- 28 Mart 2020
- 6.379
- 24.782
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.921
164 canimBoyun kaç cnm
Ben 157 ,mübarek 2 kilo alsam belli olur
Benim de simitler ve gobus büyüyor istemiyorum
Offf bende hep haftada 2 gün çalışıp 5 gün tatil yapsak diyordumOyy kuzular büyüyorlar ama biryanimiz eksik. Ne özledim küçücük hallerini.
Sağlık olsunda çalışalım. Çalışmanın kıymetini bu dönem daha iyi anladım gerçekten
Yaklaşık 3 ay önce beraber atandığım arkadasimla konuşmuştum. Ücretsiz izin alıp evde kafami dinlemek istiorum çok yoruldum demiştim.
Oysa ne güzel hayatımız varmış.hepsini geri aldım şimdi laflarimin . Evde güzel ama sadece bi süre birde çocuklar okuldayken
Madem 1 yıl oldu evi alalı krediyi ne kadar, kaç yıllığına çekmiştin, ara ödemelerle 1 yılda ne kadar borcunu kapattın bize anlatda bizde keyiflenelimIyi bir seçim çarşamba
Hoşgeldin canım
Âmin canım inşallah..
Bizim planimizagöre 1 yilimiz kaldi taşınmaya, rabbim izin verirse.
Ben kiramadim şu 60 i.
59lari görmek istiyorum.
Niyetleniyor musun tatlum
O tamamen içinden çıkılmaz bir konu su an.Herşey düzelir de inş bu psikolojileri napicaz bakalım
Aklıma bir laf geldi de neyse sansurlenmeyeyim şimdi.Seymi yapsak haftalık 1 gün tartı günü yapalim
Dışardan okuyanlarda zayıflama topigine mi döndü derler acep
Oy izlemedim ama o şarkı benim kalbimi çok acıtır zaten hiç izlemim. Ya da izleyeyim merak ettimKizlar golfun reklamini dinlediniz izlediniz mi,
Her karşılaştığımda aglayasim geliyor
Zerrin Ozer'in o yaz şarkısının müziğine uyarlanmış.
Yaaaa bu yaz denize gidebilecek miyiz acabaOy izlemedim ama o şarkı benim kalbimi çok acıtır zaten hiç izlemim. Ya da izleyeyim merak ettimhüzünleneyim azcık
ayy gözlerim doldu bu şarkıyı çok severim
Ben ilk aldığımda once içine sıcak su koyup beklettim, sonra kaynar süt koydum kapların içine tepsiye dizip fırına attım. Annem söylemişti yapışmasını onlermis.15-20 dakika falan fırında kaldı.Kızlar selam.
Geçen aylarda a101’den güveç kabı almıştım. İçi dışı açık kiremit rengiydi. İçini dışını yağlayıp biraz da fırınlayıp kullanmaya kalktım ocakta patlamıştı aldığım gün.
Şimdi başka bir yerden güveç kabı aldım içi siyah dışı koyu kiremit rengi, ilk kullanımı nasıl yapsam acaba ne zormuş ya.
Yarın mart maaşının kalanını alma durumu olabilir,Kizlar altin biraz düşüşte... Almayı düşünen varsa takipte kalabilir.
Tiramisuyu fazla kaçırmış olma, soda limon iç rahat uyursuniçim cok daraldı bu aksam kızlar bi an evvel uyuyup uyanalım sabah olsun ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?