Canım ya üzüldüm emeklerinin zayi olmasına
Bir yandan da çıkan temizlik işine

Varyemez abla ne geldi aklıma.
Bayramda 4 gün sokağa çıkmak yasak, sen ne yapacaksın acaba
Dün evden hiç çıkmadım provasını yapmış oldum
Durabiliyorum evet evet gerçekten evde durabiliyorum
Evde 4 gün için program yapayım en iyisi kendime

Günaydın kızlar
Bayramımız ve kandilimiz kutlu olsun:).
Midemden uyuyamadım 8 den beri uyanığım, eşim gece nöbetten gelince tüm çıkarttıklarını makinaya atmıştı, yıkandı serdim,
Hatmine devam ettim, diğer süreleri okudum,
Ev halkı uyandı sanırım, mutfağı toparlayıp yemek planlaması yapayım.
Sil süpür tozal ve gün nasıl devam eder bilmiyorum....

Hayirli gunler hanimlar.
Sahura kadar hic uyumadim, sahurdan sonra da dengem sasti yine uyuyamadim.
Karsi komsularimiz gunduzu gece, geceyi gunduz gibi yasiyorlar. 4 oglu var, kucukler ikiz.
6 yasindaki cocuklarin sabahin 5'ine kadar ayakta kalmasi normal mi?
Ramazan veya siradan bir gun, pek farketmiyor.
Ciglik kiyamet gidiyorlar.
Bir gece mesaj attim nazikce uyardim.
Elimden geleni yapacagim dedi iyi hos da, geceyi gunduz ederlerse, cocuklara ne kadar soz gecer?
Ayy uykusuzluk elime vurdu...

Ogluslar bugün oruçlu.
Büyük zaten tutuyor küçüğüm de öğlene kadar tutsam olur mu anne dedi hiç olmaz mi.
Yemeklerim var dünden iki çeşit tatlı da yaptik herkesin damak zevkine göre
Makarna yapacağım biraz, az da tavuk kizartirim çocuklara kadar.
Hamur kizartip birkac komşuma dagitirim.
Kedilerimizin mamasi azaldi bir ara çıkıp onu da halledeyim.

Tam tutulma havası aslında.Sıcaktan terliyoruz, kapı pencere açıp ceryanda kalıyıruz.Uykuda çok terliyoruz.Sıcak duşun altında hafif hafif masaj yaptırsan baya iyi gelir canım.Benimde bu ara sıkıntılı,boyun düzleşmem ve fıtık başlangıcı var bendede, fizik tedavi olayım diyordum bu yaz ama virüs çıktı malesef birde yakı bana çok iyi geliyor, tavsiye ederim.Noktasal etki ettiği için,hızlı toparlıyor insan

bizim üsttekıler de öyle abla
aksama dgru sesleri gelmeye baslıyor tabi sabaha kadar devam okulda yok tabi

Benim de düzleşme ve fıtık var iki yıl önce fizik tedavi gördüm, sonra ilaçla devam ettik, düzleşme boyundan omurgaya inmeye başladı.
Çok dikkat ediyorum, yazın bile saçımı kurutur, sırtıma birşey giyerim, rüzgarda kalmam ama oldu yine. Yakıyi ince deri olan bölge olduğu için doktorum kesinlikle kullanma dedi.
Bugün daha iyiyim, ilaç ve Krem işe yaradı biraz.
İsi çok stres yaptım onun da payı büyük sanırım bu sefer.

Haftalık market alışverişi siparişini verdim, Carrefour cuma günü teslim edecek.
Peynir, yoğurt, süt, un, şu, peçete, buzdolabı poşeti, yüzey temizleyici ve yumurta aldım.
Bir de Bayram çikolatası. Kimse gelmeyecek malum ama mahallenin çocuklarina dagitirim.
Sprey temizleyicilerde indirim vardı. Marc ve mr mussle banyo+mutfak aldım, stoga atarım.
Gratisde saç boyalarinda indirim vardı, ondan da sipariş verdim. Kargoyu tamamlamak icin eşime de jilet ve kolonyag ekledim.
Perşembe günü şirkete gittiğimde de meyve, yeşillik alırım.

Gordun mu bilmiyorum. Daha once de seni etiketlemistim. Bende de yillardir cektigim duzlesmeden kaynakli sirt, boyun ve omuz agrilari var. O kadar ki bulanti da eslik ediyor, dunyam sasiyor. At kestanesi jelini kesfettim, cook ama cok iyi geldi. Surekli kas cozucu ilac da olmuyor, kalp kaslarina zarar. Ben kaplica, egzersiz ve en az iki yilda bir fizik tedavisi ile basa cikabiliyorum.
At kestanesi jelinde son kesfim bu...Istersen sen de dene.

Eklentiler

• 20200518_143258.webp
    16 KB · Görüntüleme: 47
  • 20200518_143248.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…