- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.901
Aldik uykucu aldikkızlar madem kilo verdiniz
aksam ki tiramisu enfes olmus
ben veremıyorum daha dgrusu bogazımı tutmuyorum siz de vermeyin
Ben kart kesilince kasko yaptiricam birde yaz lastiklerim eskimişti lastikler değişecek . Çocuklarıma bile böyle masraf yapmadım bu araba beni çıldırtıyor ama seviorum keratayiMayista evimizi alali bir yıl olacak kizlar
Daha dün gibi.
Bankacimla görüştüm 476 tl sigortalar yenilendiği için kesilecek, hep masraf hep.
Yalniz ben gerçekten kronik uykucu oldum yaAldik uykucu aldik
masAllah turtişim yaaMayista evimizi alali bir yıl olacak kizlar
Daha dün gibi.
Bankacimla görüştüm 476 tl sigortalar yenilendiği için kesilecek, hep masraf hep.
hergun tartiliyorum hergun moralimi bozuyorum belki az yerim diye ama değişen bisey olmuyoKizlar ben hafta da 1 gün çarşamba tartılıyorum pazartesi tartilmasini karşıyım diyet başlamasına o gün olmasına karşıyım o yuzden çarşamba sectim
Hiç tv izlemiyorum kuzum ya denk gelirse bi bakiyimKizlar golfun reklamini dinlediniz izlediniz mi,
Her karşılaştığımda aglayasim geliyor
Zerrin Ozer'in o yaz şarkısının müziğine uyarlanmış.
Ben de pek izlemiyorum merak ettimKizlar golfun reklamini dinlediniz izlediniz mi,
Her karşılaştığımda aglayasim geliyor
Zerrin Ozer'in o yaz şarkısının müziğine uyarlanmış.
Her tatrtildigin da moralim bozulup daha çok yiyorsun ben ce sen hiç tartılma cnm.. Tartı merak etsin seniBen
hergun tartiliyorum hergun moralimi bozuyorum belki az yerim diye ama değişen bisey olmuyo
Ay özleriz birbirimiziHer tatrtildigin da moralim bozulup daha çok yiyorsun ben ce sen hiç tartılma cnm.. Tartı merak etsin seniya cok hoşsun
Iyi bir seçim çarşambaKizlar ben hafta da 1 gün çarşamba tartılıyorum pazartesi tartilmasini karşıyım diyet başlamasına o gün olmasına karşıyım o yuzden çarşamba sectim
Hoşgeldin canımVeeeee geldim ta ta ta taaaammmmm
Âmin canım inşallah..Aakaramelli_turta demek 1 yıl oldu ne çabuk yaa maşallah cok şükür cnm i s taşındım demeni hayirli zaman da duyariz
Ben
hergun tartiliyorum hergun moralimi bozuyorum belki az yerim diye ama değişen bisey olmuyo
Niyetleniyor musun tatlumÖnünde 2 lt su kahve 12 ye kadar tuketmeliyim sonrası da 2 fincan yeşil çay...
Ne atmisi ya 65i gorsem sukredicemIyi bir seçim çarşamba
Hoşgeldin canım
Âmin canım inşallah..
Bizim planimizagöre 1 yilimiz kaldi taşınmaya, rabbim izin verirse.
Ben kiramadim şu 60 i.
59lari girmek istiyorum.
Niyetleniyor musun tatlum
Boyun kaç cnmNe atmisi ya 65i gorsem sukredicem
71i gördüm
Güneşi gördüm gibi oldu
Bildiğin balık etli hatunlardan,oldum kollarım pehlivana döndü.
Kesinlikle bu tartı gününü ciddiye alıyorum
Akşam özellikle tatlıları kesiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?