Offf bende hep haftada 2 gün çalışıp 5 gün tatil yapsak diyordum hayallerim gerçek oldu ama eksik hayallemişi

Kızlar selam.

Geçen aylarda a101’den güveç kabı almıştım. İçi dışı açık kiremit rengiydi. İçini dışını yağlayıp biraz da fırınlayıp kullanmaya kalktım ocakta patlamıştı aldığım gün.

Şimdi başka bir yerden güveç kabı aldım içi siyah dışı koyu kiremit rengi, ilk kullanımı nasıl yapsam acaba ne zormuş ya.

Iyi bir seçim çarşamba

Hoşgeldin canım

Âmin canım inşallah..
Bizim planimizagöre 1 yilimiz kaldi taşınmaya, rabbim izin verirse.

Ben kiramadim şu 60 i.
59lari görmek istiyorum.

Niyetleniyor musun tatlum
Madem 1 yıl oldu evi alalı krediyi ne kadar, kaç yıllığına çekmiştin, ara ödemelerle 1 yılda ne kadar borcunu kapattın bize anlatda bizde keyiflenelim

Herşey düzelir de inş bu psikolojileri napicaz bakalım
O tamamen içinden çıkılmaz bir konu su an.
Mesela ben günler sonra yarın halka karisacagim ve acayip tedirginim
Seymi yapsak haftalık 1 gün tartı günü yapalim
Dışardan okuyanlarda zayıflama topigine mi döndü derler acep
Aklıma bir laf geldi de neyse sansurlenmeyeyim şimdi.
Derler bacım derler

Tartı işine ben de varım diyorum.
Çalışırken her hafta pazartesi tartiliyordum ben, haftasonu kaçamak yapmamak adına çok motive ediyordu beni
Evde kaldigimdan beridir de cumartesi veya pazar tartiliyordum.
Bazen de ağır bir yemek yapacaksam o gün tartiliyordum eğer kilomda artış varsa bir iki gün sağlıklı beslenip sonra o yemeği yapıyorum.

Kizlar golfun reklamini dinlediniz izlediniz mi,
Her karşılaştığımda aglayasim geliyor
Zerrin Ozer'in o yaz şarkısının müziğine uyarlanmış.
Oy izlemedim ama o şarkı benim kalbimi çok acıtır zaten hiç izlemim. Ya da izleyeyim merak ettim hüzünleneyim azcık

ayy gözlerim doldu bu şarkıyı çok severim

Oy izlemedim ama o şarkı benim kalbimi çok acıtır zaten hiç izlemim. Ya da izleyeyim merak ettim hüzünleneyim azcık

ayy gözlerim doldu bu şarkıyı çok severim
Yaaaa bu yaz denize gidebilecek miyiz acaba
Ne güzel kumsal ne güzel deniz diye baktım görüntüye
karamelli_turta ben pek TV izlemem niye söyledin ki bak annemi de çok özledim,
Yaş gözümün ucunda duruyor zaten, akmasın

Bugün markete çıkmamız gerekiyordu, işler bitmeyince kaldı yarın da bütün gün olmam zaten marketler de kalabalık olur kesin.
Carrefour sanal marketten sipariş verdim, cuma günü teslimat yapacaklar.
Yumurta, peynir, süt, yoğurt ve su 200 TL tuttu
Marketler ile aynı fiyatlar ama herşeye zam gelmiş ve gelmeye de devam ediyor.

Akşam evde ne var ne yok biraz kontrol yaptım, zamanında yaptığımız stoklar eriyor.
Uygun fiyatlar denk gelirse takviye yapmam gerek.
Yarın şirkete gitmisken oradaki kasaba da ugramam gerek, kırmızı etim hiç yok.
Artık ne kadar tutar tahmin edemiyorum.
Sebze ve meyve de yok, dönüşte manava da uğrarım mecburen.
Bol harcamali bir gün olacak maalesef

Ben ilk aldığımda once içine sıcak su koyup beklettim, sonra kaynar süt koydum kapların içine tepsiye dizip fırına attım. Annem söylemişti yapışmasını onlermis.15-20 dakika falan fırında kaldı.
İçindekileri döküp sabunlu suyla yıkadım.
Uzun yıllardır hem küçük kapılarını, hem tenceresini kullanıyorum birşey olmadı.

Bugün çok zor bir gün geçirdim, tam iftar saati eşimin çok yakım arkadaşının çocuk sahibi olacağını öğrendik. İçime öküz oturdu. Sonra da göz yaşlarım pıt pıt 4 yıllık evliyiz bu süreçte 3 düşük yaşadım. Sürekli hayırlı olsun temennisinde bulunan taraf olmaya artık gücüm kalmamış sanırım.
Birikim yapma sebebim de bu konuyla alakalı kullanma aslında.Grubun temasıyla çok alakasız oldu kusura bakmayın lütfen..ama içimi dökmek istedim, dualarınıza talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…