bütün gün kafam kazan gibi gezdım kızlar isten bir buçukta geldım dıger arkadaslar pazartesi göreve baslıyor ıdari izinli oldugum için ben ve bı hamıle arkadas müdür cagırdıkca gıdıp gelecegım salı günü cagırdı mesela haftada iki üç gün yarım gün gıderiz heralde. evden de devam bılgısayardan.
bayramdan sonra muhtemelen bizi de cagırırlar

Biraz uyumusum
İki gün disarlarda olunca bünye evi özledi demek
Siparişlerim gelmişti onları yıkayıp kuruladim. Epey stogum oldu,yerleştirmeyi yarın yaparım.
Trilece yapacağım yarın.
Fırın acmisken birşey daha atarım. Poğaça mesela. Ya da simit, belki açma. Karar veremedim.
Yemek ne yasayim onu da bilmiyorum aklımda birşey yok.

karamelli_turta yavaş yavaş herkes işlere donmeye başladı, iki gündür gözlemliyorum da her yer çok kalabalık.
Bizim patrona kalsa o da şirketi açacak da baskı yapıp en azından bayram sonrası olsun diye ikna ettik. Ama korkuyorum bir an mail gelecek ve iki gün sonra ise döneceğiz diyecek diye.

İyi akşamlar kızlar arada sizlere bakıyorm ama yazmyrm. Bişey sorqcakrm internetten altın alanınız var mı? Trendyldan sioaril vermeyi düşünüyorum. Yatrmlık ince bilezik 6 7 gram. Ama altında hem sarı altın hem teşil altın yazıyor kafam karıştı bir fikriniz var mı

22 ayar bilezik alin yatırımlik alacaksanuz ayarı önemli. Yeşil olan 22 ayar değildir.

pasta börek çörek okey de yemekte hıc ıddıam yok yenıyor mu yeniyor ama muhtesem degıl
ınsAllah der
Ilk zamanlar bende çok iyi değildim yemek konusunda. Ama yıllardır yapa yapa sanırım baya geliştim yemek konusunda. Ama hala yemek yapmayı sevmem o ayrı . Bana hala bi yük gibi gelir. Kv öve öve bitiremez yemeklerimi. Eşim ve çocuklar benim yaptığımdan başka yemek yiyemezler. Kimse sen gibi yapamiyo derler

masAllah canım peşi gür olsun güzel bırıktırmıssın gremsenın tanesi ne kadar suanda kuyumcuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…