- 28 Mart 2020
- 6.379
- 24.783
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.881
Evet beni sonrası daha çok korkutuyor daha paronayak kimseye yaklaşmak istememe. Bir taraftan çocuklara uygulayacagimiz tavirlarHerşey düzelir de inş bu psikolojileri napicaz bakalım
Bende 4 kilo aldimŞu ana kadar 4 kilo verdim okullar kapanmasından bugüne kadar. Şu an oruç olunca zorlaniyorum..bakalim ins vereceğim. Kendimi yenilemek istiyorum cok yönden.. Tesekkurler
Bende 3 aldimBende 4 kilo aldim
Aaa tamam o zaman bugun itibariyle almıyorsun vermek icin mücadele lütfenBende 4 kilo aldim
Canim sen nasil aldın yaaBende 3 aldim
Evet vermem lazım. Yememek lazim Çocuğa yaptığım sehriyeli tavuklu salatanın çoğunu ben yedim biri beni durdursunAaa tamam o zaman bugun itibariyle almıyorsun vermek icin mücadele lütfen
.Mutlaka sıkıldıkça yiyorsun cok normall
Zaten evde kim bir şey istese yapılsa fazlasını yapan yiyor.. Senin nasıl durdurabiliriz kac o evden hemennEvet vermem lazım. Yememek lazim Çocuğa yaptığım sehriyeli tavuklu salatanın çoğunu ben yedim biri beni durdursun
Aaa tamam o zaman bugun itibariyle almıyorsun vermek icin mücadele lütfen
.Mutlaka sıkıldıkça yiyorsun cok normall
Bende sıkıntıdan yemeye sardim sanirimCanim sen nasil aldın yaa
Bende 2 yada 3 kilo verirdim ama şu ana kadar hiç oynama olmadı malesefBende sıkıntıdan yemeye sardim sanirim
Ramazanda birkaç kilo veriyorum umudum var :)
Geçen yıl yapıyorduk iyi olmuştu,Seymi yapsak haftalık 1 gün tartı günü yapalim
Dışardan okuyanlarda zayıflama topigine mi döndü derler acep
Bana uyar yoksa durduramiycam pis bogazimiGeçen yıl yapıyorduk iyi olmuştu,
Yine yapalim
Bende de bir gram oynama yok henüz.Bende 2 yada 3 kilo verirdim ama şu ana kadar hiç oynama olmadı malesef
BendeBana uyar yoksa durduramiycam pis bogazimi
Benimde yakinda ona atmayim sucu. Bildiğin bogazdanBende de bir gram oynama yok henüz.
Ama regl yakin şişlik de var.
Ay yok ya verelim artık yeter yediğimizkızlar madem kilo verdiniz
aksam ki tiramisu enfes olmus
ben veremıyorum daha dgrusu bogazımı tutmuyorum siz de vermeyin
E onun şişliği de var azcik avutalımkendimiziBenimde yakinda ona atmayim sucu. Bildiğin bogazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?