- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.781
Allah razı olsun canımHarikasın tebrik ediyorum ablacim
abla ogulların çok sanslı ya benım oglum da annem cok becerıklı der mi bi günAllah razı olsun canım
abla ogulların çok sanslı ya benım oglum da annem cok becerıklı der mi bi gün
Görürsün cnm neden olmasin.Tebrik ederim cnm
Ah o kiloları hiç göremeyeceğim galiba
Akşam üzeri 30dk yürüdüm bende biyerden başlamam lazim
Benim de kalan mercimek çorbası,Nasip olursa yarın akşamki menüm
Çıtır tavuk
Pilav
Yoğurt
İçecek
Puding
pasta börek çörek okey de yemekte hıc ıddıam yok yenıyor mu yeniyor ama muhtesem degılDer canım ya neden demesin
22 ayar bilezik alin yatırımlik alacaksanuz ayarı önemli. Yeşil olan 22 ayar değildir.İyi akşamlar kızlar arada sizlere bakıyorm ama yazmyrm. Bişey sorqcakrm internetten altın alanınız var mı? Trendyldan sioaril vermeyi düşünüyorum. Yatrmlık ince bilezik 6 7 gram. Ama altında hem sarı altın hem teşil altın yazıyor kafam karıştı bir fikriniz var mı
Ilk zamanlar bende çok iyi değildim yemek konusunda. Ama yıllardır yapa yapa sanırım baya geliştim yemek konusunda. Ama hala yemek yapmayı sevmem o ayrıpasta börek çörek okey de yemekte hıc ıddıam yok yenıyor mu yeniyor ama muhtesem degıl
ınsAllah der
Tebrik ederim bende 69lari bi gorsem insallahBugün 11200 adim attım kızlar. Dun tartildigimda da 69.6 kg idim. 400 gr vermişim.
masAllah canım peşi gür olsun güzel bırıktırmıssın gremsenın tanesi ne kadar suanda kuyumcudaİyi gecelerr altın kızlar
Bugün bankaya eşimin bana aktardığı maaşını cekmeye gittim pazartesi gelin veremeyiz dediler. Pazartesi yine gideceğim
Anneme 2 ata yaptık. Ben de bir yarim altın yaptım pazartesi ata alırim kismetse. 2 tane de gremse alacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?