İnsallah hayirlisiyla siz de çocuk sahibi olursunuz. 4444 tefriciye okuyabilirsiniz Rabbim Peygamberimiz sav. Hurmetine inşallah dualarinizi kabul eder.

şu mubarek günlerde Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım ben tam 18.ay hamile kaldım aslında bakınca 1.5 sene uzun degıl ama bıde bana sor 18 sene gibi geldi.hayırlısıyla Rabbim anne olmak ısteyen herkese nasıp etsin

Ayyy kıyamam.
Rabbim inşallah size de bir evlat nasip etsin, üzülme.
Bu grubun teması insana dair herşey onu da hatırlatayım

Tiramisuyu fazla kaçırmış olma, soda limon iç rahat uyursun
En sevdiğim tatlıdır tiramisu adı gecse iştahım açılır
yok canım ya işe dönecegız muhtemelen bayram sonu oglumla butun gun ılgılenmeye cok alıstım oturdum agladım ilk yürüyüşünü bile buyuk ıhtımal göremeyecegım eve gelınce diyecek annem
4.ayında işe basladım ama o zaman küçüktü bide yarım gündü bu zamana kadar sımdı 4te falan gelicem süt izni bıtene kadar, e zaten 8den sonra yatıyor.sımdı odadan cıksam pesıme aglıyor yuzumu sevıyor.çok sukur bin şükür işim var saglıklıyız ama yıne de ınsan çok etkılenıyor.

İnsallah hayirlisiyla siz de çocuk sahibi olursunuz. 4444 tefriciye okuyabilirsiniz Rabbim Peygamberimiz sav. Hurmetine inşallah dualarinizi kabul eder.
Ayyy kıyamam.
Rabbim inşallah size de bir evlat nasip etsin, üzülme.
Bu grubun teması insana dair herşey onu da hatırlatayım

çok teşekkür ederim kızlar

Tahmin ettim kafan dağılsın diye yazdım.
Anne değilim senin gibi hissedemem az çok tahmin edebilirim, zor gelecek paşayı bırakıp gitmek ama ona daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışıyorsun.
Bir de şöyle düşün bu salgın olmasaydı yanında bu kadar da kalmayacaktin, birlikte olduğun anların tadını çıkar, ise donmeyi düşünme simdi

aynen canım onu dusunuyorum bizim için fırsat oldu onun gelecegı ıcın calısıyorum zaten ama ne bilim işte öyle vurdu. gıdene kadarda aynı psıkoloji de olmam ıns. ılk ıse baslayacagım zamanda sıze dert yanmıstım baslayınca alısılıyor bı duzene.
tesekkur ederim kahvemsim
sen gel ben sana da tiramisü yaparım demin aglarken yazdım onu demeyi unutmusum

Su akar yatağını bulur, Rabbim hastalık, kayip vermesin herşeye alisiyoruz mecburen hayat devam ediyor çünkü.
Ben bir tiramisuyu tek başıma yerim bak emin misin

Üzülme hiç her işte bir hayır vardır
Bizler bilemeyiz Allah bilir
Hakkında dünyada ve ahirette hayırlı olanı dile

bu arada Huysuzd rahim filmi çekindin mi arkadasım da iki kez dusuk yasadı rahimde kapalılık durumu oldugunda da dusuk yasanabılıyormus o da film cekılecekti araya vırus olayı gırdı kaldı.

neler yaptırmadım ki Teşekkür ederim canım
Üzülme hiç her işte bir hayır vardır
Bizler bilemeyiz Allah bilir
Hakkında dünyada ve ahirette hayırlı olanı dile
Öyle düşünüyor ve diliyorum ablacım ama insanız işte bazen kendimi ikna edemiyorum

Günaydın kızlar

neler yaptırmadım ki Teşekkür ederim canım

Öyle düşünüyor ve diliyorum ablacım ama insanız işte bazen kendimi ikna edemiyorum

Günaydın kızlar
Dün okumuştum dertler nimettir diye kıymetini bilmek gerek
hassas olduğun bu konuda nefsin ve şeytan seni dürtüklediğinde Allah'ın seni belki de çok daha kötü sıkıntılı durumlardan koruduğunu ya da böyle bir imtihana tabii tutmakla senin için müjdeler hazırladığını düşün derim nacizane fikrim bu canım
Bu sözü sadece sana değil kendime söylüyorum aslında

Günaydın

Son 2 aydır 55 tl, 58 tl gelen elektrik faturamın bu ay 76 gelme sebebi sanırım pideler ilk kez 70’li elektrik faturası gördüm pidelere aşk olsun.
Senin iyiymiş canum, benim 200 geldi, bu ay bi 300 falan bekliyorum, pide, ekmek,yemek, tatlı vs derken ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…