Oğlanın 550tl bayram harçlığı toplandı.Birkac yıl önce Amcam 20 sterlin vermişti oda cüzdanım duruyordu onuda bozdurup ilk fırsatta kendime ceyrekli bileklik almak istiyorum yavrumdan hatıra olur
Iyi fikir bence:)
Kızlar 10-15bin ara ödeme yapsam nekadar faiz düşer acaba bilginiz varmı? 120 ay 0.79 dan cektim
Yeni alinmiş bir kredi ise iyi bir miktar olur düşen faiz.
Nette kredi hesaplayicilar var oradan hesaplayabilirsin.
Aldiği borcu iade etmiş kv,neden almiyor ki esin?
Onların ihtiyacı varsa belki paraya o yüzden mi acaba.

Hahahahaha alemsin

BonkörAradan sünnet altınını çıkardı

Cok enterasan borcla hediye kapamıs kvde‍♀
İyi yapmıssınz almakla.
Esler ailelere karsı asırı pasif genelde

Evet vergiciye gitdim zarar edip geldim benim maas bodrumda eksik bi kagit gelcek, ona göre birdaha hesapliyacak. Su an alacagimiz 62€ görünüyor adama ödediyim 175€
Türkyeye bakim parasi göndermistik gecen yil 4600€. O olmasaydi bize 1200€ borc cikacakti vergide.
Umsrim benim maas bodromdan biraz daha kurtarir.
Ardindandan markete 14€ biraktim, halen tam haftalik alisverisde yapmis degilim.

Son düzenleme:
Cok enterasan borcla hediye kapamıs kvde‍♀
İyi yapmıssınz almakla.
Esler ailelere karsı asırı pasif genelde
Gerçekten öyle çoğu afedersiniz kendi ailesine karşı çok düşünceli ama seni beni gözü gormuyor
Kurbanda eterle uğraşıyoruz ineğe girdik kv görümce ben. Sıra bizim paya geldi. Benim büyükbaş şu parcayi buraya bırakalım su parçayı annemgile verelim kıyma kavruldu. Bizdende alın falan.
Hiç seslenmedim. Diğer kimseden ses yok. Hayır herkese eşit paylaştırıldı niye bırakayım ki ihtiyacı olan birine veririm.
Etleri paketlerken bunun kalsin diye ayırdıklarını da koydum. Ortalık dağınıktı kimse bisey anlamadi

zeki hatun

Herkes aynı miktarda para vermedi mi.
Neden ana babasina çok ayirmaya çalışıyor ay bu erkekler.
Iyi yapmissin sen cnm.
Banada 1000tl yaz canım. Inş. Bekledigim para gelirse daha cok ayiririm insallah
Ekliyorum

Herkes aynı miktarda para vermedi mi.
Neden ana babasina çok ayirmaya çalışıyor ay bu erkekler.
Iyi yapmissin sen cnm.

Ekliyorum
Herkes aynı parayı verdi aynı miktar pay geldi. Ama benimki bağımlı olunca
Neyse susam

o zaman neymis vergiciye gidilmezmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…