Mutfaktan kokular geliyor, mesai bitimi tavuk ve domates almıştım, üzerini değiş, namaz vs, dinlenmeye geçtim,
Kızım Tavuklu pilav cacık salata yapacak, dünden taze fasulye de var.
Yeni ev ile ilgili görüşmeler yapınca tam uyuyamadım. Bütün eksikler bitseydi şükür namazı kilacaktim valla.
Kalkıp mutfağa bakayım.

Merhaba kızlar. Bugün nasıl geçti anlamadım. Öğlen doktora gittik bayadır gitmiyorduk özlemişiz

Dönüşte markete uğradık. Yoğurt peynir vs aldık. Akşama türlü ve pirinç pilavı var. Yarın da işe gideceğim. Bir bekarımız var iş yerinde malum bayrama gidemiyor memleketine onlara kurabiye pasta vs yapıyorum şimdi. Bayramda yerler diye düşündüm.

Bugün de uğradım iş yerine bi arkadaşa rastladım boynuna sarılasım geldi insan görmeyi özledim Gerçi iyi oluyor dedikodu yapmıyoruz. Bizim ortam hep bayan sürekli dedikodu oluyor

Dedikodu değil o bilgi paylaşımıdir ya
Benim mesai arkadaşlarım içinde bir erkek var, bir sürü kız arkadaşım var, onunla yaptığımız bilgi paylaşımını kızların hepsi bir araya gelse yapamıyoruz

tesekkur ederim abla

samsung s10 plus
85 tl fazla fıyat ama vatandan aldık
ertesi gün kapıya teslim hizmeti de vardı
bide garanti süresınce daha ıyı olur diye dusunduk.
Gerçekten ciddi zam gelmiş fiyatlara.
Güle güle kullansın, uzun omurlu olsun

Hadi insaalah, Allah gonlunuzun muradini versin.
Ev onemli gercekten. Ay dedigin kosa kosa geliyor. Kira olmayinca, bir sekilde gecinmenin yolu bulunur.
sağol ablacım gerçekten öyle kira ödeyene kadar artık ev sahibi olalım diyoruz

Aynen ben de aldım dün son sınırlarımı zorlayarak, bugün düşmüş merkez bankası kararı nasıl etkiler, hiç anlamıyorum bu işlerden :) bozdur de bozduralım, al de alalım :))
Canım tavsiye de bulunamam ki hakkına girerim falan..faiz artarsa düşüş oluyor..Ama bana gore su an olsa param daha da alirim. Bugün son silkelenmeyle
2 gr aldim karamelli_turta

Hoşgeldiniz aramiza

tesekkur ederim abla

samsung s10 plus
Benimki de arada tekliyor
Bozulmasın biraz daha diye dua ediyorum

Güle güle uzun süre kullansın. Gercekten cok yükselmiş fiyatlar

Traş makinası aldık çocuğu traş ettim.Saclar çok uzun annemle biraz makasla budama yaptık.3-2-1 her numarayı denedim çocukta yamuk yamuk oldu off ensede inçe tüyleri alırken fazla gitti 1 parmak alt sıra kısa üst uzunlu foller yok of üzüldüm cokYavrum aynaya baktı saçlarım küçüldü diyor içime öküz oturdu.Neyse makinayı anladım en azından artık uzayınca tek sıra yapabilirim

Şu akar yolunu bulur kahvemsim düzelir herşey inş.
Ay bu çok doğru bazi erkekler bilgi paylaşımında kadinlardan kat kat yüksek
Hatta bir ani var bende .
Sıma olarak tanıdığım ama hiç sohbet etmedigim biri ile karşılaşmıştık bir düğünde, hoşgeldiniz turta dedi ismimle
Ben sookkk!!
Ismini bilmem etmem o da beni sadece sima olarak tanir adimi nereden bilir diye bir arkadaşıma söyledim.
Onun az bile tanıyıp isminicismini bilmediği insan yoktur dedi
Lakabinin mobese olduğunu da o gün öğrendim
tesekkur ederim abla

samsung s10 plus
Güzel günlerde kulkanilsin uykucu, herşey inanilmaz pahalı.

Hiç üzülme yüzü gözü açılmıştır en azından, rahat eder.
Ben haftasonu eşimin saçları kestimEn yüksek numaradan başlayarak gittik. Tabiki yamukluklar oldu ama 2,5 ay sonra ferahladim dedi.
Neticede berber değiliz bir sonraki daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…