- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.941
İnsallah hayirlisiyla siz de çocuk sahibi olursunuz. 4444 tefriciye okuyabilirsiniz Rabbim Peygamberimiz sav. Hurmetine inşallah dualarinizi kabul eder.Bugün çok zor bir gün geçirdim, tam iftar saati eşimin çok yakım arkadaşının çocuk sahibi olacağını öğrendik. İçime öküz oturdu. Sonra da göz yaşlarım pıt pıt4 yıllık evliyiz bu süreçte 3 düşük yaşadım. Sürekli hayırlı olsun temennisinde bulunan taraf olmaya artık gücüm kalmamış sanırım.
Birikim yapma sebebim de bu konuyla alakalı kullanma aslında.Grubun temasıyla çok alakasız oldu kusura bakmayın lütfen..ama içimi dökmek istedim, dualarınıza talibim
şu mubarek günlerde Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım ben tam 18.ay hamile kaldım aslında bakınca 1.5 sene uzun degıl ama bıde bana sor 18 sene gibi geldi.hayırlısıyla Rabbim anne olmak ısteyen herkese nasıp etsinBugün çok zor bir gün geçirdim, tam iftar saati eşimin çok yakım arkadaşının çocuk sahibi olacağını öğrendik. İçime öküz oturdu. Sonra da göz yaşlarım pıt pıt4 yıllık evliyiz bu süreçte 3 düşük yaşadım. Sürekli hayırlı olsun temennisinde bulunan taraf olmaya artık gücüm kalmamış sanırım.
Birikim yapma sebebim de bu konuyla alakalı kullanma aslında.Grubun temasıyla çok alakasız oldu kusura bakmayın lütfen..ama içimi dökmek istedim, dualarınıza talibim
Ayyy kıyamam.Bugün çok zor bir gün geçirdim, tam iftar saati eşimin çok yakım arkadaşının çocuk sahibi olacağını öğrendik. İçime öküz oturdu. Sonra da göz yaşlarım pıt pıt4 yıllık evliyiz bu süreçte 3 düşük yaşadım. Sürekli hayırlı olsun temennisinde bulunan taraf olmaya artık gücüm kalmamış sanırım.
yok canım ya işe dönecegız muhtemelen bayram sonu oglumla butun gun ılgılenmeye cok alıstım oturdum agladım ilk yürüyüşünü bile buyuk ıhtımal göremeyecegım eve gelınce diyecek annemTiramisuyu fazla kaçırmış olma, soda limon iç rahat uyursun
En sevdiğim tatlıdır tiramisu adı gecse iştahım açılır
İnsallah hayirlisiyla siz de çocuk sahibi olursunuz. 4444 tefriciye okuyabilirsiniz Rabbim Peygamberimiz sav. Hurmetine inşallah dualarinizi kabul eder.
şu mubarek günlerde Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım ben tam 18.ay hamile kaldım aslında bakınca 1.5 sene uzun degıl ama bıde bana sor 18 sene gibi geldi.hayırlısıyla Rabbim anne olmak ısteyen herkese nasıp etsin
Ayyy kıyamam.
Rabbim inşallah size de bir evlat nasip etsin, üzülme.
Bu grubun teması insana dair herşey onu da hatırlatayım
Tahmin ettim kafan dağılsın diye yazdım.yok canım ya işe dönecegız muhtemelen bayram sonu oglumla butun gun ılgılenmeye cok alıstım oturdum agladım ilk yürüyüşünü bile buyuk ıhtımal göremeyecegım eve gelınce diyecek annem
4.ayında işe basladım ama o zaman küçüktü bide yarım gündü bu zamana kadar sımdı 4te falan gelicem süt izni bıtene kadar, e zaten 8den sonra yatıyor.sımdı odadan cıksam pesıme aglıyor yuzumu sevıyor.çok sukur bin şükür işim var saglıklıyız ama yıne de ınsan çok etkılenıyor.
aynen canım onu dusunuyorum bizim için fırsat oldu onun gelecegı ıcın calısıyorum zaten ama ne bilim işte öyle vurdu. gıdene kadarda aynı psıkoloji de olmam ıns. ılk ıse baslayacagım zamanda sıze dert yanmıstım baslayınca alısılıyor bı duzene.Tahmin ettim kafan dağılsın diye yazdım.
Anne değilim senin gibi hissedemem az çok tahmin edebilirim, zor gelecek paşayı bırakıp gitmek ama ona daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışıyorsun.
Bir de şöyle düşün bu salgın olmasaydı yanında bu kadar da kalmayacaktin, birlikte olduğun anların tadını çıkar, ise donmeyi düşünme simdi
Su akar yatağını bulur, Rabbim hastalık, kayip vermesin herşeye alisiyoruz mecburen hayat devam ediyor çünkü.aynen canım onu dusunuyorum bizim için fırsat oldu onun gelecegı ıcın calısıyorum zaten ama ne bilim işte öyle vurdu. gıdene kadarda aynı psıkoloji de olmam ıns. ılk ıse baslayacagım zamanda sıze dert yanmıstım baslayınca alısılıyor bı duzene.
tesekkur ederim kahvemsim
sen gel ben sana da tiramisü yaparım demin aglarken yazdım onu demeyi unutmusum
Üzülme hiç her işte bir hayır vardırBugün çok zor bir gün geçirdim, tam iftar saati eşimin çok yakım arkadaşının çocuk sahibi olacağını öğrendik. İçime öküz oturdu. Sonra da göz yaşlarım pıt pıt4 yıllık evliyiz bu süreçte 3 düşük yaşadım. Sürekli hayırlı olsun temennisinde bulunan taraf olmaya artık gücüm kalmamış sanırım.
bu aradaHuysuzd rahim filmi çekindin mi arkadasım da iki kez dusuk yasadı rahimde kapalılık durumu oldugunda da dusuk yasanabılıyormus o da film cekılecekti araya vırus olayı gırdı kaldı.
Öyle düşünüyor ve diliyorum ablacım ama insanız işte bazen kendimi ikna edemiyorumÜzülme hiç her işte bir hayır vardır
Bizler bilemeyiz Allah bilir
Hakkında dünyada ve ahirette hayırlı olanı dile
Dün okumuştum dertler nimettir diye kıymetini bilmek gerekneler yaptırmadım kiTeşekkür ederim canım
Öyle düşünüyor ve diliyorum ablacım ama insanız işte bazen kendimi ikna edemiyorum
Günaydın kızlar
Senin iyiymiş canum, benim 200 geldi, bu ay bi 300 falan bekliyorum, pide, ekmek,yemek, tatlı vs derken ... :)Günaydın
Son 2 aydır 55 tl, 58 tl gelen elektrik faturamın bu ay 76 gelme sebebi sanırım pidelerilk kez 70’li elektrik faturası gördüm pidelere aşk olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?