- 28 Mart 2020
- 6.390
- 24.800
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.841
Eskiden kızar tepki falan verirdim. Sinirlerim bozulurdu.Ekliyorum
Bereketli olsun kizlar
Ay dur anladim ben bu cümlenin devamını
Hoşgeldin
En doğrusunu yapıyorsun. Yüz göz olmaktansa böylesi daha iyi.Eskiden kızar tepki falan verirdim. Sinirlerim bozulurdu.
Şimdi susarak islerimi hallediyorum böylesi daha huzurlu oluyo farkettim. Kendimi tuketmeye hiç gerek yok
Eline sağlık canım hepsini çok severim1 tepsi ıspanaklı börek
1 tepsi pırasalı börek
1 tepsi limonlu kakaolu kek
1 tepsi de z. yağlı bamya yaptım.
Öğleden sonra mutfakta geçti yani.
Çayı demledim, eşimi bekliyorum. Kek yemeyeli aylar olmuştur.Eve hep yapıyorum ama yemiyorum. Tadına baktım, özlemişim .
Hoşbuldum çok teşekkür ederimHoşgeldin
Hayırlı olsun birikimin.
Maşallah ellerinize sağlık afiyet olsun1 tepsi ıspanaklı börek
1 tepsi pırasalı börek
Çayı demledim, eşimi bekliyorum. Kek yemeyeli aylar olmuştur.Eve hep yapıyorum ama yemiyorum. Tadına baktım, özlemişim .
Ellerine sağlık canım1 tepsi ıspanaklı börek
1 tepsi pırasalı börek
Güle güle kullan canimOğluşun bayramlıklarıyla bileklik aldım
Sağol canım daha güzelleri sizin olsunGüle güle kullan canim
Ne kadara aldin
Gramin farkı daha az diye biliyorum benSizce gram altının mı yoksa cumhuriyet altının mı al sat arasındaki fark daha az? Her ay altın almak istiyorum ama hangisi daha karlı olur
Yatirim için kuyumcular genelde cumhuriyet yani ata altını öneriyor.Sizce gram altının mı yoksa cumhuriyet altının mı al sat arasındaki fark daha az? Her ay altın almak istiyorum ama hangisi daha karlı olur
Fotosu varsa atabilirmisin canım belki fikir olurgaza geliyosada kursağında kaliyopatlayacağı günü sabırla bekliyorum
Teşekkür ederim cnm ben tek ceyrekli trabzon hasirli beğendim onu düşünüyorum
Demek istediğim tam olarak buFotosu varsa atabilirmisin canım belki fikir olur
Ben ilk adımı atıp ceyregi aldım sırada kulpları varDemek istediğim tam olarak bu
Yüreğime su serptin valla iyi ettin almaklaGerçekten öyle çoğu afedersiniz kendi ailesine karşı çok düşünceli ama seni beni gözü gormuyor
Kurbanda eterle uğraşıyoruz ineğe girdik kv görümce ben. Sıra bizim paya geldi. Benim büyükbaş şu parcayi buraya bırakalım su parçayı annemgile verelim kıyma kavruldu. Bizdende alın falan.
Hiç seslenmedim. Diğer kimseden ses yok. Hayır herkese eşit paylaştırıldı niye bırakayım ki ihtiyacı olan birine veririm.
Etleri paketlerken bunun kalsin diye ayırdıklarını da koydum. Ortalık dağınıktı kimse bisey anlamadi
Canım aynısı kızkardeşim de var hep yamuldu kenarlari memnun kalmadı zincir olani daha kullanışlı sen bilirsin yinedeDemek istediğim tam olarak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?