- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #57.281
Dedikodu değil o bilgi paylaşımıdir yaMerhaba kızlar. Bugün nasıl geçti anlamadım. Öğlen doktora gittik bayadır gitmiyorduk özlemişiz
Dönüşte markete uğradık. Yoğurt peynir vs aldık. Akşama türlü ve pirinç pilavı var. Yarın da işe gideceğim. Bir bekarımız var iş yerinde malum bayrama gidemiyor memleketine onlara kurabiye pasta vs yapıyorum şimdi. Bayramda yerler diye düşündüm.
Bugün de uğradım iş yerine bi arkadaşa rastladım boynuna sarılasım geldi insan görmeyi özledimGerçi iyi oluyor dedikodu yapmıyoruz. Bizim ortam hep bayan sürekli dedikodu oluyor
tesekkur ederim ablaGüle güle kullansın hayırlı olsun
samsung s10 plusMarkasi modeli ne canim?
Hersey ates pahasi hersey...
Gerçekten ciddi zam gelmiş fiyatlara.tesekkur ederim abla
samsung s10 plus
85 tl fazla fıyat ama vatandan aldık
ertesi gün kapıya teslim hizmeti de vardı
bide garanti süresınce daha ıyı olur diye dusunduk.
sağol ablacım gerçekten öyle kira ödeyene kadar artık ev sahibi olalım diyoruzHadi insaalah, Allah gonlunuzun muradini versin.
Ev onemli gercekten. Ay dedigin kosa kosa geliyor. Kira olmayinca, bir sekilde gecinmenin yolu bulunur.
Bize de 75 geldi bu ay ne zaman yaktığını hatirlamiyorumBu ay gaz faturası son artik ama 15 gün fln kullandik 200 civari olur fatura.
Canım tavsiye de bulunamam ki hakkına girerim falan..faiz artarsa düşüş oluyor..Ama bana gore su an olsa param daha da alirim. Bugün son silkelenmeyleAynen ben de aldım dün son sınırlarımı zorlayarak, bugün düşmüşmerkez bankası kararı nasıl etkiler, hiç anlamıyorum bu işlerden :) bozdur de bozduralım, al de alalım :))
Hoşgeldiniz aramiza@Thewitcherkaramelli_turta @CanTorun teşekkür ederim hepinize ben okuduğum için hepinizi az çok tanıyorum madem kendimi üstü kapalı tanıtayım karı koca memuruz, 2 tane çocuğum var,28 yaşındayım ve 6 Yıllık evliyim taşınmak üzereyiz ve ev arayışındayız.Evlendiğimizden beri bazı borçlarımız vardı ödedik ve ev için birikim yaptık nerdeyse tüm maaşımızın borca gittiği karttan geçindiğimiz günlerimiz oldu ama günümüze şükürler olsun toparladık biraz zorluk görmeden bazı şeyler öğrenilmiyor ne yazıkki...
Benimki de arada tekliyortesekkur ederim abla
samsung s10 plus
Güle güle kullanın uzun ömürlü olur inştesekkur ederim abla
samsung s10 plus
Şu akar yolunu bulur kahvemsim düzelir herşey inş.Selam kızlar, çok gergin bir gün gecirdim.
Korona herşeyi altust etti.
Çok şükür şimdiye kadar hastalıktan yana sıkıntı olmadı ama ekonomik boyutu var sırada.
İşler çok karışık.
Kafam da öyle.
Biraz sakinlesmeye ihtiyacım var.
Ay bu çok doğru bazi erkekler bilgi paylaşımında kadinlardan kat kat yüksekDedikodu değil o bilgi paylaşımıdir ya
Benim mesai arkadaşlarım içinde bir erkek var, bir sürü kız arkadaşım var, onunla yaptığımız bilgi paylaşımını kızların hepsi bir araya gelse yapamıyoruz
Güzel günlerde kulkanilsin uykucu, herşey inanilmaz pahalı.tesekkur ederim abla
samsung s10 plus
Hiç üzülme yüzü gözü açılmıştır en azından, rahat eder.Traş makinası aldık çocuğu traş ettim.Saclar çok uzun annemle biraz makasla budama yaptık.3-2-1 her numarayı denedim çocukta yamuk yamuk oldu off ensede inçe tüyleri alırken fazla gitti 1 parmak alt sıra kısa üst uzunlu foller yok of üzüldüm cokYavrum aynaya baktı saçlarım küçüldü diyor içime öküz oturdu.Neyse makinayı anladım en azından artık uzayınca tek sıra yapabilirim
Vipahmet değilse o mop değildirBugün markete gidip aklimdaki mopu aldim
Son ikinin biriydi,bir paket de yedek paspas aldım.
Yarin deneyimlicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?