. Bu günlerin acısı çıkacak
Bizim patron (kamudayım:) bayramda çifte bayram yapacağız dedi ama du bakalımBu kadar evde kaldıktan sonra ise dönmek nasıl olacak bilemiyorum.
Kalabalık ortamda çalışıyoruz.
Yarın normalleşme toplantısı yapacağız,
20 hazirana kadar kısa çalışma var, 10 günde yıllık izin yapıp temmuza kadar gitmek istemiyorum.
Zaten evden de aynı işleri yapıyorum.
Yarın gittiğimde printeri da eve getireceğim.
Patron bayramdan sonra başlayalım istiyor
Bizim patrona kalsa deliye hergun bayramBizim patron (kamudayım:) bayramda çifte bayram yapacağız dedi ama du bakalımBizim tam anlamıyla başlamamız biraz daha sürer ama. Hayırlısı olsun.
Ne kadar uzatilirsa o kadar iyi Kahvemsim.Bu kadar evde kaldıktan sonra ise dönmek nasıl olacak bilemiyorum.
Kalabalık ortamda çalışıyoruz.
Yarın normalleşme toplantısı yapacağız,
20 hazirana kadar kısa çalışma var, 10 günde yıllık izin yapıp temmuza kadar gitmek istemiyorum.
Zaten evden de aynı işleri yapıyorum.
Yarın gittiğimde printeri da eve getireceğim.
Patron bayramdan sonra başlayalım istiyor
oglumla full time bırlıkte olmaya ıyıce alıstım bugun bayram sonunu duydum ya inan burnum sızladıBayram sonu biz de başlarız o zaman. Başlayınca nasıl olacak hiç düşenemiyorum işler hep yarım kalmıştı. Bu günlerin acısı çıkacak
Oyy kuzular büyüyorlar ama biryanimiz eksik. Ne özledim küçücük hallerini.oglumla full time bırlıkte olmaya ıyıce alıstım bugun bayram sonunu duydum ya inan burnum sızladı
tabiki evden para kazanmak gibi lüksümüz yok.gıdecegız hayırlısıyla ekmek paramızı kazanacagız canım
Çalışmanın, para biriktirmenin önemini bende bu dönemde daha iyi anladım cnm.Oyy kuzular büyüyorlar ama biryanimiz eksik. Ne özledim küçücük hallerini.
Sağlık olsunda çalışalım. Çalışmanın kıymetini bu dönem daha iyi anladım gerçekten
Yaklaşık 3 ay önce beraber atandığım arkadasimla konuşmuştum. Ücretsiz izin alıp evde kafami dinlemek istiorum çok yoruldum demiştim.
Oysa ne güzel hayatımız varmış.hepsini geri aldım şimdi laflarimin . Evde güzel ama sadece bi süre birde çocuklar okuldayken
Ben muzu pek sevmem cnm benim can çekmesi ac gözlülük..yemesem de oluyor aslinda... su an evdeyim fırsat varken spor omak en güzeli. Çünkü iş dönüşü cok yorgun olunca spor da zor oluyordu...Bakalim mayıs sonu ilk hedefime ulaşabilecek miyimTebrik ederim canım, yavaş verilen kilolari korumak daha kolaydır.
Zaten evdeyiz kilo vermek için aceleye gerek yok
Canim çok tatlı istediğinde muz+kakao+ bal yapıp ara öğünde yiyordum ben
Menümüz benzer bizde de pilav ve bamya vardi ve tabiki pideSelamlar hanımlar
Bugün menüde tavuk çorbası kuru bamya pirinç pilavı tavuklu şehriye salatası (kızım istedi) normal salata ve dünden kalan kadayifli muhallebi birde pide yaptim
Aynen ne rahat yasıyormuşuz meğerÇalışmanın, para biriktirmenin önemini bende bu dönemde daha iyi anladım cnm.
Herşey düzelir de inş bu psikolojileri napicaz bakalımAynen ne rahat yasıyormuşuz meğer
Birde sürekli evde olunca psikolojik olarak da kötü etkilendik. Sıkıntıdan herkes birbirine sariyor
Şu ana kadar 4 kilo verdim okullar kapanmasından bugüne kadar. Şu an oruç olunca zorlaniyorum..bakalim ins vereceğim. Kendimi yenilemek istiyorum cok yönden.. Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?