- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #56.961
Canım ya üzüldüm emeklerinin zayi olmasınaHayırlı sahurlar kızlar
Bugün menüde güveç
mercimek çorbası
Kremalı makarna
Salata karpuz yoğurt ve revani vardı.
Fırında revaniyi alt üst edeyim derken elimden kaydı ve yere dustu borcam tuzla buz oldu hali olmasına rağmen. Tüm emeklerim çöpe gittisağlık olsun
Çocuklar istedi diye tekrar yaptım artik
Şu an sahura kaşarlı ve sade katmer yapiorum
Kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Dualarınızda benide unutmayın insallah
Dün evden hiç çıkmadım provasını yapmış oldum
Sen dört günü mutfakta geçirirsinDün evden hiç çıkmadım provasını yapmış oldum
Durabiliyorum evet evet gerçekten evde durabiliyorum
Evde 4 gün için program yapayım en iyisi kendime
Bilemiyorum artıkSen dört günü mutfakta geçirirsin
Tam tutulma havası aslında.Sıcaktan terliyoruz, kapı pencere açıp ceryanda kalıyıruz.Uykuda çok terliyoruz.Sıcak duşun altında hafif hafif masaj yaptırsan baya iyi gelir canım.Benimde bu ara sıkıntılı,boyun düzleşmem ve fıtık başlangıcı var bendede, fizik tedavi olayım diyordum bu yaz ama virüs çıktı malesefEvi eşim iyi kötü idare eder de işlerin yoğun olduğu zamana denk gelmesi kotu oldu.
Benim çalışmam lazım ki baskalarinin da programı aksamasin, bugün böyle oldu yarına toparlarim inşallah.
Bu kadar sıcak havada da tutuldum ya artık birşey diyemiyorum kendime
bizim üsttekıler de öyle ablaHayirli gunler hanimlar.
Sahura kadar hic uyumadim, sahurdan sonra da dengem sasti yine uyuyamadim.
Karsi komsularimiz gunduzu gece, geceyi gunduz gibi yasiyorlar. 4 oglu var, kucukler ikiz.
6 yasindaki cocuklarin sabahin 5'ine kadar ayakta kalmasi normal mi?
Ramazan veya siradan bir gun, pek farketmiyor.
Ciglik kiyamet gidiyorlar.
Bir gece mesaj attim nazikce uyardim.
Elimden geleni yapacagim dedi iyi hos da, geceyi gunduz ederlerse, cocuklara ne kadar soz gecer?
Ayy uykusuzluk elime vurdu...
Benim de düzleşme ve fıtık var iki yıl önce fizik tedavi gördüm, sonra ilaçla devam ettik, düzleşme boyundan omurgaya inmeye başladı.Tam tutulma havası aslında.Sıcaktan terliyoruz, kapı pencere açıp ceryanda kalıyıruz.Uykuda çok terliyoruz.Sıcak duşun altında hafif hafif masaj yaptırsan baya iyi gelir canım.Benimde bu ara sıkıntılı,boyun düzleşmem ve fıtık başlangıcı var bendede, fizik tedavi olayım diyordum bu yaz ama virüs çıktı malesefbirde yakı bana çok iyi geliyor, tavsiye ederim.Noktasal etki ettiği için,hızlı toparlıyor insan
Gordun mu bilmiyorum. Daha once de seni etiketlemistim. Bende de yillardir cektigim duzlesmeden kaynakli sirt, boyun ve omuz agrilari var. O kadar ki bulanti da eslik ediyor, dunyam sasiyor. At kestanesi jelini kesfettim, cook ama cok iyi geldi. Surekli kas cozucu ilac da olmuyor, kalp kaslarina zarar. Ben kaplica, egzersiz ve en az iki yilda bir fizik tedavisi ile basa cikabiliyorum.Benim de düzleşme ve fıtık var iki yıl önce fizik tedavi gördüm, sonra ilaçla devam ettik, düzleşme boyundan omurgaya inmeye başladı.
Çok dikkat ediyorum, yazın bile saçımı kurutur, sırtıma birşey giyerim, rüzgarda kalmam ama oldu yine. Yakıyi ince deri olan bölge olduğu için doktorum kesinlikle kullanma dedi.
Bugün daha iyiyim, ilaç ve Krem işe yaradı biraz.
İsi çok stres yaptım onun da payı büyük sanırım bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?